Szia! Szép lenne Roskilde, de mi már nagyjából kiszámolgattuk a költségeit. Asszem 4 napos, napi jegy csak a helyszínen és elég rizikós, ugyanis a tavalyi baleset miatt korlátozták az eladható jegyek számát. Meg nyaffnyaff.
De ha valaki kedvet érez hozzá, hogy kiszámolgatja mennyibôl jönnénk ki, tegye meg.
Egy érdekesség: felkerült a netre Csisztu Zsuzsáról egy házi videó, amin egy magyar sportolóval szeretkezik. A háttérben közben megy a TV, csak a hangja hallatszik, épp az MTV-t nézik, és pont a Mixed Up megjelenéséről beszélnek az MTV News-ban. :-))))))
Lehet, hogy Trent Reznor (Nine Inch Nails) és Flood (Depeche Mode, Nine Inch Nails, U2 producer) lesz Robert szólólemezének producere. Ez szerintem jó hír. :-)
G-----: Oké, majd jelezd itt a topicban, hogy ha felkerül valamely más turnénak is a dalmenete (Swing-et és Prayert ismerem a Chain Of Flowersről), köszi!
Szigi101 > Köszi, örülök, hogy örülsz.:-)
Nem tudom más hogy csinálja, de én úgy szoktam weboldalt készíteni, hogy elkészítem valamelyik oldal alapját, és utána azt mintegy sablonként használom az összes többi ugyanolyan oldalnál. Ahogy azt a nyitóoldalon írtam, felraktam mindent, amit eddig elkészítettem az oldalhoz, félkészen, tele nem működő linkekkel, stb, és majd folyamatosan csiszolgatom, ahelyett hogy még 1 évig csak a gépemen pihentettem volna, fejlesztés alatt, és csak akkor raktam volna fel, mikor már a világon minden rajta van, amit rá szándékozom rakni.
!
szigi101> jól gondolod, tényleg azok a kedvenceim (de az csak egy töredéke). azért van csak ennyi fordítás, mert - az olvasható is - nem vagyok egy jó fordító, valamint lusta is vagyok. de igyekszem.
G----, hozzád is egy kérdés: először is örülök, hogy fejlődnek a Cure-oldalaid, másodszor miért van az, hogy bármely turnéra kattintok, a Dream Tour dallistája jelenik meg? (pedig pont ez érdekelne a legjobban, hogy az adott koncertkörutakon mely dalokat játszották).
Yloz: egy kérdés a honlapoddal kapcsolatban: miért pont ezeket a dalokat fordítottad le? És a többit miért nem? (valahogy úgy sejtem, hogy a lefordított dalaid lehetnek a kedvenceid, jól gondolom?)
Ujdonsult The Cure-kedvelo emberke vagyok, a Bloodflowers egeszen veletlenul kerult hozzam, es teljesen letaglozott ez a hompolygo zene, mert azelott csak beteg nyavogasnak tartottam R. Smith munkassagat. Na jo, nem egeszen, de kabe.
Azota elkezdtem gyujtogetni a zenejuket, es ket szam nagyon hianyzik, a Just Say Yes es a You´re So Happy cimu.
Tud valaki segietni mp3-mal/URL-lel?
Naggyon halas lennek!
Udv,
Meglepetten látom, hogy még senki sem írt a legújabb fejleményről: a csapat május folyamán (végre) stúdióba vonul, az új album felvétele céljából!
Roskildéről annyit, hogy a COF szerint valószínűleg ez lesz az egyetlen idei fellépésük. Egynapos jegy azonban csak a fesztivál helyszínén kapható, amennyiben nem teltházas az esemény. (Tavaly az volt.)
Mégsem oszlik fel a The Cure ?
április 24. 15:28
[NME] Ahhoz képest, hogy a legutóbbi Cure-album, a Bloodflowers megjelenését követő promóciós interjúk során a zenekar fővezére, Robert Smith arról beszélt, hogy az említett album megjelenése után megszünteti a Cure zenekart és szólókarriert kezd, a zenekar máris lekötött egy nyári időpontot, jelesül a dániai Roskilde fesztiválra. Smith mindenesetre meglehetősen homályosan nyilatkozott a napokban: "Egész felnőtt életemet a The Cure töltötte be, így aztán már szeretnék valami mással foglalkozni. Ez az első turné évek óta melynek befejezés utánra nincsen semmilyen konkrét terv.". Nos, ugye már hallottunk hasonló nyilatkozatokat a borzas gitáros-énekestől?+
Az 'MTV Unplugged' eredeti dallistája a következő:
01. lullaby
02. just like heaven
03. let's go to bed
04. if only tonight we could sleep
05. caterpillar
06. in your house
07. the walk
08. a letter to elise
09. the blood
10. m
11. boys don't cry
(A Curiosity szerint.)
Ha valakinek megvan erről a koncertről a 2 '81-es szám, kérem, jelezze!