Szia Ancsa ha egy nagyon jó srácot akarsz az ismerőseid közé tudni, akkor ismerned kell, vagy meg kell ismerned. Én az Esztelneki Olvasótáborban voltam. Kézdiről, névről ismerem István Tündét, István Anikót, egy Otíliát aki virágos ládákat készít, egy Boróka és egy Kinga nevű lányt. Ha ott voltál Esztelneken az arcodra biztosan ráismernék, de a nevedre sajnos nem emléxem. Kérdezz még!
Többiek: a buli az valóban vízválasztó volt: vasárnap egésznap csak számtalan pohár vizet tudtam választani, égett ám a pokol (hö).2p De a viccet félretéve nem mond rosszat Nándi bácsi: nagyon pedzegeti ám.
a winben akkora buli volt, hogy még en is kaptam mobil bejatszast, elöben ment a dolog a SAT1-en: Ezt hallgasd, Peter, b... m., Andi, Andi, Andi, en most zsák vagyok, annak öltöztem, es minden nöt megkerek, nezze meg, hozott-e mogyorot a Miku, oriasi a sikerem, de most mennem kell, Andi, Andi, Andi - üvöltött a hömpölygö tömeg es a Hungaria a hatterböl... No, vajon ki lehetett az ismeretlen telefonalo?
Egyebkent Fecónak penteken szülinapja volt, szombaton meg a Kolibriben szülinapi koncertje, aki esetleg utolag fel akarja köszönteni, itt a mobilja (aztat mondja a Rém, hogy szerverhiba miatt egy honapja nem tud feljönni a munkahelyeröl a forumra): 30/5074711
Szia Ancsyka! Szolj ugy hozza, hogy mi van veled? - erre valaszolj, mit is csinaltal az elmult 2 honapban, erdekel!
Zoli: a Csiburaska a kedvencem, meg a na garmoske (ja igráju), de a zajcsik pobegajcsik se kutya (hanem nyúl, keleti:))). Barmit mondanak a kokardas nagyfiuk, a gyerekkoromat nem vehetik el:)))
Vicceltem, isten ments, hogy itten politizaljunk ezen a szent helyen. Csak olyan jol esik a Zolival heccelödni, mókázni (még egy szo felremlik a homalybol: sutka, azt hiszem, vicc a jelentese pa ruszki!)
Ágnes, te még élel? Nálam a D.P. CD, hallgatás megy erősen.
Dzsézuszka kifejezés engedélyezve. Ne tudd meg mekkora buli volt a Win-ben. Hogy Nándit idézzem: Ennek (a bulinak) viízválasztónak kell lenni egy-két ember életében...
Na.
Ez tényleg rámegy!
Zoltánka! Meg tudod te védeni magad!
Köszönöm az sms-eket és a hívást is! Sajnos még mindig nem tudok válaszolni mert nincs feltöltve a telefonom, de talán a Jézuska majd segít!(Remélem ez a kifelyezés használható!) A bulit sajnálom majd részletes beszámolót kérek! Én éppen egy mototorostalálkozó kellős közepén voltam.. Mondhatnám az sem volt rossz!!!
Hétvégén otthon leszek! Valaki más?
Örülök, hogy valakinek feltűnt, hogy nem írtam már 100000000000 éve, ez jó. :-)
A versek nagyon tetszettek! Csak az baj, hogy mar megint jol el vagyok maradva, igy nem nagyon tudok hozzaszolni, de azert annyit mondok, hogy ne bantsatok Zolit! Jó ő látható embernek is...
Ja és boldog MIKULÁST, meg karácsonyt mindenkinek, ha addig már nem írnék (amit kétlek)
Kedves Ágnes!
Nem Télapó, hanem Mikulás! A Télapó szó a rendszerváltozás előtti eredetű, orosz nyelvből átvett kifejezés. Szerintem használjuk a hagyományos kifejezést... Érted?
SZiasztok!Na jo tenyleg eltuntem egy kicsitt de azert meg elek.Az utobbi heten minden osszejott.Koztuk egy temetes is ugy hiogy nem volt tul jo hetem.Es itt vannak az unnepek es mar most unom az egeszet.Boldog Mikulast es Unnepeket(kitudja meg mikor lattok).Vicuska!
