World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nagy gratula!!! :D Hehe tényleg érdekes lett volna ha csak te kapsz xp-t 70-esen, te lehet hogy te lehettél volna a próba karakter a kiegészítőhöz! :DDD De akkor soha nem jeletkezhettél volna ki! :D Amúgy valahol már kijött a kiegészítő nem? Vagy majd csak egyszerre fog megjelenni minden országban?
Jaj öcsém amikor még a BC előtt (nekünk még nem volt meg) játszott az akkor 60-as kariáával, újra lett volt xp csíkja, fel is vitte maxra, de nem dingelhetett, és ettől tök ideg volt! Mindig csak 1 xp hiányzott neki! :D De ez még hagyján, asszem miután meg lett a kiegészítő, újra kellett kezdenie az egészet. (Rég volt már, lehet hogy nem is jól emlékszem.. :S)
Na hát az tényleg kib*szás hogy csak pézért/tanulás után tanulhatja meg a repülő formát! Jó, az elsővel tényleg előnyben van, nade ez akkorsem ér!! Drukkolok hogy össze tudj szedni annyi zsét, bár még azt se tudom, hogy én hogy fogok összeszedni annyit! :D
Sose lesz olyan időpillanat amikor épp nincs egyse, és minden másodperccel tovább nő a hiba és ezzel a wipe veszélye. Felesleges tökölődni, azonnal be a core-t és hajrá. Van két jó hunteretek? ;-))
OK akkor ez lesz, érdekes hogy nemzetközi fórumokon olyanokat olvastam, hogy azért nem árt előtte kicsit pucolni meg ilyenek :) De lehet, hogy tényleg nem megy az úgy, próbáltuk és csak szaporodtak :)
ne taktikázzatok... ha lootolva van a core, durr bele, jöhet az öreglány, 4+2 ember (DPS) felszabadul úgyis, mivel nem kell oldalt fogni meg taintedet figyelni....
P3 elején nem a naga a fő problémaforrás szvsz. Gondolom nem egy tankkal mentek. Maintank rárongyol a lédire, addig a nagát le tudja tauntolni és megtartani bármi más tankképes lélek, míg gyorsba lenukeoljátok a maradékot. A healerek legyenek észnél, hogy ne csak a maintankba menjen a heal, a naga tank legyen észnél, hoyg menjen arrébb a nagával (vagy akár nagákkal nekünk votl már h 2 is kinn volt p3 elején, kezelhető) és senkit ne cleaveljen szét közben az a dög. Minden dps legyen ésdznél, hogy P3 elején villámgyorsan szedje le a maradék aprónépet.
Nem kőbe vésett szabály a boss+naga=halott tank, sőt.
És a következő mondat: "Mi tegnap abban állapodtunk meg, hogyha csak 1 naga van fent akkor betesszük a 4. coret." Szerintem ez teljesen világossá teszi, mire gondoltam. Mellesleg nehezen hihető, hogy valaki azt gondolja, nem tudjuk h a 4. core után jön a p3...
Még az elején mi is sakkoztunk, hogy mikor érdemes az utolsót kiynitni, aztán hagytuk, mert annyi a lehetséges random esemény, hogy felesleges. Legoptimálisabb akkor ha épp nincs strider, vagy nagyon alacsony hp-n van az utolsó. P3-ba átlépve, strider/elemental/naga sorrendben lenyomni a maradékot aztán nuke a nagyságos asszonyt. Ekozben nem elhullasztani a maintankot :-)
P3 ba akkor lépsz át ha mind a 4 core bent van. Amint megjelenik a t-elementál és megvan a core használni kell sorban, igy Vashj hp-ja csökken :) Az addok meg addig jönnek szépen meghatározott idönként (naga, strider) amig átnem léptek p3-ba. Ha bement az összes core a még fent lévök maradnak de több már nem fog jönni.
Tegnap már alakult Vashj, p3 többször is megvolt de mindig annyi add volt fent, hogy reménytelen volt. Lehet hogy túltaktikáztuk, mert megpróbáltuk kivárni hogy letoljuk őket de ez ugye nem ment, pont mindig jött még1 add. Mi a p3-ba átlépés kritériuma? Mi tegnap abban állapodtunk meg, hogyha csak 1 naga van fent akkor betesszük a 4. coret.
Őszintén meg lettem volna lepődve, ha túl eltérő taktikkal működnénk :-D (jelenleg Semmelweis néven vagyok megtalálható többnyire, Divinum, Arathor) Igaz én már nem szeretném látni Vashjt, max alttal. 3 healer van fenn a 4 kanderlábernél, 4 meg ugye a spotokon, nem szokott gond lenni, bár hálistennek lassan két hónapja hogy utoljára arrajártunk.
Vashjnál nálunk két rugó játszik a coreokkal ,senki más.
Az egyik fent van, tainted megjelenéséig nagázik. A másik lent cirkál, kb. a külső kör felét járja be. Ha tainted jön, ő szalad le, lootol, feldobja a másik rugónak, aki ekkor már középről felé helyezkedik. Aztán a lootoló rugó a passz után bemegy a generátorhoz, és visszakapja a coret, kikapcsolja a generátort. Ha a tainted nem az első rugó cirkáló útvonalán jön, hanem a másik félkörnél valahol, akkor a középen lévő rugó szalad le lootolni, az eredetileg cirkáló rugó addig odaér a felső karélyhoz és kapja a társától a coret, és adja vissza amint az felér a következő generátorhoz. Szóval ketten jól megoldják, a többiek foglalkozhatnak a striderekkel, nagákkal. Így alig van DPS kiesés.
Fontos még, hogy szigorúan betartjuk a naga-strider-naga-strider-stb. sorrendet. Amíg él naga, addig a ranged sem lő stridert, legalább van idő aggrót építeni bele a kiteolónak (általában lock)
Szerintem ez egy jó taktika P2-re szerényebb gearű raidnek.