Állítólag november 30-án megjelenik a Chinese Democracy. Már a második zeneszerző jelentette be, hogy dolgozott axllel a CD-n, méghozzá vonósokat, illetve nagyzenekari cuccokat írt az album dalaihoz. Nagyjából 6-8 számról beszélnek. Azt, hogy mindegyik rajta lesz-e a CD-n, vagy a "további" két-három-ezer album egyikére kerülnek fel, egyelőre nem ismert.
Asszem nekem meg meghívót küld a NASA, hogy a NagyOktóberiSzocForr tiszteletére HOLDutazáson vehetek részt.....
Midegy, de legalább vihetem magammal a ChiDem-et is......
Létezik még egyáltalán a Geffen? Mintha már rég megszüntek volna....vagy egyesültek a tavalyi budaörsi koncertszervezőkkel....ez meg csak uborka-hír...azé' remélem nem....
GUNS N' ROSES' long-awaited new album, "Chinese Democracy" is now slated for a November 2004 release through Geffen Records, it was revealed during VH1's GNR documentary "Behind The Music: Guns N' Roses", which premiered Sunday (July 4). The CD will feature the band's first new music since "Oh My God", the group's contribution to the soundtrack to the 1999 movie "End Of Days". GUNS N' ROSES' last studio album was a covers album, "The Spaghetti Incident?", which was released in 1993.
Meg Dave Navarro :) Úgyhogy el fogja mondani, hogy a GN'R milyen nagy volt, amikor még a Jane'sben nyomta, aztán megkeresték, de nem szállt be, aztán jóval később játszott az OMG-on, de az káosz volt, és akkor azért nem szállt be, de Matt meg Slash, meg Duff oltári jó fej. Azért kiváncsi vagyok én erre a műsorra, még olyan zenekarok esetében is szórakoztat, akiket nem igazán szeretek.
Ez sajna egyelőre csak az amerikai VH1-on lesz... És az eredeti felállásból úgy tudom, csak Slash és Steven nyilatkoznak benne. Ami azért valljuk be, a mai dolgok fényében gázos egy cseppet. Még akkor is, ha Axlt nyilván nem tudták rávenni a szereplésre.
Nem italtól volt. Szombat délután jöttem haza előnyaralásomból, és elég nagy a különbség Velencefürdő és Budapest között. De hogy ne legyek teljesen off: vittem magammal pár cédét, de olyan jó csönd volt, hogy hagytam a francba a discmant, inkább hallgattam a madarakat. Lehet, hogy öregszem.
Én tudtam, hogy lesz, hülye voltam, hogy nem írtam föl ide. El akartam tegnap menni, de annyira fájt a fejem, hogy kihagytam. Mondtam már, hogy utálom a koszos, büdös és zajos Budapestet?
Vasarnap volt Adler's Appetite a Wigwamban, de olyan "jol" megvolt hirdetve, hogy total lemaradtam rola. Fasza... Volt valaki? A Neweran van egy csomo foto meg beszamolo.
Az OMG egyébként nekem tetszett (bár kvázi "semmi köze" nem volt a GNR-hez), akárcsak a Madagascar is, éppen ezért (is) kár, hogy folytatás már csak akkor, ha demokrácia lesz Kínában...
Az OMG 1999-ben jött ki. A lemezen, ha valaha is megjelenik, állítólag nem lesz rajta.
Én a Slithernek még mindig nem vagyok nagy barátja, mint ahogy a Set Me Free-nek sem. Nem mondom, hogy rossz, de nem lettem tőlük libabőrös. Ellenben az akusztikus változata az Interstate Love Songgal meg a Used to Love Her-rel sokkal jobban tetszett, akár az a divatshow-s felvétel az Angie/Mary-vel és a You Got No Right-tal. De már csak egy hónap.
Láttátok a Velvet Revolver új klippjét? Slither! VH-1-en adták az előbb!!!
A régi érzések vulkánként törtek elő, kurva jo a szám és a klipp, teljesen Guns feeling, Axl lehuzhatja magát:)
Slash-nek kevesebb a haja, Matt-nak rövidebb, divatosabb, Duff, nem változott sokat.
De a Slash szóló az brutális!!! Áhhh mikor lesz album? Király!!!!!
A szombati Hollywood Rose koncert setlistája:
Its So Easy
Welcome To The Jungle
Sweet Child O'Mine
Civil War (!)
Nightrain
Patience
Mama Kin
szünet
Knockin' On Heavens Door
Used To Love Her
Pretty Tied Up (!!)
Back Off Bitch (!!!)
You Could Be Mine
Don't Cry (!!!!!!!!)
Mr. Brownstone
Paradise CIty
encore
So Fine
Patience (acoustic)
Gratulálok Fiúk ! Ezt még az eredeti együttestől is elfogadnám..
"Anything is going on in the music business I guess we were the answer..."
Az interjú végén a Winger (mára konszolidálttá vált) énekese jegyezte meg, hogy "elhinni magadról, hogy olyan nagy és óriási vagy és nem törödni a körülötted változó világgal, nos az szerintem önmegsemmisítő"
Láttam, jó volt nagyon. Mintha valami olyasmit is mondtak volna, hogy a zenekar mindössze négy lemezt készített, és mivel képtelenek voltak elviselni, hogy túl tehetségesek voltak, feloszlottak.
Senki sem látta 2 hete a VH1 összeállítását? Eddig lusta voltam begépelni...
A "heavy metal a 80-as években" volt a téma, ás a Twisted Sisters-töl Bon Jovi-ig mindenröl volt benne szó, ezek után - bár tiltakozom a Guns beskatulyázása ellen - hiányoltam a FIÚKAT...
Aztán rövid szünet következett (mv.: Shannon Doherty, hmmmm, finommm... :-))), mígnem a kronológia 1987-hez ért....
És akkor jött VALAMI mondta a narrátor...
"We were the answer" - mondta szerényen a Maestro, aki teljesen kulturált hangvételével, hátrafogtt hajával hihetetlenné tette, hogy ö már 7-8 évesen is gyakran mondta a szüleinek, hogy basszák meg... Csak a füléböl lógó kb. 10 cm átméröjü karikák emlékeztettek a valódi önmagára, és adtak biztatást a jövöre nézve...
Egyébként bevágtak egy régi interjút is, amin Axl hulla részegen (?) próbálta kifejezni magát, kb. hogy mindenki menjen a picsába, míg a mellete ülö "pulifrizurás" úr végig röhögött, és néha a sörös üveget a hajához nyomta, vélhetöleg oda, ahol a szája volt..
Igen, ök voltak a VÁLASZ arra a 80-as évekre, amit a szinti-pop, a happy metal, a glam-rock és a megalkuvó rock-pop klasszikusok jelentettek.
Semmi skatulyázás, pont az volt a GNR lényege, hogy olyan hangzásvilágot tudtak teremteni, amit eddig senki nem tudott produkálni, holott aindenki tudta, hogy hogyan lehet "keményen" a gitár közé csapni, de ugyanakkor senkinek eszébe nem jutott volna, hogy "nyálas" lenne a SCOM...
Aztán a kronológia átváltott a 90-es évek közeledtére, és a GNR-t a One in a Millon-on keresztül próbálta továbbvinni, de még így is nyilvánvaló volt: ez a néhány srác akkor és ott történelmet írt...