Keresés

Részletes keresés

perlasca Creative Commons License 2003.01.22 0 0 3750
Nem hangzik rosszul... eltekntve persze attól, hogy rá is igaz: fél tucat klubból a jelek szerint egyiknél sem vált be.
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.22 0 0 3749
Hírek a próbajátékon lévő brazil srácról, szintén a honlapról (WWW.MTKHUNGÁRIA.HU):

"Ma is kétszer tréningeztek a játékosok. A délutáni edzésen elõször vette fel a kék-fehér szerelést a Hapoel Tel-Aviv egykori csatára Venton da Silva. A játékosról sikerült megtudnunk, hogy 24 éves, 184cm magas, és 81 kiló. Izraeli klubja elött a Le Havre, a Coritiba, a Guarani FC és a Gremio Porto Alegre csapatoknál fordult meg.
A brazil fiú tetszetõs cselekkel vetette magát észre és az egymásközti játékban góllal mutatkozott be Egervári Sándor vezetõedzõnek.
Ha Silva a következõ napokon és az edzõmérkõzésen is meggyõzõ teljesítményt nyújt majd, akkor akár már február elsõ napjaiban csapatunk játékosa lehet."

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.22 0 0 3748
Egy interjú a honlapról Egervári Sándorral:

"Csapatunk már hatodik napja készül Cipruson a bajnokság folytatására. Egervári Sándorral az eddig elvégzett munkáról, és a következő napok programjáról beszélgettünk.

-Szerencsére nagyon jó körülmények között készülhetünk itt Protarasban. Kellemes idő van, egyedül hétfőn esett az eső, de attól eltekintve állandóan süt a nap. A ciprusi élvonalban játszó Paralimni füves edzőpályáján készülünk napi két edzéssel. Sajnos Szántai Levente megbetegedett (arcüreggyulladása van) és mihamarabbi gyógyulása érdekében haza kellett küldenünk. Mivel az edzésmunka miatt szükségünk van egy harmadik kapusra, Levi helyett a Bodajk hálóőre Szasa Boskovics csatlakozott a mai napon a kerethez.
Mi a véleménye a próbajátékra érkező játékosokról, Milovanovicsról és Silvaról?
-Még nem láttam edzésen a két fiút, mivel csak ma reggel érkeztek. Mindenesetre mindkét játékosnak nagyon jó ajánlólevele van. Venton da Silva egykori játékosunk Halmai Gábor csapattársa volt a Haifában és Gabi nagyon jó véleménnyel van róla. Milovanovics kisebb combsérüléssel bajlódik, úgyhogy az ő bemutatkozására még várni kell. Szeretnénk megerősíteni a jelenlegi keretet! Remélem a játékosok teljesítményükkel meggyőznek minket arról, hogy leigazoljuk őket.
Hétvégén két edzőmérkőzést is játszunk. Milyen eredményre számít a cseh élvonalban futballozó együttesek ellen?
-Ezeken a találkozókon elsősorban a képzés és a technikai gyakorlás a legfontosabb. Továbbá szeretnénk meccs alatt megnézni, hogy a próbajátékra érkező két játékos, hogyan tud beilleszkedni a csapatjátékba."

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.22 0 0 3747
Az NS-ben is megjelent 1 cikk a próbajátékra érkezőkről, annyi eltéréssel, hogy a bosnyák Dujmovics azért nem tudott elutazni Ciprusra, mert jelenlegi csapata edzésén megsérült. A játékos tesztelésére itthon kerülhet sor, a második ciprusi túra elött.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Kifli007 (3746)
Kifli007 Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3746
Akkor itt a legújabb:

Új játékos az MTK edzőtáborában
Hírforrás: www.NB1.hu

Protaras, január 21., 19.40

Macedón helyett jugoszláv játékos csatlakozott a kék-fehér kerethez.

