Keresés

Részletes keresés

MmeErrant Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2934

Billentyűhuszár! Va voir ta mére!

Szeretnél Te olyan ember lenni mint a Légiósok!

Élj a sörözési meghívással aztán gyere vissza és számolj be róla. Nem kell félned, nem lesz bántódásod, nem erőből fognak meggyőzni, hogy milyen piti vagy.

Ui:    Te meg túl sokat jársz ide! Nem tanítottak meg az alapfokú illemre?

Előzmény: Törölt nick (2930)
Dobri Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2933

Nem lehet mindenki férfi!:))

Előzmény: Törölt nick (2931)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2932

"Közönséges zsoldosokat, gyilkosokat dicsőíteni, akik pénzért bárkit meggyilkolnak, bármit lerombolnak."

- Egyre nagyobb vagy szememben !

Tedd àr le a PS3-at és gyere vissza a valosàgba egy kicsit !!!!!

Ps : Neket az lenne a legjobb öngyilkossàgi mod, ha az EGO-drol leugranàl a IQ-dra !!!!

:-))))

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2931

"Szép öcsém, be nagy kár, Hogy apád paraszt volt s te is az maradtál."

Arany Jànos - Toldi (csak, hogy tudd....))

Voltàl Te valaha is jo valamiben ?

Vagy csak cyberkaratéban ?????

Kis kôcsög, menj vissza anyuci szoknyàja alà, és onnan nyujtogasd a nyelved a felnôttekre !

:-)))

nicsella Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2929

En személy szerint leemelem a kalapom minden Légiòt megjàrt ember elôtt! Aki azokat az éveket kibirja, az igazi férfi ! Megbiznàm ôket a honvédelem feladatàval egy normàlis hazàban...

Franciaorszàg is megbecsüli a régi légiòsokat, àllampolgàrsàgot kapnak és azt hiszem jò munkàt is.

Szeletes elvtàrs a képzeletbeli dobogò csùcsàra került.  (Azok között folyik a verseny, akik a legutàlatosabb benyomàst tudjàk kelteni magukrol a forumon; eddig "evil" vezetett a Polidiliben, de  "szeletes"-nek sikerült tùlszàrnyalnia.)

Mi lenne ha senki nem vàlaszolna neki ? Vajon egyedül meddig birnà ?

A forum minôsége pedig egyre rosszabb. Ritkàn làtogatok ide, de akkor is megbànom.

Előzmény: Törölt nick (2916)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2928

"A légiós becsületkódexről való ömlengést meg dugd a seggedbe. Tudnivaló, hogy a szemét megy légisósnak."

Ugye erre valo az Index.......

Hogy a kis kôcsög senkihàzik tudjanak fikàzni ismeretlenül és anomimban màsokat !

Szeretném, ha ezt a szemembe ondanàd Te gerinctelen féreg !

Na jo, eleget romboltam miattad a topic-ot, ugyhogy a tôbbit mail ban légyszives ! Az enyém nem titkos, én bevàllalom magam !

Billy

Előzmény: Törölt nick (2918)
piela Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2927

Úgy legyen! :)

Előzmény: Dobri (2925)
Dobri Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2926

Nincs kedved meginni pár sört?

Dobri Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2925

Sajnos ezek az idétlen franciák nyertek!:( Ha a kiwik hozzák a kötelezőt,akkor az 1987-es vb. döntője fog megismétlődni.Azzal az eredménnyel meg is elégednék!:))

Előzmény: piela (2924)
piela Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2924

Ahogy Dobri is írta, ősi kelta ünnep ami mára teljesen összemosódott a keresztény halottak napjával, így van ahol október 31-én

máshol november 1-én ünneplik.

Franciaországba 1997 körül "futott be" ha jól tudom valami marketing kapcsán. (Gondolom mint általában Európában mindenhol.:) )

A pontos sztorit nem tudom de állatbőröket öltöttek magukra anno és ez köszön vissza ma a jelmezekben amiket a gyerekek

viselnek és házról-házra járva csokikat, cukorkákat gyűjtenek. Amerikában "Trick or treat!" kiáltással köszönnek be a lakókhoz akik

eldönthetik, hogy édességet adnak, vagy vállalják a büntit.:)

Rögbi: nyertüüünk! :) Holnap All Blacks!! :)))

Előzmény: toth0816 (2921)
Dobri Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2923

Mivel itt én is meg lettem "bélyegezve",így majd hozzászólok.Meccs után meg majd megpróbálom visszafogni magam,mert én a nevemen írok ide.

