mit mondott Marcius? mert itt nagyon szukszavu volt! es milyen szamot jatszottak le koszonteskeppen? a debreceniek mind ilyen szukszavuak? neha Bela is szereti bizonytalansagban tartani olvasoit.....
habar ezt ezen a napon nem kellene irnom
Bela nem esemenynek nevezte a szuletesnapi unneplest, hanem otorai zsurnak! hiszen megmodta, nem szereti a felhajtast. tehat esemenynek semmikeppen nem lehet nevezni az unneplest!
Kedves Bela!
7 idozona tavolsagabol is figyelemmel kiserem a legfrappansabb magyar naplojegyzeteket.
Ezuton szeretnek boldog szuletesnapot kivanni, es remelem, hogy meg sokaig megorvendezteti olvasoit feljegyzeseivel!
Gondolom, miutánna kiünnepelte magát a Bélánál levő kissebb társaság, utánna kapunk majd nemzetközileg is elfogadható beszámolót az eseménynek is nevezett ünnepi összejövetelről, természetesen csak utánna, miutánna elmentek a vendégek, hogy véletlenül se tudják meg a jelszókódot!
Kedves Naplóm!
Bemutatkozom hát. Szakács Béla vagyok. 1958 április 4-én születtem Budapesten. Kicsikoromtól Debrecenben élek. Ma is itt dolgozom. Hobbim a keresztrejtvényfejtés. Szeretem a szép harmóniákban részesített zenét. Nőtlen vagyok. Holnaptól ígérem rendszeresen jelentkezem.
Kedves Szakács Béla! Betéve tudom ezeket a sorokat! A két lakóközösségről elnevezett Budapest büszke lehet Önre, hogy látta a napvilágosságot, és persze a páros kolbász hazája Debrecen is, mert ott nevelkedett! Ön fényt hozott a világháló egére!
Szerencsére időben megjavult az internetsugárzó kábele a komjúteremnek, így frappánsan kívánhatok további boldog évtizedeket ezen a jeles napon a lakóközösség nevében.
Kedves Béla! Ezen a nemzetközileg is jelentős napon a magam és a jégkorong-labdarúgó társadalom nevében sok boldog születésnapot kívánok Önnek, és azt kívánom, hogy még sok Füles elnevezésű rejtvényújság megfejtésével óvja meg környezetét attól a farkasjuhász méretű katasztrófától, hogy ismét utolérje Önt a határidő.
sajnálom, ha a kolléga munkavégzését nagymértékben gátolta a keresztrejtvény-játék kipróbálása. remélem, ez nem eredményezte azt,hogy utolérte a határidő és szombaton délelőtt be kellene mennie dolgozni (ez kellemetlen érzéseket kelthetne bennem)
Azért örülök, hogy nem vagyok Béla kollégája!
Szegényeket utolérte a határidő, -lehet, hogy már meg is előzte őket- Erre a munkából menekülve szabadságot iratott ki magának!
Nem vall kollegális cselekedetre, még nemzetközi szinten se!
Uram,
ez a hangnem méltatlan a Szakács Béláról elnevezett rajongók internetes topicjában. Moderálja magát, akár nemzetközileg is. Javaslom, tekerjen polársálat a negatív gondolatai köré vagy legalább rakjon kettőspontról elnevezett kettőspontot mínusz zárójelről elnevezett zárójelet a mondandója után, eképp: :-)
Nem elég, hogy stikába munkaidőben szakács bélázom 1000-el, most meg felpakoválsz ide keresztrejtvényt, persze, hogy nem nyugodtam addig amíg meg nem fejtettem. bipszilon the vapszilon, rájöttem, hogy az Általad csatolt komjuteres tipusú keresztrejtvény nem csak hagyományosan,hanem ügyességi játékként is játszható. Legcélszerűbb, ha a rejtvényfejtő nem ismeri a rejtvény nyelvét, pusztán azt tudja, hogy a piros betűszín helytelen, míg a fekete helyes, aztán addj a billentyűzetnek de kőkeményen (olyasmi, mint ZX Spectrumon Daily Thomson's Decatlonozni, hadd '80-as évezzzek 1 kicsit Jáksó után szabadon). Még Citromot is rágyógyíthatnád a keresztrejtvényezésre
Kedves Mester!
Csatlakozva az internet sugárzó kábelben lakó, közösségről elnevezett lakóközösség tagjaihoz, ezennel frappáns születésnapot szeretnék magam is kívánni Önnek. Szeretettel üdvözlöm a Citromról elnevezett cicát is.
Remélem az ötórai születésnapi zsúr alkalmából csak annyi süteményt fog elfogyasztani, hogy az a kordnadrág derékbőségével kapcsolatban nem okoz majd fennakadást, hazai viszonylatban sem.
Tisztelt Szakács Béla'
Kivánok nagy tisztelettel frappáns születésnapot. Remélem a nyolcvanadikat is itt a világ-ról elnevezett hálón ünneppeljük több millióan! Éljen és virágozzék Szakács Béla és az Internet Lakóküzüsség megbonthatatlan barátsága!