Különben azt is mesélhetnéd, hogy Csíkszereda mellett Hargitafürdőn, Orbán Viktor vadászkastélyt építtetett, mert versenyzik Gyurcsánnyal, aki meg megvásárolta a Betléri-kastélyt.
Már ne haragudj, nem vagyok szakszerü, nem értek a mezőgazdasághoz, de azt hallottam, annál jobb a termőföld, minél többet szarnak rá a tehenkék, ezért aztán nem értem, miért ne engednék, hogy a tehenkék odatojjanak az anyaföldre! :O)))
Különösebben nem érdekel a dolog:) Csak nektek a szoci tőkének szaga van,a simlicskáénak meg nincs. Biztos a templom egerét őrzik páncélozott gépkocsival:)
A topikndító (-tás) kérdésére. Nem lehet kihajtani? Pedig a tehén rokonszenves, szelíd, buta állat. Rá lehetne hajtani Orbánföldre, senkinek nem lenne baja, még a Karizmatikus Népvezérnek sem.
Nagy bajban vannak szociék, Áder is mondta, hogy minden aljasságukat elő fogják venni, az összes kendéket, mandarinokat, és a többit... Semmi nem lesz drága nekik! Óra indul!
A Zuschlag-ügy után feloszlott Fiatal Baloldal és a tiszta lappal megalakult a Societas első Orbánozós topikja. Gratula kiskomcsik,lassan olyanok lesztek mint a nagyok. Sz...k.