Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nekem valami döbbenetes látvány, hogy a nemzetpusztító, a globalista elitet a hazaárulásig kiszolgáló balos-libsi tevékenységet ilyen egyszerűen elfogadjátok, mint értelmes politikai irányzatot. Ha a baloldal bármiféle nemzeti minimumot hajlandó lenne tartani, simán mehetne a politikai váltógazdaság az országban, de ezek a férgek ahogy hatalomba kerülnek, eladnak mindent ami a kezük ügyébe kerül, eladósítják az országot 40-50 évre (említeném a 30-35 éves PPP szerződéseket), s az ország irányítását is homályos hátterű külföldi kezekbe (pl. EU ügyészség) adná, csak hogy ők lehessenek a helytartók.
Ezek mellett az erkölcsi csúszómászók mellett az egész NER, a KGB, a Putyin, az Erdogan, -- a kedvetekért, hogy habzani tudjon a szátok -- Orbán is, maga a demokrácia és a liberalizmus megtestesítői, és addig van halovány remény arra, hogy Európa ne az USA cselédje és ágyútölteléke legyen, ameddig ezek az emberek léteznek.
Ha megnézitek a Fico merényletet, egy 71 éves liberális faszkalap műértelmiségi, egy progresszív író volt a merénylő, akinek a legfőbb indokai a szerinte helytelen kormány politika és a majd meghozandó média törvény voltak és ezért gyilkolni volt képes. Látszik rajta -- ezekből a mantrákból -- hogy szimplán agymosott, ezt csak beleduruzsolták a füleibe.
Ti pedig gúnyolódtok, hogy Orbán golyóállót visel, miközben a ti balos csőcseléketek rendezne a fotelből lincselést, kivégzést Orbánon, olyan szövegekkel, hogy az minden jogrendben letöltendőt ér.
A hatalom nemcsak korrumpál, ahogy néhai nagybátyám mondotta, hanem mindenféle pszichopatává is tesz.
Putyin és Orbán ennek a legjobb példái, szavazóik szánalmas szellemi roncsok, legjobb esetben érdekkapcsolatban (függésben a puryinizmustól vagy a NER-től), de ez sem sokkal jobb, hiszen ők legalább tudatában lehetnek annak, hogy ez már bizony egy elferdült elmeállapot és egy ilyen vezetőt támogatnak, tehát ez min. egy tudathasadásos helyzet.
Ugyanis akármennyit is fizetnek a hűségemért, nem volnék hajlandó egy pszichopata kénye-kedvére tenni, pláne úgy, hogy egy egész országoit visz romlásba.
Hiszen ezt teszi Putyin és Orbán is, és az utolsó 3 évben szédületesen felgyorsították ezt a tempót a szakadék felé vezető úton.
(Hogy a putyiniisták és a narancshívők ezt nem képesek észrevenni, az ő bajuk – meg természetesen egész Oroszországé és Magyarországé, hiszen ezt a két gazembert hatalomban tartják ezek az [erkölcsileg] igencsak elítélhető vadbarmok és akkor még finoman fogalmaztam)
Szerintem meg a névtorzítás akkora tahóság, hogy igen nagy ellenszenv (szinte gyűlölet) kell hozzá, hogy alkalmazzam, ha nem poénjellegű (mondjuk viktátor),"
Valamiért sejtettem, hogy nem a Gyurcsótányt hozod példának, LOL
Szerintem meg a névtorzítás akkora tahóság, hogy igen nagy ellenszenv (szinte gyűlölet) kell hozzá, hogy alkalmazzam, ha nem poénjellegű (mondjuk viktátor), amit persze ugyanígy félre lehet érteni, mert ugye ahhoz is ismerni kell a másik gondolatmenetét, alapállását. (gyk: mást jelent az opjále röhögve, mást vörösödve, mást egy kocsmában, mást egy bokorban, mást Cinitől, s mást Batíztól - s te itt most magad mondtad, amit én írtam, elfelejtetted ki mondja, s mikor)
"többen nem értettük"
Vagy félreértettétek, hisz belémprojektáltátok OV-ellenességeteket. Mondom: ez a monokult hátránya. Ez a másik gondolatainak, világképének elfogadása elleni oltás eredménye.
Vagy vedd úgy, hogy egy kísérlet második fázisa volt.
Az sem kizárt, hogy fingja sem volt, hogy ki az. :) De valószínűbb, hogy leadták a drótot nekik telefonon (Lázárt hívta valamelyik fideszes jelölt), hogy akció készül Márki Zay részéről és volt idejük kitalálni, hogy fog zajlani az ügy: Lázár lekapcsolja, Orbán menjen csak egyenesen és vágjon barátságos arcot, a testőrök meg lehetőleg ne üssék meg MZP-t vagy az operatőrét.
Á! Ott is megvannak azért a csoportosulások, mint az MSZP-ben voltak, Lázár szakíthat a csordából egy kisebb csoportot, megvannak a támogatói a háttérben szerintem még mindig. Nem csak pénzzel lehet a kapcsolati hálót életben tartani, és ennek az előnye, hogy ha lóvé nincs is, a haverság megmarad.
