Mrs. Lipton: - Öüm... hát olyan mint a libáé. Mabel: - Libát se ettem.
:)
Egyébként én sem igazán szeretem a 21-26. részeket. Ki volt már itt tárgyalva bőséges felháborodással: ezeknek az epizódoknak a szinkronrendezője volt más személy, mint a régebbieknek, aki, igen nagy valószínűséggel, bele sem tekintett az előzőek szövegkönyvébe.
Az új feladvány: Lord Meldrum: - A zabkása kicsit göbös, Teddy. Teddy: - ...
Tudom, hogy már százszor megbeszéltük, de ma megint néztem egy-két részt az újak közül (21-26), és nem fér a fejembe, hogy hogyan kúrhatták így el.
nem értem, nagyjából ugyanazok a szinkronszínészek, szerintem a szinkronrendező is, meg a fordító is, nem?
Nem értem!
Imádom a mylordot, tudom az összes részt kábé kívülről az újakat leszámítva, de ezeket nem is szeretem nézni!
Nem értem!
Főleg az zavar, hogy olyan emberek tegezik egymást, akik korábban magázták, és fordítva! Hogyhogy nem tudtak ilyen dolgokra vigyázni? Bár lehet, hogy nem számítottak olyan fanatikusokra, mint mi vagyunk!
Wov, és karika sincs rajta, szerzünk Neked egy olyan öltözőszekrényt hálából, amilyen a Men in Black II-ben volt, hogy a fáradozásodért cserébe éltessenek a kis szörmókok :-))))
<TABLE class=art cellSpacing=0 width="100%"><A name=36807398>
<TBODY>
<TR class=art_h>
<TD class=art_h_l><A href="http://forum.index.hu/User/UserDescription?u=329666" target=_blank>cvaughan</TD>
<TD class=art_h_m></TD>
<TD class=art_h_r>2004.06.10 22:57:36 (3102)</TD></TR>
<TR class=art_b>
<TD colSpan=3>Nekem megvan az összes rész Cd-n, ha érdekel.</TD></TR></TBODY></TABLE>
Engem is érdekel!!! Szeretném kérdezni, hogy hogyan s miként lehetne hozzájutni eme becses részekhez?
Illetve hogy valakinek megvan-e digitalizált formában a Majd a komornyik? Mert nincs DunaTV-nk és még nem láttam, de nagyon kíváncsi vagyok rá! De videókazettán is jó... bár gondolom, ha valaki rögzíti, nem adja kölcsön e közepén... :)
nam bukott, Poppynak biztos azt hazudta a faszi, hogy Skociaba koltozott 2 honapja csak hogy elvehesse. Es ezert mondja az ersek, amikor megtudja, hogy Gretna Greenbe szoktek "hogy nem ervenyes a hazassaguk, nem adja ra aldasat az egyhaz"...
(ejtsd: gretne), község Dumfries skót grófságban, 8 km.-nyire Annantól, a Sark és az Esk összefolyásánál, vasut mellett, (1891) 1450 lak. Ebben a községben van a Springfield vagy G.-Green nevü tanya, amelyet hiressé tettek a G.-greeni kovács előtt kötött házasságok 1754 után. - Skót törvény szerint a házasság érvényéhez elegendő a kölcsönös beleegyezés minden egyéb alakszerüség nélkül. Midőn Angliában a házassági törvény (Marriage Act 26. Geo. II. c. 33.) a kihirdetést szükségessé tette, szokásba jött, hogy azok, kik titkon egybekelni akartak, Gretna-Greenbe mint a legközelebbi skót községbe utaztak, s ott a skót törvény szerint egybekeltek. Ujabb angol törvény (19 és 20 Vict. c. 96.) szerint azonban 1856 évi dec. 31-ike után kötött ily házasságok érvénytelenek, kivéve ha a házasfelek valamelyike a házasság megkötése idejében Skóciában lakik, vagy a házasságkötést megelőzőleg 21 napon át ott tartózkodott.
Azt mondja meg valaki, (aki tudja), miért pont Gretna Grrenbe szöknek a házasodni kívánó fiatalok. Ez a dolog a hétvégén kezdett foglalkoztatni, amikor egy Agatha Christie regényben (legalábbis, ha jól emlékszem), A Nemezis címűban is valami olyanmi volt a téma, hogy a párocska már nagykorú volt (vagymi), tehát nem kellett Gretna Greenbe menniük házasodni. Mi volt Gretna Greenben? Az illegális házasulandók paradicsoma?
Én is Csengetett, Mylord?-rajongó vagyok (kedvencem az a rész, mikor Poppy és Dickie Metcalf Gretna Green-be szökik és az egész pereputty üldözi őket), és szeretném megszerezni az összes részt CD-n. cvaughan, én is azt kérdezném, hogy lehet hozzájutni?