Az MTK a hétfő délutáni városnézés után kedden két edzéssel folytatta ciprusi edzőtáborozását. A korábban beharangozott macedón válogatott csatár azonban nem érkezett meg a csapathoz, mert a játékos nem tudta összeegyeztetni jelenlegi csapata programját a próbajátékkal. Jött viszont helyette egy másik támadó, a 29 éves jugoszláv Goran Milovanovic már két éve is felkeltette az MTK érdeklődését, ám akkor nem jött létre megállapodás, mert a játékos inkább Németországba igazolt. Milovanovic azóta megfordult a Hannover és a Duisburg csapatában is, az elmúlt fél évet pedig Kínában töltötte, ahonnan most szívesen visszatérne Európába.
Miközben a csapat Cipruson edz, Fülöp Ferenc ügyvezető igazgató itthon tárgyal néhány játékos sorsáról. Mint arról korábban beszámoltunk Lazic és Lambulic ügyében a Sopron és az MTK felvette a kapcsolatot, a megállapodás szerint a két szerb játékos napokon belül Sopronba utazik, és megkezdi a tárgyalásokat az ottani vezetőkkel.
(bokor)

Jó lesz, ha leigazolunk olyan játékost, akit valamiért sem Németországban, sem Kinában nem alkalmaztak túl hosszan...

Hajrá MTK!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3745
Szerintem is szép város. Bár még nem jártam ott, de a honlapon látott képek alapján ez biztos.
:-)))))

HAJRÁ MTK!!!!!

Előzmény: QQRYQ (3743)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3744
Kíváncsi vagyok erre a 2 srácra, remélem legalább az egyik lesz olyan jó, hogy érdemes legyen leigazolni.

Ferenczi oroszországi ajánlatáról csak annyit, hogy aki jó talajú pályán sem tud lekezelni 1 fél méterről átadott labdát, az ne akarjon oda szerződni, ahol (mint azt lehetett látni a Szpartak Moszkva vagy a Lokomotív meccsein) a talaj minősége sokszor a tundrát vagy a tajgát idézi.

HAJRÁ MTK!!!!

QQRYQ Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3743
Az egészről csak az a véleményem, h Protaras szép város!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: Kék skorpió (3742)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3742
Az említett cikk érdekesebb részei kióllózva:

"...két futballistát vár a szakmai stáb, közülük a bosnyák Miroszlav Dujmovics kedden, a brazil Venton da Silva pedig szerdán csatlakozik a kék-fehérek állományához. Az említett urak egyébként a posztjukat tekintve támadók, mindketten 24 évesek, és lehetőségük van annak a bebizonyítására, hogy segítségére tudnak lenni az MTK Hungáriának a bajnoki címért folyó versengésben. A bosnyák profi egyébként egyszeres válogatott, legutóbb hazájában futballozott a Siroki Brijeg együttesében, ám korábban megfordult a Dinamo Zágrebben is, a brazil légiós pedig az izraeli Hapoel Tel-Aviv alkalmazásában állt, vagyis a korábbi MTK-játékos, Halmai Gábor csapattársa volt.
"Fél éve érkezett hozzánk a ballábas, csatárposzton bevethető brazil fiú – mondta érdeklődésünkre Halmai Gábor. – A próbajátéka sikeres volt, ám az azt követő fél éve már kevésbé. Edzőnk, Dror Kashtan az izraeli csatárokat favorizálta a brazillal szemben, pedig véleményem szerint többet érdemelt volna. Az UEFA-kupában bebizonyította, hogy jó futballista, ennek ellenére sem kapott túl sok lehetőséget, hogy beépülhessen a csapatunkba. Sajnálom, mert jó futballista."

Ugyanebben a cikkben Ferencziről:

"Amint arról már beszámoltunk, több külföldi egylet is szívesen látná a soraiban Ferenczi Istvánt, és a jelenlegi állás szerint az ötszörös válogatott támadónak egy oroszországi szerződésre van a legnagyobb esélye."

HAJRÁ MTK!!!!