Zoli! Azt mondta Márti, hogy csak Mikulás-Karácsony témában ér beöltözni. Na én ezt vagy tágan fogom értelmezni, vagy csalok. A láthatatlanság remek ötlet, de azt tudod, hogy ha elkezd fogyni rólam a lekvár, gyanakodni fogok. És nem a Télapóra. :)
Nem baj András, de legálább írsz!
Kata! Köszönöm szíves rámgondolásod, ott leszek , csak nem tudom milyen jelmezt öltsek? Öltözzek láthatatlan embernek?
Apropó! Csak mikulás jelmez ér vagy más is?
Na itt vagyok én neked egy kicsit hogy ne legyél magányos (bár nem pályázok Lévay nevű feleséged babérjaira). katonabogi már nem fog ide írni szerintem többet. Petrának viszont legalább három külön ímélt kell írni hogy egyszer beírjon ide. Mert ha akarná mindennap írhatna ő is mert van neki a koleszba ám jó kényelmes internet, csak egy kicsit noszogatni kell.
Öreg Fehér már megint nem csalódtam benned bár egyszer csalódnék. Jajj de mit is írok ne hogy kiesve érezd magad a kosárból véletlen. Mer nem esel ki csak reprezentáljad magad sűrűbben mert gyűlnek ám a fekete pontok. Na de azért érezzed magad le b...cenzúrázva...va.
Jónás Peti légyszives ne írjá rosszat a Kocsispistáról, meg mi az hogy "Karthago halmaz"? bár érthető mit akarsz ebből kicsavarni de egy halmaz szerveződhet ám rendszer szerint is = Karthago ép. így már nem is olyan "halmaz" a "halmaz" na de nem is folytatom mert bevallom ebben a belekötésben benne van a szőrszálhasogatás. Máskor hatóggyál meg hihetőbben légyszi én egy érzékeny ember vagyok.
Sziasztok mindenki!
Te Jónásp. apropopó Az István lányok elérhetőségét megígérted kérdőjel kérdőjel kérdőjel kérdőjel
kérdőjel kérdőjel kérdőjel kérdőjel
Akkor most mi lesz szombaton? Zoli! Felírattalak a zártkörű rendezvény listájára, ha esetleg szeretnél gyünni. Jajj, csak nehogy ne ismerjelek fel a jelmez alatt...:) Én lekváros vaddisznónak öltözök.
Petra + Gábor ahogy ideért, el is tünt egyböl? Mondom, utálnak ezek minket:))) Tud valaki valamit Nándiról, Fecóról, Emeséröl, Vicáról, Annamariról, Katonabogiról stb? Magányos vagyok, mint egy fél pár zokni...
jol elvagyunk ketten a forumon, edes nosztalgia, mar csak azt a 93-as kommandoi palinkat kene megkezdeni. Vagy a 96-os csernatonit, amikor összedölt a jurta, felepült a kocsma masodik szintje es a környekre visszatelepültek a csodaszarvasok?
Kocsis versében szintén felemlegetett Bakk Lukács szerepét pedig a bátyám alakította, természetesen olvasótábori színpadon, még a nyolcvanas évek közepén. Istenem, a semmi és az örökkévalóság ásít felém, ha ezekre gondolok...
pl (hozzafüzni), hogy ez a Kocsis Istvan nevü fiatal hatvani palyakezdö boldogga tenne a magyar nemzetet, ha megmaradna könyvtarosnak...:)))) Na jo, elsö probalkozasnak elmegy. A szandek szivet dobogtato. Es en, mint cimzett, igazan meghatodtam. Hatterinformacio: J.P., azaz en, eddigi legnagyobb szinpadi sikeret 13 evesen aratta a nagykökenyesi deszkakon (olvasotabor, termeszetesen), mint Bruckner Szigfrid (Lazar Ervin), azota vagyok en Pistanak a Gyava oroszlan, pedig (atyauristen, iden leszek harminc, itt a vilag vege...) azota mar 17-szer csorgottak le jegtablak a Dunan...