Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.01 0 0 911
Helló Siamese!

Ne viccelj, még egy Creatures-re is eljöttek 1000-en, pedig azt a kutya sem ismeri!
A Cure-ról azért minden átlagos 20 évesnél idősebb embernek beugrik valami, legalább "a szekrényes" vagy "a pókos" klip. Én egy 5000-es nézőszámban biztos vagyok, bár szerintem lennének ott 10 ezren is, de erre nem vennék mérget sajnos.
Véleményem szerint a közönség 80%-a olyan emberekből állna, akik régen szerették a Cure-t, de már nem foglalkoznak vele, ám a plakát láttán megrohamozná őket a sok régi emlék, és egy ilyen alkalmat azért nem hagynának ki, valamint olyanokból, akik nem nagyon ismerik az együttest, de értelmesebb zenéket hallgatnak, és hallották barátaiktól, hogy a Cure így, meg a Cure úgy, és lennének annyira kíváncsiak, hogy rááldozzanak párezer forintot.

CURE HÍREK:
A source spoke to Robert last week and provided us with this update on the status of some of the things being discussed for the near future:
New Album - The band is on holiday now but they will start recording next month, working on some new ideas and if something good comes out of that, they will eventually release it. But only if they think it works. Everyone is said to be very excited and they really want to record something.

Live Shows in 2001 - They would like to do some festivals this year, but it all depends on how the recording sessions go.

Dream Tour Live CD's - There are legal problems with Elektra, that's why nothing has come out yet , but they have finally agreed to let out a compilation of the best versions of songs from the tour, so Robert has been listening to quite a lot of Dream Tour material to make selections. Still no word on exactly when we can look for it to be released.

G****
www.demolimited.com

Előzmény: Siamese (910)
Siamese Creative Commons License 2001.01.31 0 0 910
Üdv Mindenkinek!

86 óta hallgatok CURE-t. A WMS album után már nem akartam új CURE lemezt venni, ezért fél év késéssel vett rá a lélek, hogy megvegyem a BLOODFLOWERS-t. Szerintem ez az egyik legjobban sikerült lemezük. Nem egysíkú, hanem egységes, ha egy 100-as listába kéne a legjobb CURE számokat összegyújteni, mindet beválogatnám.
Ha idén lenne Budapesten CURE koncert, lenne 1000 fizető néző?

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.31 0 0 909
Nos 1 hónap után ujra itt.
Nemtom honnan van meg a mobilszámon egyeseknek, 2.x annyi uj emberke név van itt,akiket nem ismerek...
Nos most ennyi.
Üdv. Gy-nak, Jaszbinak, Zsetinek,Woodpaulnak, most ennyi időm volt.
-g-
Pác Tivald Creative Commons License 2001.01.29 0 0 908
off) -gallup- mobilszáma: nálam.
Martin Vazquez Creative Commons License 2001.01.27 0 0 907
Hú, ez koorva jó! Nekem nagyon tetszik!
Előzmény: yloz (906)
yloz Creative Commons License 2001.01.26 0 0 906
!
az említett mp3 letöltheto innen:
pirateships

enny

Előzmény: Törölt nick (905)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.26 0 0 905
Robert 1989-ben, a Disintegration album felvételei alkalmával, az egyik szabadnapon szólóban rögzített egy dalt, - Wendy Waldentől a Pirate Ships-t - aminek a legutóbbi nagytakarítás folyamán megtalálta a mesterszalagját, és úgy gondolta, jó lenne felrakni a hivatalos oldara egy időre.
Hamarosan fenn is lesz. Jó kis hír, nem?

------

A Grammy díjkiosztót február 21-én lesz a los angeles-i Staples Centerben.

G****

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.20 0 0 904
flare >
Én meg csak szídalmakat hallottam tőlük Oasis-ügyben, lehet, hogy nem is Robert mondta, hanem pl. Simon, nem tudom pontosan, csak rémlik, de elhiszem, hogy ilyet is nyilatkoztak . Kösz az új infót!

G****

Előzmény: Törölt nick (902)
Skulo Creative Commons License 2001.01.19 0 0 903
Szia Zsetim! :)

Még egy két év és jó Cure-os fragsz belőlem. :) Kitartás! Bocsi, de nem állhattam meg, hogy ne írjak. :)

yours Jes

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.19 0 0 902
Martin Vazquez >
A Wild Mood Swings tényleg Kiss Me-tipusú album, a széles spektrum (sokszínűség) miatt. Hasonló szándékkal ("single-gyűjtemény") és hasonló munkamódszerrel (csapatmunka) készült. Persze, hogy jobb a '87-es dupla megacsoda, de itt nem feltétlenül a minôségrôl van szó.