RG Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3741
Imhol a link:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=14868
Kvalitás? Persze, hogy vicceltem. Azért én is nézek néha Sport1-en eg. angol csatárokat.
Előzmény: Flacika (3740)
Flacika Creative Commons License 2003.01.21 0 0 3740
Olvasom a mai NS-ben, hogy két csatárt fognak tesztelni Cipruson, egy bosnyákot és egy brazilt.
QQRYQ Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3739
Protaras szép város!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: Kék skorpió (3737)
perlasca Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3738
Nem tudom, mennyi Ferenczi ára, de 200 milla egy kicsit sok arra, hogy az ember kidobja az ablakon.
Az első helyen, ahol teljesíteni kell meghalna.
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3737
Egy kis hírösszefoglaló jelent meg a honlapon a mai napon Cipruson történtekről:

"Tehetséges kapusunk számára véget ért a ciprusi edzõtáborozás. Levi tegnapelött belázasosott és azóta sem javult az állapota, így a szakmai stáb úgy döntött a játékos egészségére való tekintettel hazaküldi a kapust.
Levente kiesésével Egerevári Sándornak szüksége van egy harmadik kapusra, így holnap a Bodajkban védõ Szasa Boskovics repül a csapat után Ciprusra.

Ami a mai napot illeti a játékosok a délelötti foglalkozást követõen városnézésen vettek részt. Meglátogatták Protaras legérdekesebb részeit, látványosságait. Mivel délután kivételesen nem volt edzés, a játékosok kiélvezhették a város és a szálloda adta lehetõségeket."

Jobbulást Levente!

HAJRÁ MTK!!!!

r.tonyo Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3736
Szerintem meg ez sok Ferenciért. 200 milla elképzelhetetlen, hogy ennyi lenne a piaci értéke
Igazán nem tudom, hogy amikor "kvalitásról" irtál vele kapcsolatban akkor éppen vicceltél-e?
Igaz, hogy jópár éve volt már, de amikor a Pécsból átment Dárdai a BVSC-be, akkor az érte adott 30-40 milla miatt mindenki fel volt háborodva.Pedig egy akkori Dárdai és egy mostani Ferenczi közöt azért van különbség.
Előzmény: RG (3735)
RG Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3735
A jó öreg Sneci ... Szerintem arra gondolt, hogy GJ nagyobb (rá)hatással van a Tulajdonosra, mint Sanyi bácsi. Mi majd megint igazolunk román és szlovák "zsákbamacskát" (ami a hazai kínálatot tekintve nem baj), aztán lehet, hogy szerencsénk lesz.
VG egyértelműen a Fradi bajnoki címére utazik (ha ez nem lett volna eddig is egyértelmű), Gera Zolit egy magasabb vételi ár kicsikarása (esetleges sikeres BL-szereplés után, stb.) miatt nem adta el - most. Kíváncsi lennék, az a két és fél év mennyibe került a Fradinak. Merthogy állítólag közel 1 milliárd forintnak megfelelő eurót kínáltak érte.
200 millió forint pedig nem sok Ferencziért - egy ilyen kvalitású csatárnak kb. ennyi az ára. Ezzel nem minősítettem:)
Előzmény: Kék skorpió (3733)
SAGA Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3734
Buzsáky Ákosról(angol):
http://www.fcporto-online.com/prospects/akos.htm
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.19 0 0 3733
Ma olvastam, hogy Ferenczi ára a menedzsere szerint legalább 200 millió forint lenne, ha valaki megakarná venni. Ez meglehetősen nagy összeg érte.

Visszatérve a S.S.-al történt beszélgetésre, szerintem is az a mondat volt a legérdekesebb.
Kár, hogy nem sikerült Vele hoszabban beszélnem, biztos mondott volna még 1-2 érdekes dolgot.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: r.tonyo (3732)
r.tonyo Creative Commons License 2003.01.19 0 0 3732
Azért ez mégis valami! Igaz, hogy semmi konkrétum, de a semminél mégis több.

