Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 963
szoktam kínai boltokba járni, meg piacra, időnként egész jó dolgokat lehet kifogni, de sok szar is van.

az a helyzet, hogy Rejtő Jenő nicknevű társunkat letiltották a fórumról, no nem csinált semmi rosszat, csak valamelyik lelkiismeretes modinak, aki betéve tudja az Index szabályzatát, föltűnt, hogy Jenő társunk szabályellenesen létezik, ugyanis nem lehet közismert személy nevét felvenni nicknévnek. szegény így kénytelen volt magát máshogy elnevezni. de majd biztos elmeséli kalandjait.

kínaiak a legszebbek:))

Előzmény: Sárkány (962)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 962
Érdemes sok mindent, csak alaposan meg kell nézni mit veszel. Ruhaneműből is vannak jó cuccok, de nem mindegyik. Én a zoknikat rendszeresen ott veszem, mert a drága zokni is lerohad a gyerek lábáról 1 szezon alatt. A cipő úgyszint. Vannak egyéb dekor elemek is, ki kell fogni.
Most nyílt 2 áruház teljes emeletén bolt, elfoglalták a kínaiak, de még nem jutottam el egyikbe sem. Ami késik nem nem múlik. Egy-két hasonló kép és lerohanom őket... :-)))

A Jenő hol zongorál??? És mikor???
Itt meg trombitálnak a fülembe.

Előzmény: harpokratesz (960)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 961
ha nem vagyok indiszkrét, hol koncertezik Jenő barátunk, és csak nem zongorázik?
Előzmény: KENU (959)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 960
miket érdemes ott venni? - nekem is kéne mennem, még nem voltam sose, bár tegnap jártam arra, de már késő volt bemenni.
nekem most ruha, cipő kéne.

Pécsen is van ilyen?

Előzmény: Sárkány (958)
KENU Creative Commons License 2004.06.10 0 0 959
Üdvözlöm körünkben kedvesem! Már csak azért is, mert igen régóta nem láttam már Önt! Nagyon meglepődtem, de most nem tudok ennek jobban hangot adni, tekintve, hogy rohanok az ÖN koncertjére! Már nagyon várom! Hét órakor pedig elszabadul a varázslat...
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (944)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 958
Na most elszaladok az ázsia centerbe és ráugrok egy kínaira...
:-)))))))))))
Gyönyörű!!
Előzmény: harpokratesz (953)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 957
Azért mondtam.
Úgy kell nézni hogy egyedül este, nem zaklat egyik gyerek sem hogy éhes meg hasonlók. Beszerezzük a többit is, de most egy kicsit túlköltekeztem magam. :-(
A kölcsönzőben meg úgy néztek rám mint a véres vattára mikor rákérdeztem ezekre a filmekre...
Előzmény: harpokratesz (952)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 956
miért nem linket raksz be?
Előzmény: Fructy (949)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 955
ahhh, mily sexy:

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 954

Előzmény: harpokratesz (953)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 953
nyár van és mindenki levetkőzik.

ők is:

ő csak ennyire:

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 952
Chinese ghost story-t én is megnéztem újra mind a két részt, nagyon jó kis kínai fantasy, mindig halálosan élvezem, Leslie-t meg imádom benne, bár mibe nem.
igen, ezt minden korosztálynak el lehet adni.

A vér nem válik vízzé - ezt is ajánlanám az Akció mesterei sorozatból. John Woo film, a tőle megszokott káprázatos akciókkal, de halálosan jó vígjáték is egyben, Chow Yun Fat és Leslie Cheung páros hatalmas alakításával.

Előzmény: Sárkány (948)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 951
kutyafuttában inkább ne...

