Az a furcsa érzésem, hogy az idei drafton az átlagnál jobb játékosok kerültek az NBA mezőnybe! Ráadásul a North Carlolina-bol 4 játékos az első 10 ben végzett!
Az Atlanta,Utah,New Orleans trio az első 5 ben választhatott, de hiába szereznek meg egy jo játékost a drafton, egy fecske nem csinál nyarat! Félő, hogy a tehetségek hamar lemorzsolódnak az NBA mezőnyében..
Egyeőre ez a realitás. Persze ha a nagyobb nevek már mind elkelnek, illetve kiderü hogy mi lesz velük (pl. SAR, Chandler stb.), akkor még lehet meglepetés. Mindenesetre fizetési sapka alatt levő csapatnál nincs igazán érdeklődés Swiftre....
Annyira azért nem jó, hogy mondjuk egy Atlantánál nagy változásokat hozna a jelenléte. Meg persze kezdőként még nem játszott és kérdés, hogy alapjátékosnak is megfelel-e....
Furcsa nekem, hogy Swift találkozgat olyan csapatokkal, amelyek csak MLE-nyi összeget tudnának neki adni. Azt olvastam, hogy az ügynöke enyhén szólva magasabb összegről beszélt, amikor arról volt szó, hogy mennyi pénzt látna szívesen ügyfele számláján. (azért, más hogy mit akar az ügynök, és más, hogy mi a realitás)
Swiftre szvsz csak sign and tradedel tehet szert sapka felett lévő csapat.
SAR mellett azért van egy B terve is a Netsnek. Stromile Swift. Ha ő lenne végüis, akkor egydologgal biztos nem lenne probléma: a látvánnyal. Swift is elég nagyokat zsákol. Azért Jefferson Carter Swift közül nem nehéz lakár vakon is választani bármelyiknek mehet a légpassz.... Lehetne nyomatni az indítós játékot, illetve Swift 3 évvel fiatalabb mint SAR.
Az kétségtelen viszont, hogy SAR jóval képzettebb játékos mint Swift... Én bármelyikükkel elégedett lennék, ha a Netsben folytatnák.
A Wizards már megkereste Zeke Thomast. A Knicks szeretné Kwame Brown-t és a Wizards adná is egy sign-and-trade keretében, de cserébe Quentin Richardson-t kérik. A Knicks viszont inkább Jamal Crawfordot adná nekik. Meglátjuk, lehet, hogy lesz valami.
A Wizards erősíteni akar és Kobe-t szeretné leigazolni Hughes helyére. Sajnos a hülye Lakers vezetés nem akar belemenni a Steve Blake + Etan Thomas - Kobe + 2006 first rounder cserébe...
Valóban nem sok koncepció látszik ebben a Bobby SImmons igazolásban. Egyébként Shareef AbdurRahimot akarták, de ő nem fogadta el a 47m-os ajánlatot. Ami azért érdekes, meret pl a Nets ennél csak kevesebbet tud ajánlani a trade exceptionnel együtt... Ha mégis aáír a Netsbe az számomra egy pozitiv csaódás, hogy elmegy kevesebbért egy helyre, ahol talán nagyobb nyerési esélyt lát...
Simmons nem játszik 4-est. A Bucksnál most 2-es, 3-as posztra van Redd, Mason, Simmons. Vagyis Simmons vagy Mason csere lesz. Nemtom ennek mi értelme volt. Tényleg inkább egy jó 4-es kellett volna a Bucks-nak, Smith helyére.
Úgy néz ki leigazolunk egy undrafted centert. Dwayne Jones jr.
Izé, még egy kis valami a Hawksról így korán reggel...
Ez tutii, hogy valami vicc, hogy Joe Johnsont akarják... mégis mit szzeretnének vele csinálni, hormonkezelni és 7-0-ra megnöveszteni és akkor lehet center vagy mi? Már kibannolnának innen a fórumról ha leírnám az Atlantában játszó összes SG,SF játékost annyi van. Ez a másik csapat aminek nem értem meg a menedzsmentjét és csak fogom fejem.
Egyébként meg félelmetes a Clippers, végre kezd összeállni a csapat, tavaly már egész jók voltak aztán most Simmons nélkül sztem térhetnek vissza a ranglista végére. Örülök, hogy nem Clippers drukker vagyok, már rég fejbelőttem volna magam a menedzsment miatt.
ui: Csárli bemutatokozott sámörligen és magasan a legjobb volt a mezőnyben ui2: tom, hogy csak egy sámörlíg és ráadásul csak 1 meccs, de olyan jó valamit a szkeptikusok orra alá dörgölni :)
Swift egy állat. Jó lenne ha a Rocketsbe menne, mert ott végre kezdő PF lehetne és bebizonyíthatná, hogy nem csak a cserepadon van helye ebben a ligában, hanem ő eggy frankó 4-es. Nekem magasan ő a legszimpibb erőcsatár a free agent piacon, ha egy csapatom lenne ahol nincs pf akkor őt igazolnám le nem SAR-t. T-Mac Swift páros látvány szempontjából se lenne rossz... miket tépnének, a palánkokat negyedenként kéne cserélni :)
aug. vegen szak po mar nem lesz (masoknak is adni kell egy eselyt:P)
Wow a Bucks megalapodott Simmonsszal, jovore akkor Bogut-Simmons-Mason-Redd-Ford ,nem hangzik rosszul, kene meg padra egy ket role player es egesz jo csapi lehet belole
houston remelem behuzza Swfitet, bar ketsegeim vannak afelol hogy o lenne az aki takaritani tudna Yao mellett.