Nekünk is az lenne a jobb csak tudod 18-29ig szóbeli érettségi van és még nem tudjuk a mi osztályunk melyik napon fog ezen belül vizsgázni,a prágai meg 26.án lesz és amíg ezt nem tudjuk nem akarok láttatlanban jegyet venni..és milano marad ha aznap mégis mi lennénk a sorosak..csak ez így elég komplikált eljutás egy kezdőnek ti hogyan mentek?
Nem voltam még sosem a bergamoi reptéren, de a google segített áthidalni a problémát.
Bejutás a repülőtérről (Bergamo) (távolság a központtól: 50 km
Busz: Az Autostradale buszai reggel 4:30 és éjszaka 1:00 (ellenkező irányban 4:00-23:30) között indulnak a milánói főpályaudvarra. A buszok csak kérésre állnak meg a Cascina Gobbánál, amit a sofőrnek jelezni kell indulás előtt. A járatok általában 30 percenként követik egymást, a menetidő 60 perc. A felnőtt retúrjegy ára 12 EUR, az egy útra szóló 6,70 euróba kerül, a gyerekjegyért (2-12 éves kor között) 3,35 eurót kell fizetni. A terminálban a cég pultjánál 6 euróért lehet jegyet kapni. A következő időpontokban induló buszok megállnak Milánó Lambrate vasútállomásán is: 4:30, 8:10, 11:15, 12:45, 14:15, 18:00, 22:00.
Az Orio Shuttle buszok reggel 5:00 és éjjel 0:30 (ellenkező irányban 4:10-23:30) között indulnak a milánói főpályaudvarra. A járatok 30-60 percenként követik egymást, a menetidő 65 perc. A felnőttjegy ára 6 EUR, a gyerekjegyé (2-11 éves kor között) 3 EUR egy útra. A retúrjegy 9 euróba kerül. A jegyek megvásárolhatók a buszon.
Vonat: A repülőtérről félóránként induló buszokkal reggel 6:12 és éjjel 0:15 között juthatunk el Bergamo vasútállomására. A buszjegy ára 1,55 EUR/út. A vonatok menetideje kb. 60 perc Milánóig, a vonatjegy ára egy útra 3,45 eurótól kezdődik.
Taxi: Az út ára Milánóba kb. 65 EUR. A menetidő 50-55 perc.
Remélem ezek még használható cuccok!
Nem akarom elvenni a kedveteket, de full kezdőként, inkább prágát javosolnám, kb fele anniyból megúsznátok, mint a gods of metalt. Közelebb is van és az árak sokkal olcsóbbak.
Hello coys! Szeretnék pár tanácsot kérni tőlled:barátaimmal nagy Ozzy rajongók vagyunk és nagy valószínűség szerint kilátogatnánk az Ozzys napra..csak az a gáz hogy még sosem voltunk egyedül külföldön..pláne nem koncerten és nem igazán akarunk eltévedni.. Most érettségizünk és ez lenne a gőz kiersztése vizsga után:) Szóval néztem a skyeurope nevű légitársaságnál jegyket ami asszem 18e ft mindennel együtt milanoba..de vmi bergamo reptérre érkezne az adott járat az milano egy része,e?egyáltalán hogy lehet eljutni a legkönnyebben onnan a fesztiválra?Taxban gondolkodtunk,de az lehet kicsit drága lenne főleg ha be is csapnak ,tesz egy nagy kerülőt a csávó ...a hülyegyerekek úgy sem tudják hol járunk alapon.. Szóval ha tudnál segíteni mitévőek legyünk azt nagyon megköszönném! mail címem,ha a forumba nincs kedved ezt megbeszélni:oldi88@citromail.hu
Igazán nincs más érvem, mint CSAK.:D) A comoi tónál soha nem voltam, szóval, nem tudom. :)
Btw, nem nagyon hiszem, hogy a kettő közül bármelyiken is lenne valami érdekes rendezvény, úgyhogy mindkettőnél csak a csodaszép látvány nyomhat a latban. :)
A San Siroba felszerelték a beléptető rendszert így a (merda) Bilan és az Inter meccseire is lehet jegyet kapni. a pénztérnál el fogják kérni az útleveled vagy személyidet és rá nyomtatják a jegyre, ezért érdemes hamar oda menni.
