Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.22 0 0 930
Szigi > Mondtam, hogy bejön majd neked! :-) Honnan töltesz? (És hogyan, mi alapján írtál albumértékelést a THOTD-ról?)

duett-kérdés > Szerintem a ~ halál gyenge ("gájl") műfaj, rögtön olyan nevek jutnak róla az eszembe, mint Elton John, George Michael, Whitney Houston, Mariah Carey, Robbie Williams stb.!
"Smiffy ain't gonna join that f'ing row, betcha!" - mondhatnám kültelki stílusban...

Egyébként köthetnénk fogadásokat, hogy mi jön ki elôbb: Dream Tour-koncertalbum, B-oldalak & ritkaságok (ami szerintem box set lesz), vagy Robert szólóanyaga (esetleg egy újabb Cure-lemez?).

Bye,
f

Szigi101 Creative Commons License 2001.02.22 0 0 929
Sziasztok!

(bocs, nincs ekezet)

Most ismerkedem a Head On The Door-ral (elso 3 szam van eddig letoltve - bocs, GABOR! :-) ), es fantasztikus! A The Blood kiraly!!!!!!!!!!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.22 0 0 928
A Grammy átadás szörnyű volt, és ahogy arra számítottam, a Radiohead nyerte a Cure díját.

G****

Martin Vazquez Creative Commons License 2001.02.21 0 0 927
Ja, tényleg Allisonnal. Például a Jewel című Cranes számot elnyomhatnák, ugyis Robert keverte.
Előzmény: GYG (926)
GYG Creative Commons License 2001.02.19 0 0 926
Alison Shaw (Cranes)
Előzmény: imaginary (918)
close652 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 925
David Bowie - ami már meg is történt...
waters Creative Commons License 2001.02.18 0 0 924
Eldrich
Hussey
ntex Creative Commons License 2001.02.18 0 0 923
Duett-ötletek:
Nick Cave
PJ Harvey
Thom Yorke
Trent Reznor
Morrissey,
ezeket nagyon meghallgatnám...
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.18 0 0 922
Shirley Manson
Előzmény: Martin Vazquez (921)
Martin Vazquez Creative Commons License 2001.02.18 0 0 921
A Garbage énekesével énekelhetne. Robert úgy is bírja a zenéjüket.
Hogy hvják a csajszit?
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.18 0 0 920
Nem szeretem a duetteket, de legyen Martin Gore, Dave Gahan (Depeche Mode), vagy Dolores O'Riordan (Cranberries). :-)

G****

love cat Creative Commons License 2001.02.17 0 0 919
Jó kérdés, hirtelen nem is tudom, de talán Siouxsie,Simon,vagy a Sisters énekese, de szerintem izgalmas lenne, egy teljesen más stilusú előadóval is, persze itt nem Britney Spearsra gondoltam.
imaginary Creative Commons License 2001.02.17 0 0 918
Hello image!

Én is nagyra értékelem, hogy változatos, fantáziadús zenéket produkálnak. Rossz lett volna, ha leragadtak volna valahol. Azt hiszem sohasem fogom őket megunni.

Egy kérdés: Ha lehetne választani, ti kit hallanátok legszívesebben, hogy elénekel egy duettet Big Bob-bal?

Play it cool!

imaginary

Előzmény: waters (915)
love cat Creative Commons License 2001.02.17 0 0 917
Mi van mindenki szabadságon van, vagy csak lusták vagyunk írni?
22-én hajnalban az HBO-n Grammy-díjátadás, nézzétek. Mivel mi lemondtuk az HBO-t , a barátnőm felveszi videora nekem, akinek kell írjon.
Nekem azért állandóak a kedvenceim, de van olyan szám amit újra felfedezek.
Martin Vazquez Creative Commons License 2001.02.13 0 0 916
Mi ez a pangás???

A Cure-t sok-sok pozitívum mellett azért is imádom, mert a hangultaváltozásaimnak megfelelően mindig találok kedvemre valót a repertoárból.

