Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Az irodában 7-10-ig és 12-től 15-ig vannak mert közben mennek a postára.
a telefonszámuk 34/ 510-263 vagy 34/317-333.
A vízvezetéket megcsinálták, teljesen kicserélték, úgy hogy a zárakat már én is tudom intézni csütörtök délután. A villamos elosztó kulcsa az első helységben található főkapcsolóra van téve egy piros tartóra. Az óra állás nem egyezik már meg a leolvasottal mert gondolom, hogy a leolvasásom óta a vizesek használtak villanyt.
Holnap hívom a Zolit, de ha olvassa ezt akkor tudja mit akarok. Csütörtökön át kell mennünk, az E-on-hoz, és a vizesekhez is. Szerintem még a vizórák sorszámai is fognak kelleni. De bemegyünk a lányokhoz, mit hol kell átíratni.
Hi! Az az asztal nehézkes. Szombaton talákoztam vele, és mondta, hogy akitől kapná, az húzza a dolgot. De ha mást nem, összedobunk egy ovál pályát próbaköröknek.
Igen! Remek! Kiváncsi vagyok. Már vannak elképzeléseim az asztalt illetően. Körben a falon lehetne építeni először. Természetesen modul rendszerben. Körpálya. Ez lehetne az alap,majd késöbb lehetne bőviteni. A bővitményeket egy polcrendszerben lehetne tárolni. A teljes pálya csak kiállításon lenne összerakva. Nem kell feltétlenűl ragaszkodni valós témához a pályát illetően.
A Réti út elejéről nyílik, egy tízemeletes alján található. Egész kellemes hely. Már megvan a szerződés, Laci zárakat cserél, ki tudja kinek van hozzá kulcsa. Mihelyt belakható, szerintem minden pénteken ott tartjuk a clubnapot. És nem vagyunk időhöz kötve. Végülis bármikor mehetünk. Péntek a tanulók miatt jó. De ezt 18-án megbeszéljük közösen.