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni milanoi albérlet ügyben? Vagy nekem jo lenne pár hétre is valami szállás, és akkor az idő alatt könyebben tudok a helyszinen lakást keresni...E-mail címem: vasadie@freemail.hu Előre is köszi!
Márciusban jópár napot Milánóban fogok tölteni, ehhez kapcsolódóan örülnék, ha tudnátok válaszolni pár kérdésre:
-Érdemes-e átugrani Torinóba szerintetek?
-Itt lentebb a Comoi tó helyett Iseot ajánljátok? Miért?
-Zártkapusak-e most a San Siroban a focimeccsek? A Milan honlapján nem enged az online jegyvételi rendszer jegyet venni a fociliga felfüggesztése miatt.
-valaki írta lentebb, hogy Mondrian kiállítás van Bresciában. megnéztem, még pont lesz, mikor ott vagyok. Volt-e valamilyen ajándékszekció a kiállításon? egy ismerősöm irtó nagy Mondrian rajongó, szívesen meglepném valamivel. Érdemes-e fél napot Bresciára szánni amúgy?
-Mennyire macerás Bergamoból ki/bejutni az Orio al Seriora?
Remélem sikerült nem nagyon amatőr kérdéseket feltenni, és köszönöm, ha tudtok válaszolni.
deriva! Ti a Gods Of Metal melyik részére mentek? Mert most, hogy a Mötley lesz az első nap headlinere, lehet inkább a part I-re megyünk és az Ozzys napot hagyjuk ki... Sajnálom, hogy nem lehetett úgy összehozni a fesztivált, hogy egymás utáni napokra essen.
A segítségetek kérni, péntek estétől vasárnap ca. délig Milánóban leszek és mivel csak pár napja derült ki az utazás, és kimondottan milánó utikönyv nem kapható, neten viszonylag kevés az infó, mit lenne érdemes ebbe a rövid időbe belezúfizni? A dómon,scalán és az utolsó vacsorán kívül....
Az remek nagyon! Akkor kint megvendégellek egy sörre! Sajnos mi csak az Ozzys napra tudunk kimenni, mert június 2-3 az pont a vizsgaidőszak közepe. Pedig nagyon érdekelne a Heaven and Hell, Porcupine Tree, Dream Theater hármas. Nekem ez lesz az első GOM. Eddig Wackenba jártunk, de az idei felhozatala elég gyenge a nagy észak-német duplavének.
Mindenkèpp foglald le, mert kulenben sose làtod. Mi speciel 3 honapot vàrtunk...bàr novemberben lehet èpp befèrsz, de màs hònapokban kizàrt, hogy foglalàs nèlkul bejuss.
6-7 ora semmire se elèg milànoban, foleg mivel 1 ora mèg beèrsz, csak rohannàtok, Bergamo szebb, szerintem maradjatok ott ès nèzzèttek meg Bergamo Alta-t. :)
Pontosabban a(z) Idroscalo-ben lesz. Milano èszaki rèszèn van a Linate reptèr mellett. Pontosabban az màr nem is Milàno, hanem egy kulsrèsze, de jàr arra busz.
Remélem tudtok segíteni nekem! Június végén egy barátommal elutaazunk Milánóba a Gods Of Metal 2007 fesztiválra. A fest helyszíne az Idropark Fila. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a hely Milánó melyik részén van. Segítségeteket előre is köszönöm!
miután konkrétan a krédésedre nem válaszolt senki, 1 db milánói tartózkodással a hátam mögött azt mondom, hogy szerintem még pont jó helyen van. a hotel review rész volt eddig mindig a döntő nálam venerén, az alapján látod a legjobban, hogy megfelel-e az elvárásaidnak...