Szigi >
Örülök, hogy megszeretted a Kiss Me-t! :-) Megvan már a The Head On The Door? Szerintem bírnád!

GÁBOR >
Roberték nincsenek oda az Oasis-ért, de nem is utálják. R. mesélte egy interjúban, hogy (talán Perryvel?) voltak Oasis-koncerten, és nem volt rossz.

* * *

Bootleg-listákon olvasom/látom, hogy egyes bootlegek új kiadásai mellett ott virít az upgraded vagy az (improved sound) felirat. Magyarul, javítottak a minôségükön, így jobban szól a felvétel.
Nem értem, miért nem teszik meg ugyanezt sok más koncertfelvétellel. Mert úgyis megveszik, ha szarul szól? A jó minôségű anyagot biztosan sokkal többen vennék meg!
Ha jól tudom, bármelyik hangmérnök képes volna ilyen melóra - tulajdonképpen a Curiosity is így készült, nem? Ha elôkerül egy több évtizedes Hendrix-, Doors-, Beatles- stb. szalag, legtöbbször simán helyrepofozzák...
Drága ez az eljárás? Ki tud errôl valamit?

(Egyébként 100%, hogy nem a Cure kapja a Grammy-t. Vö. a Bloodflowers-bôl feleannyi se fogyott, mint a WMS-bôl. A RADIOHEAD arat majd, s tényleg nem érdemtelenül.)

flare

Justin Creative Commons License 2001.01.18 0 0 901
Gáborral vitatkozol?:-)))))))))

Szerintem jó a Radiohead album.Volt hozzá szerencsém.Versenyre bír kelni a Bloodflowers-el.Vessettek meg érte,de így van.A többit nem ismerem.

Előzmény: Martin Vazquez (898)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.14 0 0 900
Kiss Me vs WMS: Attól, hogy neked ez a véleményed, az enyém még nem változik, az marad, amit leírtam.

G****

Előzmény: Martin Vazquez (898)
Martin Vazquez Creative Commons License 2001.01.14 0 0 899
A Chain of flowersnek van egy link oldala és oda be hánytak egy rakás cure oldalt. Na, azok közül valamelyik :-). Jó keresgélést.

(De tényleg, valahol valamennyi suttogást összegyűjtötték.)

Előzmény: imaginary (896)
Martin Vazquez Creative Commons License 2001.01.14 0 0 898
Ember!
Nehogy má a Wild Mood Swingst egy napon említsd a Kiss me-vel. Hát a csókos lemez porba fingatja a Swinget.
Valamelyik honlapon Gallup is azt nyilatkozta, hogy szerinte, utólag, tényleg gyenge lett a WMS.
Nekem a Want, a Gone és Treasure maradt meg. Ha beteszem a lemezt csak ezek miatt teszem! Míg a Kiss me-n azért jóval több komolyabb darab van!
Előzmény: Törölt nick (888)
Szigi101 Creative Commons License 2001.01.14 0 0 897
GÁBOR: A Watching Me Fall és a 39 dalokban érzek némi Oasis-hangulatot. Hangsúlyozom, hogy ez nem nyúlás, csak hangulat.
imaginary Creative Commons License 2001.01.13 0 0 896
Hello image!

Először is kösz mindenkinek a válaszokat. El vagyok ragadtatva a tájékozottágtól IB)

Martin Vazquez: A neten van egy chain of flowers című honlap, úgy emlékszem ott az összes suttogást "lefordították".

Megnéztem, de nem találtam. Igaz, nem sok időt töltöttem ott. Pontosabban hogyan lehet rábukkanni?

Woodpaul: Tudtommal a Tree-ben csak azt kiáltozza, hogy "Scream" (sikoly).

De előtte (0:39-ig) valami duma van.

flare: "Come into my parlour" said the spider to the fly, "for I have a bit of something here..."

Na igen, amikor a pók meghívja "vacsorára" a legyet... IB)

imaginary

...No movement just a falling bird cold as it hits the bleeding ground...

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.13 0 0 895
U.i: Hogy Paul McCartney hogy kerül az alternatív kategóriába, arról szívesen vennék mindenféle felvilágosítást. :-)

G****

Előzmény: Törölt nick (894)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.13 0 0 894
Helló!