Ja-ja! Látszatra nagyon egy modern Horthy Miklós-szerepet tol. :) Remélem, úgy is végzi: valahol száműzetésben nyűglődve és keseregve. A családi kapcsolatai meg olyan romokban, mint amit ő okozott a hozzmégegyemberes kampánnyal másoknak. Ha nem is instant már, de azért karma lenne. ;P
Akárhogy is szépíted, többen nem értettük, hogy mit szerettél volna mondani. :) Legközelebb talán írd ki a teljes nevét. ;) Például én egyetlen Filipről (Philipről) hallottam, akinek közönsége lehet és az Rákay, bárhogy is írja a nevét. :) Ismerek amúgy egy Fülöpöt is, de mivel ő jelenleg a legszebb életkorban van, vagyis alig három éves, gondoltam, hogy nem róla lehet szó, bár egy szűkebb körű közönsége neki is van, a szülei és egyéb rokonok révén.
Nem mosdatás, s nem tahóság. Egyszerűen értékrend, jelzés, polcrarakás, skatulyázás, vagy ha támadásnak, s nem határátlépés-visszajelzésnek vesszük, akkor hadüzenet mindenki másnak, aki hasonlóra készülne, mint jelen delikvens.
A tahóság az lenne, ha leköpné, vagy ha a sértő fél kiesne egy ablakon. Bár az előbbi is newtoni reakció lenne.
Lázár János kurva okos és nagyon-nagyon bosszúálló a hozzá közelállók szerint. Simán el tudom róla képzelni, hogy kitöri O.V. nyakát, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy kibekkeli, hogy megmurdeljen, mint Rapcsák, és nem lesz más szóbajöhető jelölt a Fidesz továbbvezetésére.
De persze amit két ember tud, már nem titok többé, szóval valószínűbb szerintem is, hogy két külön szál a jogutódlási történetben Lázár és Magyar. Azért Rogán helyében nyugtalanul aludnék. :)
A törzsfőnök az utóbbi 27 évben dzsentrimód próbál viselkedni. Abba pedig, sőt, úgy általában a (talán nobilis) neveltetésbe nem fér bele az árulóval való kézfogás.
Mindig tessék átülni, s megvizsgálni a masik nézőpontját.
Egyébként, és csak lényeges mellékzöngeként azt mondja a Főnök neki, amikor nem fog vele kezet, hogy " jó napot kívánok, örülök,hogy látlak" és tegező hangnemben. Többször visszanézem és ez bizonyos.
Én ezt annyiban elvinném elvontabb síkra, hogy ezt teszi mondjuk 14 évnyi teljhatalom valakivel, és bizony 95-98%-al mind beleesnek ebbe, mert mint mondtam már, a pénz, a szex, a tudatmódosítók és a hatalom mezőjéből aki felveszi a hatalmat, az jó eséllyel ilyenné válik. Én csak konstatálom, hogy amit 2011 óta mondok, hogy érdemes lenne visszavenni és soha nem vettek vissza, abból ez lesz.
Semmi kedvem élesen bírálni a rendszert, mert minek, megtették már ezerszer, csak épp az emberi működés az ilyen.
Gyanúm szerint a hatalom a legnagyobb hívószó, és a legkevésbé kezelhető, na jó, mondjuk a heroin meg a Meth mellett.
Itt nem a gesztus hiányáról van szó, a gesztus maga az, ahogy az a felfuvalkodott, tajparaszt hólyag szarba se veszi azokat, akik nem nyalják a seggét.
Ma többször is olvastam a hírt, de vhogy nem érintett meg különösebben, hozzászoktunk a stílushoz.
Most viszont megnézve a videót, kurvára felkúrta az agyam.
Hányadék.
De az is, akinek ettől a kőbunkótól nem fordul fel a gyomra.
Lázár tényleg jól kezelte egyébként. Szerintem mondjuk nem ő áll MP mögött, egy ennyire bonyolult és egyben egyszerű politikai struktúrában azt már régen észrevették volna ( bár az is egy dilemma vagy struktúra, hogy ha ez a valóság, akkor úgy tennének-e, mintha nem tudnák). Én nem vagyok Machiavelli. MZP pedig természetesen túltolta, ez a személyiségéből fakad. Van ott valami ménesbirtok is, sok pénzből, de nem akarom idegelni a modijainkat ezzel.:)
Lázárnak volt gyerekszobája tényleg, tökéletesen kezelte a szituációt, ügyes mentés volt. Kár, hogy folyton egy dagadt fószer titkárját játssza. Ha ő akarna új pártot, lehet, többen mennének a Fideszből hozzá, kár, hogy tagadják, hogy köze lenne Magyar Péter Tiszájához. :D Szerintem LJ is szimpatikus volt ebben a videóban, MZP kicsit túltolta a sorkatonás részt, de belefért (lehet, hogy csak nekem jutott eszembe, hogy tuti külföldre küldeném a gyerekeimet a helyében, harcoljanak a fideszesek -- fontos, hogy nem a gyerekeik, maguk a fideszesek!).