"S.S (gúnyosan és kissé ingerülten): -Ez köszönhető Garami József úrnak."
De mégis ez volt a legérdekesebb

Előzmény: Kék skorpió (3728)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.18 0 0 3731
"És így is van ez rendjén :)"

Szerintem is. :-))))

Az MTK honlapján is volt 1 interjú Fülöp Ferivel, aki szintén úgy nyilatkozott, hogy nem lesz fúzió.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: kooti (3730)
kooti Creative Commons License 2003.01.18 0 0 3730
"Mivel Kooti és én nem tudtunk megegyezni, ezért a fuzió elmarad."
És így is van ez rendjén :)

Tegnap egyébként Markovits sporttárs (gy.k. Vasas SC elnöke) tartott egy ankétot, ahol kizárta a fúziót az MTK-val.

VASAS! NE HAGYD MAGAD!

Előzmény: Kék skorpió (3725)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.17 0 0 3729
"Te valami nagy ember lehetsz!"

Nem vagyok nagy ember, csak 1 MTK szurkoló.
Egyébként ez a mini-interjú nem kacsa, tényleg megtörtént igaz, hogy sokkal okosabbak nem lettünk tőle. Bár ha valaki tud olvasni a sorok között, akkor sok mindent ki lehet szűrni belőle.

"Ha beszélsz vele akkor ne felejtsd el megkérdezni tőle, hogy milyen vastag a pofajan a bőr."

Nem azért kerestem, hogy sértegessem, beszélni akartam vele. Sajnos nem sikerült.

Igyekeztem úgy visszaadni a Schneider úrral történt beszélgetést, ahogy lezajlott. Ez nagyjából szerintem sikerült is.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: r.tonyo (3727)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.17 0 0 3728
Tisztelt MTK-s szurkolótársaim!

Tegnap azt írtam, hogy megpróbálok utánna járni ennek az átigazolási herce-hurcának, nos íme:

Délelőtt megpróbáltam beszélni Fülöp Ferenccel, de sajnos nem tudott fogadni, mert tárgyalt valakivel.
Mivel sok időm nem volt, ezért Schneider Sándor technikai vezetőnél érdeklődtem az ügyről kapcsolatosan. Nagyon segítőkész volt, a beszélgetés lényege röviden (pontokba szedve):

Kék skorpió: -Elszándékozzák adni Ferenczi Istvánt?
Schneider Sándor: -Nem, egyenlőre úgy nézz ki, hogy Ferenczi marad.
K.s: -Lesznek erősítések a téliszünetben?
S.S: -Természetesen. Mindenképpen szeretnénk igazolni.
K.s: -Milyen posztokra?
S.S: -Csatárt és védőt mindenképpen, de lehet veszünk 1 középpályást is.
K.s: -Honnan jöhetnek játékosok?
S.S: -Magyarországról semmiképpen sem. Külföldről igazolunk.
K.s: -Vannak konkrét kiszemeltek? Tudna neveket mondani?
Hosszú szünet.
S.S: -Nem tudok, de nem is akarok. Majd.
K.s: -Mi szurkolók egyre türelmetlenebbek vagyunk. Biztos, hogy erősítések várhatóak?
S.S: -Egésszen biztosan. Mindenképpen igazolni fogunk 1-2 játékost.
K.s: -Elnézést, hogy csak így kérdezősködök, de úgy tűnik, hogy lemaradunk a lehetőségekről. Gondolok itt Kiss Györgyre és Zováthra...
Félbeszakít.
S.S (gúnyosan és kissé ingerülten): -Ez köszönhető Garami József úrnak.
Sajnos hivják a mobilján.
K.s: -Köszönöm, hogy időt szakított rám.
S.S: -Kérem. Nyugodjon meg, mindenképpen igazolunk.

Itt a vége.

HAJRÁ MTK!!!!

r.tonyo Creative Commons License 2003.01.17 0 0 3727
Te valami nagy ember lehetsz!
Ha beszélsz vele akkor ne felejtsd el megkérdezni tőle, hogy milyen vastag a pofajan a bőr.
Előzmény: Kék skorpió (3726)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.16 0 0 3726
Komolyan mondom, holnap megkérdezem Fülöp Ferenctől, hogy mégis hogy képzelik ezt?

