Például '38-ban a magyar többet keresett átlagban mint az olasz, spanyol, görög, finn, stb. Ezek a "siekres" Kádár korszak után, már négyszer többet kerestek mint a magyarok. És innen ered minden baja a mai Magyarországnak.
Mégegyszer: az "átlagembernek" harangoztak, hiábavaló vágyakozásuk, hogy majd valaki csinál valamit amitől neki jobb lesz. Abban viszont nem tudok tanácsot adni ki hogyan legyen nem átlagember, maximum példák vannak rá, de azok mindig egyediek - azért lógnak ki az átlagból. Nekem három gyerekem indult el sikeresen szülői és politikai hátszél nélkül, hiszen magam is szegény ember vagyok.
A rövid mottó talán annyi, hogy más vágyak, más célok, más időben, más helyen, más módszerrel. Tehát valamit nem úgy csinálni mint a vesztésre ítélt átlag. Hogy mit csináljon az átlag? Nem tudom.
Semjén Zsolt szerint ahhoz, hogy a tervezett úgynevezett „koppenhágai bizottság” legitim módon működhessen, szükség lenne az unió alapszerződésének módosítására. Ha ez megtörténik, akkor pedig a magyar embereknek kell eldönteniük, hogy az ország maradjon-e az EU-ban. Az alapítóelvekkel ellentétben ugyanis – e forgatókönyv szerint – Brüsszel így egyes tagállami hatásköröket is magához vonva, egy mindenkire kiterjesztett felügyeleti rendszert építene ki.
Becsődölni pedig csak az offkórszsórózó libajnaik és a hasonszőrű balliberális börtöntöltelék fog. A nettó befizető Magyarország pedig megtartja a befizetéseit és vidáman él tovább, mint hal a vízben. A hím- és nőstény redingek meg előbb-utóbb megeszik egymást. Lásd még az európai pigs-országokat...
Azért kérdezem, bárki kormányoz is, látták a Parádsasvári üveggyár , a cukorgyáraink, Óbudai összes textil gyára, Ujpesten bőr, gyógyszer, gép, hajó, cement gyárak, nem bírom felsorolni.
Hogy lettek a SZOT üdülőkből privát hotelek? Mikor egyenlő béreink voltak, ki bírt megvenni balatoni, mátrai hatalmas üdülő komplexumokat?
Voltak szanatoriumok, mind a földdel egyenlő.
Mink maradt?
van e vajon nemzeti vagyon leltár?
Engem a szexuális beállítottságnál jobban érdekelne, hogy mi az ami még megvan, a mienk?
Senkinek nem tűnt fel, hogy milyen sovány ajándék a trafik? Az emberek gondolnak egyet és vagy leteszik, vagy beszerzik fű alatt.
Nem egy nagy ajándék.
Kérdezem: Van nemzeti vagyon leltár? van szervezet aki ezt felügyeli?
Rövid hír volt a Horvát csatlakozás során Szlovénia.
Állítólag ők a meglévő állami vagyont szorosan megragadták és nem engedték szétcibálni. privatizálni a kevésbé működő ezt-azt engedték, ha valaki ügyes, ott mutassa meg.
Nálunk is volt egy Zétényi-Takány törvény javaslat.
azt olyan sebesen meszelték el, mint a bubo pestist!
A Továris jelentés jó a Fidesznek és jó az egész jobboldalnak. Viszont durván alávág a komplett honi független és mértékadó ajrópai balliberális szervezeteknek.
Ezen a privatiációs eufóriában kellett volna gondolkodni...
Akárhogyis megy a kincstári EU-s propaganda, azért szívunk, mert az ország összes forrása át lett játszva a külföldi érdekeknek, és mie észbekaptunk, nem maradt semmi.
Most abból a kevésből kell talpra állni, ami még megmaradt, hatalmas külső és belső ellenszélben.
A külföldi segítséget meg ismerjük, akár felszabadítóként a kár demokrácia exportőrként jelentkeznek.
Én mint magyar állampolgár, - ma még szavazópolgár is, - könyörögve kérem, sőt követelem...
Nem külföldi segítséget kell kérni, tankok vagy bankok vagy Cohn-Benditek formájában, hanem kivárni a ciklus végét, és megszavazni azt a kormányt, aki tetszik... addig a demokrácia szabályai szerint lehet gyakorolni a hallgatni arany koncepciót.
A múltkor kisfiúkat kopizott az agit. prop osztály.
A te általad idézettből:
Wolff2013.05.03. 13:40:24Mondjuk szerzőnek szerintem határozottan félreérti az eredetit: „Es war eines der schönsten und sprachlosesten Erlebnisse die ich je hatte...und es ist jetzt auch nicht wichtig, ein Traktat über das für und wider von Päderastie zu schreiben.“
vagy
Die Bundesarbeitsgemeinschaft Schwule und Päderasten (SchwuP) etwa protestierte scharf, als die Grüne Fraktion im Bundestag 1985 eine Anfrage zur sexuellen Gewalt gegen Kinder einbringen wollte. „Die große Anfrage enthält als zentralen Begriff den des sexuellen ,Mißbrauchs‘“, schrieben die grünen Schwulen und Päderasten. Der Begriff „Mißbrauch“ - der bei den SchwuP-Aktivisten stets in Anführungszeichen steht - behaupte aber, „daß alle sexuellen Beziehungen zwischen Erwachsenen und Kindern Gewaltbeziehungen und deshalb die Bestrafung mit den Paragrafen 174 und 176 aufrechtzuerhalten sei.“ Die Päderasten bei den Grünen bestanden darauf, dass es einvernehmlichen Sex mit Kindern gebe. Daher sei der gesamte 13. Abschnitt des Strafgesetzbuches zu streichen, „da Sexualität als solche nicht strafbar sein sollte“.