Dobri Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2922

A keltáktól ered ez az ünnep.Leírni a történetet meg nem akarom,mert sokáig tart és kezdődik a rögbi meccs.:)

Előzmény: toth0816 (2921)
toth0816 Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2921

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék,akik már régebben kint vannak...

Jön a Hallowen ünnep és a fiaim iskolások és aki tudja ennek a hagyományát és hogy hogyan ünneplik szivesen el olvasnám ha forditana rám egy kis időt,hogy le irja nagyon meg köszöném.

Üdv Vera

toth0816 Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2920

Miért nem tudod a felesleges energiádat másra forditani??

Siralmas hogy felnött emberek igy marakodnak egymással,és dög unalmas mindig ugyazt olvasni,jó lenne hasznosabb és barátibb beszélgetéseket folytatni.

Vagy ha erre nem vagy képes inkább tartsd meg magadnak.

Üdv Vera

Előzmény: Törölt nick (2919)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.15 0 0 2916

OFF

Figyelj ide kiscsiko,

Az, hogy a szûleid nem neveltek jomodorra, nem a Te hibàd !

Idejössz egy forumra, beugatsz Mindenkinek, jàtszod a nagyfiut.... Lehet, hgy otthon ez bejön a hülye haverok elôtt, de itt ezen a topicon meglett férfiak és nôk "beszélgetnek" töbéves kûlföldi tapasztalattal a hàtuk môgött.

"Légiosbunko" - Az meg milyen àllat ?

Làttad a hozzàszolàsaimat egy màsik topic-on és kategorizàlsz ? Tudod Te egyàltalàn, hogy mi is az a Légio ? Hogy ott hogy viszonyulnak egymàshoz a bajtàrsak ? Ismered a történelmüket ?

Sajnàlatos, hogy manapsàg szinte minden topic-ra beférkôzik egy ilyen Te féle, és rontja a levegöt....

Gratula !

ON

Előzmény: Törölt nick (2913)
tessloff Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2915

A liba jelzot milyen alapon osztottad ki? Mar ha nem tul tolakodo a kerdesem.

Előzmény: Törölt nick (2914)
tessloff Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2912

Nem akarsz mashovà is irogatni? Minnél több idöt töltesz a többi topikon, annàl kevesebbet rontod itt a levegöt....

Előzmény: Törölt nick (2911)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2910

En tahoka ??????

szeletes válasz | megnéz | könyvjelző 2011.10.14 17:06:41 © (2909)

Ébredj már föl tahóka!

Te, ezt az antiszociális viselkedést a légióban tanultad, vagy csak úgy gyári hibád van.

Előzmény: Sch Billy (2908)
szeletes válasz | megnéz | könyvjelző 2011.10.10 17:09:25 © (2888)

Ahogy látom, inkább örülnöd kéne, ha valaki egyáltalán beír valamit és nem válogatni

mint úrinő a szalonban.

Előzmény: Nicsinyo (2887)
szeletes válasz | megnéz | könyvjelző 2011.10.03 20:37:02 © (2849)

Tudod suttyóka tanulni nem szégyen. Te neked is lehetne diplomád ha nem lennél ilyen bunkó, és idődet nem egy másik  magyar kigúnyolásával töltenéd.

Előzmény: GrG (2847)

Olvasgasd màr vissza légyszives a diplomàs hozzàszolàsaidat.......

No comment

Billentyühuszàr !

Billy Le Méchant

:-))))

Előzmény: Törölt nick (2909)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2908

têtu1adj. et n. têtu, têtue (de tête)

Très attaché à ses idées; insensible aux arguments: J'essaie de la convaincre du contraire, mais elle est têtue

(buté, entêté, obstiné; souple). Être têtu comme une mule (= très têtu).

:-)

Előzmény: Törölt nick (2906)
Sanyi& Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2907

Köszönöm a segítségeket az Ovoda ügyben!

