Én kb négyszer hallottam,plusz a Dream Tour jópár koncertjén előadott számokat róla.Az első benyomásaim jók voltak róla,de össze sem lehet hasonlítani pl. a Kiss me-vel,vagy a Disintegration-nal.Tudom ez lerágott csont,és nem is fikázó szándék volt mögötte,inkább azt akartam volna mondani,hogy ilyen irányú a fejlődése a zenekarnak.
A neten van egy chain of flowers című honlap, úgy emlékszem ott az összes suttogást "lefordították".
Nekem a kedvencem a Killing an Arab végén az "Oh, Mersault". Valamint a Gone című szám végén, egy rész a Mr. Pink eyes-ból... (Its god to be jazz that what she wants.)
The 13th:
ahh, this song's called the 'two chord cool
i think i'm in love
Club America:
....... let's go
Three:
tudtommal instrumentálisnak számít, igaz van benne szöveg, de az nagyon torz és halk.
ha nagyon kell hozzá szöveg, akkor ajánlom a Happy Birthday Simon számot+szöveget.
Kezdeném is azzal, hogy lenne "néhány" kérdésem. (Akik ismernek, azok tudják, hogy szerves részem és ismertetőjegyem a ? jeles mondatszerkesztés...IB)
Mit jelenthet a "hycoscine"? Plastic passion is a hycoscine heart...
A How Beautiful... melyik Baudelaire írás alapján készült?
Mi a szöveg a Three-ben?
a Club America-ban 3:05-nél?
a 13th-ben 0:15-nél?
Mi a suttogás a Round & Round végén?
A topic végigolvasása után arra az elhatározásra jutottam, hogy én is csatlakozom a fórumhoz.
Úgy gondolom fórum tagjainak nagy része jól informált, megrögzött The Cure rajongó (csak a gallup kiválását sajnálom).
Jómagam a Wish megjelenése óta vagyok rajongó,
úgy gondolom ez volt az utolsó igazán jó album.
A WMS szerintem nagyon szar (Bare, Want,This is a lie, Club America kivételével), és -vessetek meg- a Bloodflowers-szel sem vagyok maradéktalanul megelégedve.
Üdv!
GYG!
Martinos csávó megvan,azt hiszem,az ő tesójával vívtam egyszer órákig tartó szócsatát valami házibulin.Persze,felesleges szócséplés volt,de ez már politika,az pedig broáf...
Szia !
"Martinos" mint Martin Lee Gore a Depeche Mode-ból. Ha jól emlékszem Paizs Robi-nak hivják.
Azt tudom hogy a bátyja skinhead volt, ha ez segit valamit.
Ismertem egy fehérvári "martinos" srácot, Robi-nak hivják. Nem ismered véletlenül ?
Magas, vékony gyerek, már nem láttam vagy 2 éve akkor már inkább diszkos kinézete volt.
Három mp3 ITT. Tölthetô, megnéztem. (Kár, hogy nem tudom meghallgatni! :-)))))
Érdekesség: Az általam már korábban is belinkelt To CURE impossible Things gazdája egy nagyon különleges kalózfelvételt tudhat magáénak. Igazi különlegesség! (Gallup, emellett nem mehetsz el szó nélkül! :-))
Bocs a késői reagálásért,hülye munkahely...
Tupir fazon nem voltam soha,inkább lóhajú,mostanában meg inkább konszolidált,de emlékszem,néhány éve(7-8) nagyon sok Cure-fan mozgott ebben a faluban.Aztán skinheadek lettek,vagy technoguruk,most meg már lasszóval kell összefogdosni azokat,akik még Roberték híveinek vallják magukat.Fehérvár suxx.
Gáz utcai lány neve publikus?Sok haverom volt arrafelé...
Megnéztem az Impossible Things oldalt, regisztráltam magam, de nem tudok semmit sem letölteni. Miért ? Valahogy nem akar bejönni egy oldal sem...:-(( Pedig találtam rajta érdekes dolgokat...Valaki HELP ME ! Köszi ! ByE ! TvT