A San Siroba felszerelték a beléptető rendszert így a (merda) Bilan és az Inter meccseire is lehet jegyet kapni. a pénztérnál el fogják kérni az útleveled vagy személyidet és rá nyomtatják a jegyre, ezért érdemes hamar oda menni.
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni milanoi albérlet ügyben? Vagy nekem jo lenne pár hétre is valami szállás, és akkor az idő alatt könyebben tudok a helyszinen lakást keresni...E-mail címem: vasadie@freemail.hu Előre is köszi!
Márciusban jópár napot Milánóban fogok tölteni, ehhez kapcsolódóan örülnék, ha tudnátok válaszolni pár kérdésre:
-Érdemes-e átugrani Torinóba szerintetek?
-Itt lentebb a Comoi tó helyett Iseot ajánljátok? Miért?
-Zártkapusak-e most a San Siroban a focimeccsek? A Milan honlapján nem enged az online jegyvételi rendszer jegyet venni a fociliga felfüggesztése miatt.
-valaki írta lentebb, hogy Mondrian kiállítás van Bresciában. megnéztem, még pont lesz, mikor ott vagyok. Volt-e valamilyen ajándékszekció a kiállításon? egy ismerősöm irtó nagy Mondrian rajongó, szívesen meglepném valamivel. Érdemes-e fél napot Bresciára szánni amúgy?
-Mennyire macerás Bergamoból ki/bejutni az Orio al Seriora?
Remélem sikerült nem nagyon amatőr kérdéseket feltenni, és köszönöm, ha tudtok válaszolni.
deriva! Ti a Gods Of Metal melyik részére mentek? Mert most, hogy a Mötley lesz az első nap headlinere, lehet inkább a part I-re megyünk és az Ozzys napot hagyjuk ki... Sajnálom, hogy nem lehetett úgy összehozni a fesztivált, hogy egymás utáni napokra essen.
A segítségetek kérni, péntek estétől vasárnap ca. délig Milánóban leszek és mivel csak pár napja derült ki az utazás, és kimondottan milánó utikönyv nem kapható, neten viszonylag kevés az infó, mit lenne érdemes ebbe a rövid időbe belezúfizni? A dómon,scalán és az utolsó vacsorán kívül....
Az remek nagyon! Akkor kint megvendégellek egy sörre! Sajnos mi csak az Ozzys napra tudunk kimenni, mert június 2-3 az pont a vizsgaidőszak közepe. Pedig nagyon érdekelne a Heaven and Hell, Porcupine Tree, Dream Theater hármas. Nekem ez lesz az első GOM. Eddig Wackenba jártunk, de az idei felhozatala elég gyenge a nagy észak-német duplavének.
Mindenkèpp foglald le, mert kulenben sose làtod. Mi speciel 3 honapot vàrtunk...bàr novemberben lehet èpp befèrsz, de màs hònapokban kizàrt, hogy foglalàs nèlkul bejuss.
6-7 ora semmire se elèg milànoban, foleg mivel 1 ora mèg beèrsz, csak rohannàtok, Bergamo szebb, szerintem maradjatok ott ès nèzzèttek meg Bergamo Alta-t. :)
Pontosabban a(z) Idroscalo-ben lesz. Milano èszaki rèszèn van a Linate reptèr mellett. Pontosabban az màr nem is Milàno, hanem egy kulsrèsze, de jàr arra busz.
Remélem tudtok segíteni nekem! Június végén egy barátommal elutaazunk Milánóba a Gods Of Metal 2007 fesztiválra. A fest helyszíne az Idropark Fila. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a hely Milánó melyik részén van. Segítségeteket előre is köszönöm!
miután konkrétan a krédésedre nem válaszolt senki, 1 db milánói tartózkodással a hátam mögött azt mondom, hogy szerintem még pont jó helyen van. a hotel review rész volt eddig mindig a döntő nálam venerén, az alapján látod a legjobban, hogy megfelel-e az elvárásaidnak...
jol hangzik, csak most 65 a garda es 90 a Bera (ha a szalloda honlapjan foglalom, ha a venere.comon akkor 99)
meg vacilalunk, igazabol csak harom napra kell a szallas es olcson akarjuk inkabb meguszni :)
egyebkent a a venere.com nekem is nagyon bejon, csak az zavar a legtobb ilyen foglalasi rendszernel h neha nem lehet csak double szobat valasztani es nem enged kulon twin szobat
de sztem mi is ezen keresztul fogjuk lefoglalni a szobakat, mert a szalloda honlapjan sokszor sokkal dragabbra jon ki mint a venere.comon
Amikor mi mentünk, a Bera 80 euró volt, a Garda meg 75. Még ennél többet is megér a különbség, a reggeli és az ingyenes szolgáltatások (ingyen minibár, net, stb.) nekünk nagyon sokat számitottak, a különbség már csak ezen is bejött.
Modositani már hogyne lehetne. Én venere.com-on nyomtam, szinte minden hotel leemel egy éjszakányi depositot (a bergamoi palazzo dolci is ezt csinálta), de ha visszamondod, azt visszatéritik, ha meg nem, akkor beszámitják az árba.