Szóval nem mondtam mert elöször azt akkartam hogy minden pipec legyen és csak utánna akartam büszkélkedni hogy meg van a gépsas!Na de sajnos nem felhőtlen az öröm mivel néha VALAMI CSÖRÖG A MOTORBAN 1 PICIT,KIS GÁZADÁSRA ELHALKUL.Én láncra gondolnék.De mondom nem mindig!!!!!és csak alapjáraton!!!Valakinek valami tapasztalata?Amúgy eddig minden rendben van a madárral!
S.O.S VÁLASZT VÁROK TAPASZTALATRÓL ÉS HOZZÁÉRTÉSRÖL!!!!!
Sziasztok itt V8 Romaniabol. Sikerult internetet talalnom. A gepem jo, birja a hegyi utakat. Csak az egyik hatso feklampam egett ki az ut soran. Talalkozo komaromban nem jo ? Augusztusban. Amig ket hetig nem voltam szamitogep kozeleben egesz sokan lettek a forumon. Bocs a helyesirasert de ez egy roman klaviatura......
Ja fogyasztas: 8hengerrel teljes terhelessel 5fo+csomagok orszaguton 15 liter....
A hetvegen kezzel kicibaltak a helyerol a hatso ablaktorlomet es azota nem megy. Felteszem szetugrott benne valami vagy eppen megszorult. Kerdesem, hogy milyen iranybol es hogyan lehet hozzaferni a hatso ablaktorlohoz ill. van-e valakinek barmi 5lete, hogy ilyenkor mi lehet. Nem tort el szerencsere (kivulrol) es elotte tokeletesen mukodott.
Vasarlas: en 2 millaert vettem az enyemet, 99-es 6. havi (januarban vettem). Kivulrol karcos, mintha egy kutya ugralta volna ossze. Azota 200 korul ment a futomure, de most nagyon halk es nagyon klassz. Belulrol az enyem makulatlan volt, de komolyan. Annyira szep, hogy ha valaki beleul egybol meg is dicseri. Egyik oldalat fenyezesre bevallottak, a masik is gyanus. Szerintem nehez serulesmenteset szerezni, mert vagy offroadolnak ezekkel a vasakkal, vagy anyucie volt, aki nem tud manoverezni ekkora gepekkel.
Srácok nagybajban vagyok!!Megnézztem azt a 97' est amit már sokszor irtam is itt,nagyon szép és jo állapotu a kocsi és még merném azt mondani hogy a km is annyi benne.( 8500km el hozták be,meg vannak a papirjai) az ára kicsit erős 990.000ft is tudom leócsárolni.Engem csak 1 zavar,hogy 97'-es.Ennyiért már majd csak 99' est is veszek és eladásnál meg hitelezésnél sokat fog számitani a következő vevőnek később!!!Erre most értem haza Pestről kinyitom a gépet és mit láttok,ma tettek fel 99'-est 1.300.000ft-ért.Ja és ez is pesten van.SZERINTETEK MIT CSINÁLJAK?Nyugodjak bele hogy kicsit sok de biztos jó,vagy inkább legyen fiatalabb és nem tudni milyen!
75000KM?Németországban kevés a 100ezerKM alatti, ithon meg a feletti autó.Hogyan lehet ez? Az autó kerekei szerintem acélfenik,dísztárcsával.Használt autóban én a textilkárpitott részesítem előnyben (privát vélemény).8-9száz max.
Jól érzed én voltam kint itt a Bakonyalján. Vóót dagonnya. 700-ért mostam utáőna a tecsó kúton az autót, de nem lett 100%-ig tiszta :-)))
Nagyon jó volt, mentünk a lőtéren ahol a dakarosok is nyomták. Belehatoltam egy akkora tócsába, hogy utána leállt a verda, azán azt hittem el sem indul, de lehet bizni az ameriakai technikában, mert piki-paki elindult. Mindenhol elment, nagyon nagy élmény volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
A végén akkora sár volt a keréken, hogy mikor kiértem az aszfaltra nyomtam egy kövéret és eltette a seggét, csak győztem gépészkedni.