A mai meccs hangulata csak néha közelítette meg a Kupadöntő hangulatát. A paksiak ma kevesebben voltak, mint akkor. :S Szolnokiak az elején jól nyomták, meg a végén, amikor már mindenkit szídtak.
szerintem sem voltunk többen 40-nél... (de ez lényegtelen...Red majd tesz fel képeket és akkor mindnenki kedvére számolgathat :) )
A létszámot leszámítva valóban elég ütős lett :) Viszont azért úgy érzem elég sok bennünk maradt (vagyis inkább úgy mondom a nézőket nem nagyon lehetett bevonni :( ). Azaz lesz ez még ennél jobb is! ;-) Máskülönben eléggé érződött az elmúlt 2 szolnoki kirándulás "negatív hozadéka", a rengeteg cseszegetés okozta düh sok szidást, Szolnokkal való foglalkozást generált a szurkolásunkba.
Volt egy transzparens is :) Azt miért nem emlegeti senki? :)))
Mondjuk Körmenden a női válogatott meccsen tarthatnánk egy próbát. Bucsi vezényelne, tőle jobbra Baggio ütné a dobot, balra pedig Kisviszi ugrálna Reddel a nyakában.
CSabesz vakon volt... Szerintem sokan voltunk, és tényleg jól nyomtuk! De ok: 30-an voltunk? Akkor meg sokkal égőbb, hogy leszurkoltuk azt a 150 szolnokit!!!!
Tudom, hogy fáj az igazság, de sokkal jobbak voltunk ma, mint ti!!!! Törődj bele!
Épp most beszéltem csabesz informátorral... Hallom állat mód összeálltatok, voltatok vagy 30-an. Nem meglepő, hogy leszurkoltátok a 150 szolnokit...:)))
Asszem ma megmutattuk, hogy szurkolás terén is ott a helyünk az NB/I-ben! Leszurkoltuk az Olaj tábort, és amit kaptunk tőlük, azt parasztkodás nélkül vissza is adtuk! Kurva jók voltunk ma, mint a csapat is!
Elolvasva a hétvégi hozzászólásokat, bakker, azt kell hogy mondjam, érdemes volt megnyitni ezt a topikot!
És egy nagyon fontos dolgot itt valaki már említett: válogatott!!! A topik egyik lényegévé kell váljon az, hogy megszervezzük a meccs előtti találkozást, szurkolást, sőt akár egy idegenbeli buszos túrát, egy esetleges koreoról nem is beszélve. És akkor itt nem egy topiktorna lenne az összejövetel, hanem egy (vagy inkább több) felejthetetlen szurek évente!
A mi meccsünkről majd írok, első felindulásomban mindenhova elküldtem volna a kecskemétieket, most is van bennem tüske, de azért higgadt maradok... :)
Igazad van, ti az erőmű lábánál, a kommandósok által terrorizált városban megtanultatok viselkedni... Az is hihető, hogy nem akartok úgy hangosak lenni, mint mi, hiszen pl. én sem szeretném, h. minden évben bajnokságot nyerjen az Olaj, mert baszott uncsi lenne...:))
Hagyd Joci, inkább rá kéne feküdni, hogy mi is olyan szervezettek legyünk, mint ők. Összefoghatnánk ketten, mármint te meg én, és utána mindenkinek nagy elánnal újságolnánk, hogy annyira kurvára összetartunk mi ketten, mint senki más az országban :D. Na azt múlják felül :)
Akkor nektek elég lenne dobverőnek egy hurkapálca, dobnak meg anyu palacsintasütője, bár félő, hogy az is elnyomná roppant szervezett "táborotok" hangját, helyesebben szólva hangocskáját :).
A cigányok még oké,de hogy faszszopók ,ezt kikérem magamnak!
Rosszul százalékoltok,tény sok a "durva szöveg" ,de pont annyi, amennyi a szar itélet,magunkba nem szitkozódunk, jó kivéve az álé álé álé ,meg a szopj le,meg a paksi lány :))... De minek is magyarázkodok én neked?
Örülnétek ti pakson ,egy olyan "szalonközönségnek" és egy olyan "nulla szurkolásnak",mint amilyen egy szolnokin szokott lenni...