Főleg Murray-nek! :)
Megyek a koncertre, bár nem nagyon ismerem a Megadeth-t. Al Pitrellit most látom másodszor élőben, remélem u.olyan jól nyomja majd, mint '97 nov. 25-én az E-ben a Savatage koncerten :)
Dedikálás, vmi lesz?
Valaki még valamit a holnapi buli előtt???
Egyébként könnyű dolguk lesz, tegnap volt majallkoncert, nekik csak el kellene kapkodni a még valahol ott keringő tökéletesen kijátszott hangokat és valamit összerakni belőlük...
Láttam egyszer-kétszer a "hogyan készült a Countdown... " verkfilmet videón. A trén of konszikvensziz (értsd jól) szájharmónika betétek különböző verzió is rajta voltak. Némelyikre ezt mondta Friedman: túl kemény. Tényleg nem az a megadeth-rocker fazon volt.
De jól hegedült.
Egyetértek, tényleg megért egy próbát, sőt talán többet is. A Riskhez képest valóban ég és föld. A hangzás viszont nem jött be. Azt hiszem a legutóbb a Countdown-nál hozták fel (és nem pozitívimként), hogy szinte laboratóriumi tisztaságú szerintem ez is az. De koncerten biztos, hogy egész más.
Legnagyobb meglepetésemre él a topic!:))
Hát igencsak meglepődtem!!:)
Nos nemsoká itt a koncert!
Kíváncsi vagyok mennyien lesznek??
de nagyon!
Van még jegy??
Jaj, a múltkor leszedtem egy 82-es Metallica Bay Area-koncertet Mustaine énekelte a Metallica számokat, igen érdekes volt!:))
Viszont nagyon megköszönném ha valaki tudna adni nekem egy mp3linket mert a régi Peace,SoFar, stb lemezeim nagyon hiányoznak...
köszi
Elmentek, barátom...
Azért a friedmannek se lehetett leányálom ilyen zenét játszani, mivel ő nem egy született megadeth-rocker.
A nicket meg majd lehet mindig hallgatni a sabbath tribute-on (asszem paranoid), ahol nem tudja, hol a szám vége... (NICK!!!! NIIIIICK!!! - shouted by DM - ).
Nekem ez a kedvenc emlékem róla...
Na én az utóbbi időkben nem követtem a zenekart, valaki el tudná mondani mi lett Menzával meg Friedmannal?
Meg honnan jött ez a Pitrelli? Jó zenész? :)
Én tegnap vettem meg, úgyhogy ez elég korai vélemény, szóval szólók végig zseniálisak, a riffek már nem mindenhol,a hangzás kicsit túl polír és szorult fel egy-két gyengébb dal is. Tényleg nem egy Rust, Youthanasia színvonal, de azért Risknél ezerszer jobb. Koncert azért kötelező, ott lesz tornádó, szentháború sőt még pizza is:-)
Oké,Oké! Így már értem! :)
Egyébként lehet hogy meglepő, de a mechanix az eredeti és a nem a horsemen. Igazából a horsemen a koppintás mivel amikor kirúgták Dave-t a Metallica-ból, akkor ezt a számot vitte magával, de a Metallicáék előbb jutottak lemezszerződéshez, így az ő verziójuk jelent meg előbb. Amúgy tényleg elnyomhatnák a mechanix-ot!
szcsaby!
A jegy 4990 Ft és már elég régóta elhet kapni!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
A "mechanix-ot vagy mást a KILLEMALL-ról" azt jelentette volna, hogy az első megadeth lemezről a mechanix-ot (4horsemenátirat), vagy pedig a(z) - jobbára Dave által írt - első metallica-lemezről valamit, amit egyébként dave valószínűleg el tudna játszani...
Nem kötekedésképpen, de a Kill'em all az Metallica album! Egyébként Június 8-án a turné nyitóállomásán Angliában a következő számokat nyomták:
Dread and the fugitive mind
Kill the king
Moto psycho
Wake up dead
Tornado os souls
Simphony of destruction
Holy wars...
Peace sells..
Azért csak 8-at mert ez egy közös buli volt az AC/DC-vel.
Sziasztok, a Peace Sells és a R.I.P. mindent visz.
Az utolsó lemezektől sajnos már csak nevetgélni tudtam. Mondjuk a Countdown sem tetszett már, pedig azzal ütöttek utoljára igazán nagyot.
A koncertjegy már nálam, remélem, nem egy balfasz előzenekart találnak.
Remélem, játsszák majd a Mechanix-ot vagy mást a KILLEMALL-ról!
Halihó!
Csak itt tudtam meg, hogy van új Megadeth album, bár őszintén, nekem az előző (Risk) nem jött be. Azt olvastam, hogy ez inkább a gyökerekbe nyúlik vissza. Öreg motorosok: érdemes ezt megvenni?
Multkor bekapcsolom este a Viasatot,es valami Fekete Skorpio(asszem) cimu amerikai szupersorozatban nem mas volt a rosszfiu,mint Dave Mustaine!A stablistan David Mustainekent kiirva.Valami gyujtogatos rosszfiut jatszott,karatezott is,es a vegen jol felgyujtottak.Ez a ficko tenyleg multifunkcionalis...:)))
Az MTV Superockjában volt a Moto Psycho klipesítve.Háááát...nem tudom,nekem nem jött be.
A Return To Hangar...na az igen!Mellesleg le tehet tölteni a megadeth.com-ról.
Itt vannak a számcímek:
1. Disconnect
2. The World Needs A Hero
3. Moto Psycho
4. 1000 Times Goodbye
5. Burning Bridges
6. Promise
7. Racipe For Hate...Warhorse
8. Losing My Senses
9. Dread And The Fugitive Mind
10. Silent Scorn
11. Return To Hangar
12. When
Nagy Cacophony (Marty Friedman&Jason Becker gitárduó) fanként csak akkor vetettem rá magam a Megadeth-re, amikor Friedman belépett. A R.I.P. máig az egyik legnagyobb kedvenvem, de én szeretem a Countdown-t és a Youthanasia-t is. Igazából a Friedman-os korszakból csak a Risk nem jön be, de az nagyon nem.
Mustaine nem egy jó torok, de - fogalmazzunk úgy - megszoktam az orgánumát, a riffjei viszont eszement csavarosak!!!
Ismeritek az Annihilator nevű bandát? Egy Jeff Waters nevű riffmester bandája, Friedman előtt őt csábították a Megadeth-be, de akkoriban nagyon ment az Annihilator, így aztán nem ment. Gondolom, most már bánja.
A Hidden treasures egy válogatás, amin ritkaságok vannak (már akinek).
Egyébként én is úgy érzek, mint Tomiboly. A Youthanasia kicsit csalódás volt a kiszámíthatóságával, nem úgy mint annak előtte.