Kivel akarnak nemzetközi kupaszereplést elérni?

Eddig csak azt lehetett hallani, hogy kik mennek el, de kik jönnek?

Remélem bent lesz vagy esetleg elérem telefonon, ha igen, holnap este már lehet olvasni a válaszait a kocsmában.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Törölt nick (3721)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.16 0 0 3725
Kooti!

Személy szerint én maradok az MTK-nál.

Hölgyeim és Uraim!

Mivel Kooti és én nem tudtunk megegyezni, ezért a fuzió elmarad. :-))))

Bár, gondolom ezt senki nem bánja. :-))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: kooti (3718)
kooti Creative Commons License 2003.01.16 0 0 3724
"A Törekvést ki ne hagyd a tradicionális pesti csapatok közül :)"

Az eredetileg kőbányai csapat Rákosborzasztón játszik Rojik néven :(

Előzmény: lg18 (3719)
el_CHArlaTAN Creative Commons License 2003.01.16 0 0 3723
Üdv!

Valóban volt egy petíció, ami végülis nem lett postázva vg-nek, aminek az egyik oka az volt, hogy mivel nagyon kevesen tudtak róla - sajnos csak cca 150 aláírás gyűlt össze, 3-500 aláírás alatt pedig értelme sem lett volna bármit kezdeni velük.
A másik ok annyi hogyha komolyan akarnánk szervezkedni, akkor úgy kellene felrakni egy petíciót, hogy a szövegezésben meg kellene
kérni az aláírókat, hogy a pontos nevüket - címüket e-mailben küldjék el a készítőknek, hiszen azzal semmit sem érünk, hogy valahány
"nick" aláírja, hiszen ezt akár én is meg tudnám csinálni egyedül. Az e-mailes forma meg garantálná a névtelenséget, hogy nem kerülnek
olyan adatok a nyilvánosságra, amiket egyesek nem szeretnének. Ez persze puszta teória, hiszen HA terveznénk bármi ilyen lépést, ehhez szép kis munka kellene, pl. hazai MTK meccsen aláírásokat gyűjteni, hivatalos levelet írni a klubnak stb...
És emellett több olyan ember összefogása, akik komolyan úgy hiszik, lehet ezzel valamit elérni, segítenének aláírást gyűjteni, stb....írni kellene levelet újságoknak, honlapoknak, stb...

Az egyetlen amit elértünk a tavalyi kezdeményezéssel, az az, hogy megjelent hírként az indexen és az nb1.hu-n, Kifli tett egy nyilatkozatot valamelyik rádióban, és egy olvasói levél formájában az NS-ben is szerepelt.
Kb. ennyi.

Ch'

Kifli007 Creative Commons License 2003.01.16 0 0 3722
Habár tavaly megszületett az a petició, de az MTK-hoz hivatalos úton már nem jutott el, Fülöp meg azt nyilatkozta, hogy nem olvasta. A petitiononline.com-ról már lekerült a levél, talán Charlatan tud róla valamit, ő rakta fel. Arra meg, hogy majd az MLSZ lehetetlenné teszi a kettős tulajdonlást a válaszom csak egy harsány és gúnyos kacaj lehet. Az a hihetetlen bátorság és tökösség, ahogy eddig is viselkedtek ebben az ügyben. Külön bájos a csak első hat csapatra vonatkozó licenc ötlete, csak azt nem értem, mi van akkor, amikor mondjuk az MTK a hetedik helyről előrelép a hatodikra, a Fradi meg mondjuk az ötödik. Azon a héten kell licenc, a többin nem?

Hajrá MTK!

lg18 Creative Commons License 2003.01.15 0 0 3719
A Törekvést ki ne hagyd a tradicionális pesti csapatok közül :)
Előzmény: kooti (3718)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!