Mivel látom vegyesek a tapasztalatok, így keresek egy ovit, s megpróbálom kideríteni kevés nyelvtudásommal, hogy miként lehetséges!

tessloff Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2905

Szerencsesek vagytok, nekunk is jo lett volna. Itt szigoruan csak a 3 evet mar betoltott gyerekeket veszik fel a kiscsoportba. Minicsoport nincsen sehol a kornyeken.

Előzmény: aranyalma12 (2903)
aranyalma12 Creative Commons License 2011.10.13 0 0 2903

TPS- nagyon kicsi csoport

PS- kicsi csoport

Nálunk az oviban ilyen csoportok vannak. 

Előzmény: tessloff (2900)
GrG Creative Commons License 2011.10.13 0 0 2902
1 van meg a halte gaederie ahova 18 honapos kortol lehet menni, es heti max 5* fel napot
Lakcim igazolas vafy a berleti szerzodes, vagy a nevedre szolo kozuzemi szamla. Esetleg annak az irasos igazolasa akinel laksz plusz az o nevere szolo szamla
Semmi onkormi vagy ilyen.
Liga2003 Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2901

Sziasztok) Internetes munkára keresek francia nyelvet jól beszélő munkatársakat, Franciaországban. ( Nem ügynöki munka! ) Bárki ír egy e-mailt, szívesen válaszolok a kérdésekre. Kérek egy rövid bemutatkozást. Címem: liga2003@gmail.com

tessloff Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2900
A TPS minek a roviditese?
Előzmény: aranyalma12 (2897)
aranyalma12 Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2899

Anyukád és Te hogy van, vagy? Egyedeül mentél haza vagy a férjeddel?

Itt pocsék az idő, állandóan esik az eső, fúj a szél és sötét van annyira borús az idő. Tiszta depi vagyok ettől.... 

Ráadásul kitört rajtam a migrén is. Hu borzalmas.... Közben meg készülünk ezerrel a költözésre. 

Előzmény: zümyke (2879)
aranyalma12 Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2898

Amire emlékszem még, hogy kérték az a CAF számot. Ezt az egyfőre jutó kereset alapján adják. Ez kellett, mert az ebédjüket ez alapján számolták ki. 

Előzmény: Sanyi& (2893)
aranyalma12 Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2897

Kicsit máshogy tudom mint Tessloff, vagyis mi tapasztaltuk. 

Lányomat már 2,5 évesen felvették oviba a TPS-ba. Annyi volt csak a feltétel, hogy szobatiszta legyen. Ráadásul csak délelőttönként volt az első időben, ebédre, aludni hazahoztam.

Kértek lakcímet is. A hivatalos lakcím meg nálunk csak annyi volt, hogy bementünk a polgármesterhez, elmondtuk, hogy a városban fogunk lakni. Lakcím kártya nincs, mert magyaro.  EU tag. Abban nem vagyok biztos, hogy munkahelyi igazolás is kellett e a polgármesternek, de szerintem igen. 

tessloff Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2896
Ami lemaradt a helyhiany miatt szinte mindenutt kerik a lakcimigazolast. Ahol meg probalkozhatsz: creche familiale - csaladi bolcsode. Nem resze az oktatasnak igy valamivel lazabbak.
Előzmény: tessloff (2895)
tessloff Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2895
Nem akaralak elkeseriteni, de szinte biztos, hogy nem veszik fel a csemetet az oviba:
1 fel napos ovi nem letezik, az oktatasi rendszer nem olyan mint otthon. Itt az ovit iskolakent kezelik, max ebedre hazaviheted a csemetet de delutanra vissza kell mennie.
2 A legtobb ovi csak a 3. evet mar betoltott gyerekeket veszi fel.

A bolcsikkekl kapcsolatban sem biztatlak semmi joval, mikor mi arrafele laktunk sok terhes anyuka mar a gyerek szuletese elott 2-3 honappal beiratta a meg meg sem szuletett gyereket olyan nagy volt a helyhiany, ez lehet, hogy valtozott azota. Legnagyobb esellyel egy bebiszitter ugyeben jarhatsz sikerrel, viszont sok penzbe kerul

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!