Stuncom, bár úgy lenne:-))) De csak a 2011-es kismami csapatba gyúrok;-) Mindössze nem szabadulhattok tőlem itt, folyton idehúz a szívem valakiért, most épp a Gonoszkás pompomokat rázom nagy izgalommal!
Gonoszka, bizony megkaptam, köszi! Gondolkodom azóta is a logisztikán, ha már kiköltöztetek:-)))))) Hogy vannak a csontjaid, anya?
Bocsesz! Már rájöttem Gonoszkával kevertem...... bocsi ! de legalább abban is hasonlítunk, hogy Ő is korán kezdte. Jó van na a korral járv a szenilitás!!!!!!!
Tündéri vagy!! De nem egyidősek, pedig mi, ha jól olvastam 2 év híjján azok vagyunk. A lányom idén érettségizik, és a nagy fiam is ( igaz ő csak egy tantárgyból) . Nálam a pici harmadikos! szóval ők már nem picik, de még játszunk a negyedik ördög gondolatával. Nálam az első kettőt lízingeli a párom, Őket kaota tőlem nászajándékba.....
Nálunk ugye Bence szőke, Kata vörös, és megérzésem szerint a kicsi fekete lesz. Az apjuk fekete, én barna vagyok, és Bencének nem Tamás az apja :) Ha még egyidősek is a gyerekek, akkor tényleg kezdek aggódni :)
Hát ugye, Anna Liza lesz, de Anna csak apa kedvéért, én a Lizába vok szerelmes :) Így Liza, igen, bár Tamás kérdezte hogy ugye nem baj hogy ő Annának fogja hívni? :)))))
már miért nem tudnád? Azért a jó öreg anyatermészet általában gondoskodik arról, hogy csak akkora gyereket tegyen az ember lányába, amekkora még épp kifér :-))
Ki van ez találva kéremszépen.
egyrészt.
másrészt meg nekem is és több ismerősömnek is volt már hogy kilókkal mérték el a gyereket a valóságtól, asszem MIkolt fogalmazott egyszer úgy, hogy vegyél egy homályos falú akváriumot, és grammra tippeld meg a benne úszkáló halacska súlyát, naszóval ennyi erővel simán lehet egy karcsú kis háromésfélkilósod, mint egy puflacsek ötkilósod. :-)))
hajrá Gonoszka, legalább Gergő talál magának egy méretben hozzáillő csajszit :-)
...és elmondom, hogy ma két hetes az én kistörpém, és igenis, 68-as cucc van rajta, oké nem feszül, de nem is lóg :-D
amiket írsz, azok már mind tuti jelek, főleg a derékfájás plusz feszülés, nyomakszik már kifelé, drukkolok nektek, gyors és vidám szülést kívánok kettő napon belül!
Schusy, nagyon szépek a gyerekeid, a kis bentlakó is annak látszik :-)
NST-n gyerek legmagasabb teljesitménye 173, méhösszehúzódás 43 a legmagasabb... szóval semmi extra, ha szombatig nem szülünk újra NST.
gyengébb idegzetűek most ne olvassanak tovább...
mai uh alapján 40+4-nél kiscsaj becsült súlya 4431 gramm :-))))))))
BPD: 103mm
FL: 82mm
stb
stb
szonográfus néni szerint inkább 68-as ruhával készüljek :-))))
pocak kezd gigantikus lenni, iszonyat sokat nőtt két hét alatt...
szerintem nem kezdjük meg a 42. hetet hétfőn, mert ma derékfájásra ébredtem, ma egész nap keményedtem, a szeméremcsontom megint elkezdett annyira fesziteni, fájni, hogy menni is csak sántitva birok.
lehet hogy ma este holnap kibújik :-) Ki tudja. mindenesetre nem főztem, nem sütöttem, nem készültem előre, hátha ez akadályozta eddig. :-))))
Sziasztok! Chipie:En is gratulalok a babahoz es nagyon jopofa a sz.tortenet! Matol melegfronti hatas varhato!!!Remelem sok varakozonak +hozza a gyumolcsot/et:-))