Szinte hetente változik a kedvencem... Jelenleg a Like Cockatoos korszakot élem. Ebben az évben voltam már The Kiss és Prayers for rain örült is. És ez így megy hét éve...

Hasonló élmények?

waters Creative Commons License 2001.02.03 0 0 915
Küldd el légyszives a címeteket mailben,mert elkavartam a papírt...
W
Előzmény: love cat (914)
love cat Creative Commons License 2001.02.03 0 0 914
Hahó!
Szerintem is lennénk jó páran, egy esetleges Cure koncerten. De ez csak álom édes, álom.

Gallup!
Tudom, hogy most már nem tudsz sokat internetezni, de remélem azért ezt olvasod, megkaptad a 3 videót amit visszaküldtem?
Waters, Justin miért nem jelentkeztek?

GYG Creative Commons License 2001.02.02 0 0 913
Sziasztok!
Tegnap (február 1) update-elték a Cure hivatalos homepage-t.

Üdv: GYG

Előzmény: Törölt nick (911)
bat66 Creative Commons License 2001.02.01 0 0 912
Gud nyúz! Lehet, hogy idén is megyünk Cure koncertre?

Biztos a Szigetre is elhívják ôket (hehehe).

Tisztelettel: bat

Előzmény: Törölt nick (911)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.01 0 0 911
Helló Siamese!

Ne viccelj, még egy Creatures-re is eljöttek 1000-en, pedig azt a kutya sem ismeri!
A Cure-ról azért minden átlagos 20 évesnél idősebb embernek beugrik valami, legalább "a szekrényes" vagy "a pókos" klip. Én egy 5000-es nézőszámban biztos vagyok, bár szerintem lennének ott 10 ezren is, de erre nem vennék mérget sajnos.
Véleményem szerint a közönség 80%-a olyan emberekből állna, akik régen szerették a Cure-t, de már nem foglalkoznak vele, ám a plakát láttán megrohamozná őket a sok régi emlék, és egy ilyen alkalmat azért nem hagynának ki, valamint olyanokból, akik nem nagyon ismerik az együttest, de értelmesebb zenéket hallgatnak, és hallották barátaiktól, hogy a Cure így, meg a Cure úgy, és lennének annyira kíváncsiak, hogy rááldozzanak párezer forintot.

CURE HÍREK:
A source spoke to Robert last week and provided us with this update on the status of some of the things being discussed for the near future:
New Album - The band is on holiday now but they will start recording next month, working on some new ideas and if something good comes out of that, they will eventually release it. But only if they think it works. Everyone is said to be very excited and they really want to record something.

Live Shows in 2001 - They would like to do some festivals this year, but it all depends on how the recording sessions go.

Dream Tour Live CD's - There are legal problems with Elektra, that's why nothing has come out yet , but they have finally agreed to let out a compilation of the best versions of songs from the tour, so Robert has been listening to quite a lot of Dream Tour material to make selections. Still no word on exactly when we can look for it to be released.

G****
www.demolimited.com

Előzmény: Siamese (910)
Siamese Creative Commons License 2001.01.31 0 0 910
Üdv Mindenkinek!

86 óta hallgatok CURE-t. A WMS album után már nem akartam új CURE lemezt venni, ezért fél év késéssel vett rá a lélek, hogy megvegyem a BLOODFLOWERS-t. Szerintem ez az egyik legjobban sikerült lemezük. Nem egysíkú, hanem egységes, ha egy 100-as listába kéne a legjobb CURE számokat összegyújteni, mindet beválogatnám.
Ha idén lenne Budapesten CURE koncert, lenne 1000 fizető néző?