Biztos van még más is, aki nem tudja, hát leírom:

2000-es Grammy jelöltek a Legjobb Alternatív Album kategóriában:
When The Pawn Fiona Apple [Clean Slate/Epic Records]
Midnite Vultures Beck [DGC/Interscope Records]
Bloodflowers The Cure [Fiction/Elektra Entertainment Group]
Liverpool Sound Collage Paul McCartney [Capitol Records]
Kid A Radiohead [Capitol Records]

G****

Előzmény: GYG (889)
GYG Creative Commons License 2001.01.13 0 0 893
Oké, de lehetőleg délelőtt vagy este.

Üdv
GYG

Előzmény: waters (892)
waters Creative Commons License 2001.01.13 0 0 892
Holnap hívlak,mert valószínü,hogy foglalt a telefonvonalunk...
W
Előzmény: GYG (891)
GYG Creative Commons License 2001.01.13 0 0 891
E-mail ment !
Előzmény: waters (890)
waters Creative Commons License 2001.01.13 0 0 890
Napsteren mindig vannak ilyenek...
Ha ott nem jön össze majd felrakjuk valahova..
W
Előzmény: GYG (889)
GYG Creative Commons License 2001.01.13 0 0 889
Szia Gabi !

Nem is tudtam, hogy jelölték a Cure-t !
Az Oasis hasonlatra én is kiváncsi lennék, de a 39 szerintem teljesen rendben van kicsit az End-re emlékeztet. De a Comig up tényleg jobb szám. Mind a kettőt fel kellet volna rakni a lemezre.

Valaki megtudná mondani honnan tudnám letölteni a Split Milket ?
Sajnos Woodpoul homepageről nem tudom.

Köszi
GYG

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.13 0 0 888
Oasis???
Mely dalokra gondolsz??
Mellesleg ez már csak azért sem valószínű, mert Roberték utálják az Oasist, amin cseppet sem csodálkozom, mert unszimpatikus egy állat az a Noel Gallagher, a zenéjük meg hétköznapi trágya!
Abban viszont egyetértek veled, hogy a Kiss Me-t és a Wild Mood Swings-t egy lapon említed, szerintem is rokonalbumok.
A Bloodflowers-en én csak egy dolgot csináltam volna másképp a borítón kívül: a 39-t lehagytam volna (és ez a dal eleve el is van kicsit húzva), a helyére pedig felraktam volna a Coming Upot, ami úgy jó, ahogy van.
Szerintetek ki nyeri majd a Legjobb Alternatív Albumnak járó Grammyt, amire a Bloodflowers-t is jelölték?
Szerintem a Radiohead, bár én még nem hallottam semmit az új albumukról, de mindenki nagyon el van szállva tőlük már jóideje. Remélem nem lesz igazam.

G****

Előzmény: Szigi101 (887)
Szigi101 Creative Commons License 2001.01.12 0 0 887
Flare:

Bloodflowers: Szerintem igényesen megcsinált album, de nagyon hiányolom rajta a sokszínűséget (a Kiss Me Kiss Me Kiss Me és a Wild Mood Swings a két kedvencem, így talán érthető). Ezenfelül Oasis-utánérzésem van jónéhány dalban, ami (nekem) elég gáz.

Előzmény: Törölt nick (868)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.12 0 0 886
Ne érts félre, természetesen nem csak a pörgôs számok miatt lehet jó egy Cure lemez. Azonban nem árt, ha van 2-3 ilyen is rajta, sokat hozzátesz az egészhez.
Előzmény: zseti (885)
zseti Creative Commons License 2001.01.12 0 0 885
Hm, nekem meg benne van a top -ben. Nemtom' mért,egyszerűen halálian jó, és kész. Csak azért, mert nincsenek rajta pörgös számok, még nem mondanám, hogy nem jó!! Sokatmondó szövegek, jól összerakott zene, kell ennél több?
Előzmény: Martin Vazquez (870)
Justin Creative Commons License 2001.01.11 0 0 884
Jó.:-)))
Előzmény: GYG (883)
GYG Creative Commons License 2001.01.11 0 0 883
Tudod mit? Holnap én is meghallgatom megint. Hátha...
Előzmény: Justin (882)
Justin Creative Commons License 2001.01.11 0 0 882
Nekem eleinte nem jött be,de tavaly újra előszedtem,és igen jó.Lehet,hogy azóta megérett számomra a dolog:-)
Előzmény: GYG (881)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!