Előzmény: Sárkány (948)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 950
Kalózos film rajongóknak jó hír:

a második részt szintén Gore Verbinski rendezi, a színész-gárda ugyanaz marad, és nem kizárt, hogy Keith Richards, a Rolling Stones ex-gitárosa is játszani fog benne.

szétröhögtem magam ezen a filmjén:

civilben:

Fructy Creative Commons License 2004.06.10 0 0 949
ha még valakit érdekel Keanu felújítottam a honlapomat:
http://gportal.hu/portal/fructy
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 948
De de megnéztem. A szellemharcosokat már kívülről tudom, mert a gyerekeimnek is tetszik, és annyiszor néztük...
A többit is megnéztem, de csak kutyafuttában. Nem volt időm még úgy nekiülni hogy tényleg odafigyelve, nem megszakítva végignézzem. Talán a hétvégén.
Daniel barátunkról azért kiderítettem hogy játszott igényesebb filmekben, sőt producere is volt 1nek, és jelölték valami díjra is. Lehet hogy nem a B mozik alapján kellene megítélni amiket láttunk...
Előzmény: harpokratesz (946)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 947
Hát örülök. Mi volt a régi??? Jenő???
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.09 0 0 946
mi van a filmekkel, még nem nézted meg őket, vagy ennyire nem tetszenek?
Előzmény: Sárkány (942)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.09 0 0 945
Üdv Jenő!
akkor többet nem szólíthatlak Jenőnek??
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.09 0 0 944
Sziasztok!:)

Visszatértem!:) Méghozzá gy új névvel, mint az látható!:)

Harpokratesz, köszönöm még egyszer a segítségedet!!!

Nagyon elégedett vagyok az új nevemmel, tisztára ilik hozzám, nem?:)))))))

Sárkány Creative Commons License 2004.06.07 0 0 943
Ott a helyünk.
Az Eye jó film állítólag, aki ismeri az ázsiai horrort nem fog csalódni. A kritikák szerint.
Előzmény: harpokratesz (940)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.07 0 0 942
Elszámoltam magam. 3-at rendeltem. Ja meg ugye megvettem a szellemharcosokat.
Előzmény: harpokratesz (939)
KENU Creative Commons License 2004.06.04 0 0 941
Na, végre visszajöttem, húúúúúúúúúúúú de vártam már!!!!!!! Én láttam ám a Fókuszt!!!!! Mit láttam olvadoztam!!!!:D Harpokratesz a kép a trioról nagyon tuti, bár én első sorban Piton prof. fan vagyok, ill. Ron Weasley/Rupert Grint! Szóval azért nagyon jó! Bár ugye, Lórien és én személyesen is ott voltunk, amikor ez a kép készült, de azért tényleg aranyos vagy!
jaj, tényleg Lórien nagyon jó képeket tettél be AR-ről!!!!!!! Ez melyik fimből van??? Tényleg képzeljétek, tizennyolc éves létemre kaptam ajándékot gyereknapra, méghozzá igen Forradalmit!:)))) Már alig várom, hogy legyen időm és megnézhessem!!!!!!! Tényleg, Wacsy, milyen volt a Trója??? Én még mindig nem láttam!
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.04 0 0 940
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.04 0 0 939
de aszontad négy filmet vettél az Odeonból, akkor melyik a negyedik?
Előzmény: Sárkány (937)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.04 0 0 938
nem, most is szívtipró.
Előzmény: harpokratesz (927)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.04 0 0 937
A szinkron engem is zavart. Annyira kevés a szöveg, hogy kár volt ezzel bíbelődni, és a hangulatát is lerontotta alaposan.
Mindkét részt láttam.
A szerelemre hangolva most kimaradt. Legközelebb.
A gólyó a fejbe, meg a Szigorúan piszkos ügyekkel együtt...
Előzmény: harpokratesz (936)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.04 0 0 936
ja, és ezeket többször meg kell nézni ahhoz, hogy összeálljon a kép. bonyolultabban, rafináltabban vannak összerakva. ebben nagyon profik az ázsiai rendezők. hollywood bugyuta egyszerűségén nevelkedett nyugati nézőnek persze ez furcsa, szokatlan, meghökkentő.

Szellemharcosok-ból melyik részt láttad? - mert kettő van belőle. az első a legjobb, de a második is jó.

Szerelemre hangolva-t is megvetted?

Előzmény: harpokratesz (934)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.04 0 0 935
jav.: legnehezebben
Előzmény: harpokratesz (932)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.04 0 0 934
jó film, csak pocsék a szinkron.

úgy látszik még neked is edződni kell hozzájuk. minél többet nézel, annál befogadhatóbb lesz a világuk.

a Kar-wai filmek sem könnyűek stílusilag.

Előzmény: Sárkány (933)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!