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.31 0 0 909
Nos 1 hónap után ujra itt.
Nemtom honnan van meg a mobilszámon egyeseknek, 2.x annyi uj emberke név van itt,akiket nem ismerek...
Nos most ennyi.
Üdv. Gy-nak, Jaszbinak, Zsetinek,Woodpaulnak, most ennyi időm volt.
-g-
Pác Tivald Creative Commons License 2001.01.29 0 0 908
off) -gallup- mobilszáma: nálam.
Martin Vazquez Creative Commons License 2001.01.27 0 0 907
Hú, ez koorva jó! Nekem nagyon tetszik!
Előzmény: yloz (906)
yloz Creative Commons License 2001.01.26 0 0 906
!
az említett mp3 letöltheto innen:
pirateships

enny

Előzmény: Törölt nick (905)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.26 0 0 905
Robert 1989-ben, a Disintegration album felvételei alkalmával, az egyik szabadnapon szólóban rögzített egy dalt, - Wendy Waldentől a Pirate Ships-t - aminek a legutóbbi nagytakarítás folyamán megtalálta a mesterszalagját, és úgy gondolta, jó lenne felrakni a hivatalos oldara egy időre.
Hamarosan fenn is lesz. Jó kis hír, nem?

------

A Grammy díjkiosztót február 21-én lesz a los angeles-i Staples Centerben.

G****

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.20 0 0 904
flare >
Én meg csak szídalmakat hallottam tőlük Oasis-ügyben, lehet, hogy nem is Robert mondta, hanem pl. Simon, nem tudom pontosan, csak rémlik, de elhiszem, hogy ilyet is nyilatkoztak . Kösz az új infót!

G****

Előzmény: Törölt nick (902)
Skulo Creative Commons License 2001.01.19 0 0 903
Szia Zsetim! :)

Még egy két év és jó Cure-os fragsz belőlem. :) Kitartás! Bocsi, de nem állhattam meg, hogy ne írjak. :)

yours Jes

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.19 0 0 902
Martin Vazquez >
A Wild Mood Swings tényleg Kiss Me-tipusú album, a széles spektrum (sokszínűség) miatt. Hasonló szándékkal ("single-gyűjtemény") és hasonló munkamódszerrel (csapatmunka) készült. Persze, hogy jobb a '87-es dupla megacsoda, de itt nem feltétlenül a minôségrôl van szó.

Szigi >
Örülök, hogy megszeretted a Kiss Me-t! :-) Megvan már a The Head On The Door? Szerintem bírnád!

GÁBOR >
Roberték nincsenek oda az Oasis-ért, de nem is utálják. R. mesélte egy interjúban, hogy (talán Perryvel?) voltak Oasis-koncerten, és nem volt rossz.

* * *

Bootleg-listákon olvasom/látom, hogy egyes bootlegek új kiadásai mellett ott virít az upgraded vagy az (improved sound) felirat. Magyarul, javítottak a minôségükön, így jobban szól a felvétel.
Nem értem, miért nem teszik meg ugyanezt sok más koncertfelvétellel. Mert úgyis megveszik, ha szarul szól? A jó minôségű anyagot biztosan sokkal többen vennék meg!
Ha jól tudom, bármelyik hangmérnök képes volna ilyen melóra - tulajdonképpen a Curiosity is így készült, nem? Ha elôkerül egy több évtizedes Hendrix-, Doors-, Beatles- stb. szalag, legtöbbször simán helyrepofozzák...
Drága ez az eljárás? Ki tud errôl valamit?

(Egyébként 100%, hogy nem a Cure kapja a Grammy-t. Vö. a Bloodflowers-bôl feleannyi se fogyott, mint a WMS-bôl. A RADIOHEAD arat majd, s tényleg nem érdemtelenül.)

flare

Justin Creative Commons License 2001.01.18 0 0 901
Gáborral vitatkozol?:-)))))))))

Szerintem jó a Radiohead album.Volt hozzá szerencsém.Versenyre bír kelni a Bloodflowers-el.Vessettek meg érte,de így van.A többit nem ismerem.

Előzmény: Martin Vazquez (898)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!