Keresés

Részletes keresés

U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3937
sjose

Tehát te és az MTK-s barátaid ott voltatok. OK.

Szerintem ha volt is MIÉP-es aláírásgyűjtés az nem ugyan az mint egy politikai megmozduláson a tömeg egy foci csapatot éltet.

Tehát ha valaki egy étterem elött gyülekezik és szíd egy csoportot akkor annak a tulajdonosának halálával kell érveljetek.
Értem. Csak akkor a megbékélési hamis mondataitokat nem értem. Ugyanis ezzel a megmozdulással sikerült bevonni még több embert aki elitéli a viselkedéseteket.
A társadalom elitéli a szélsőségeket de ez a mondat valjuk be szélsőség. Ha elitéli valaki ezt attól antiszemita lesz?

Ne térjünk el a témától hiszen érinti az MTK-t mint klubbot, érinti a Ferencvárost mint klubbot, érinti a szurkolókat és a társadalmat.
Nem kell hazudozni és hamis képet felépíteni a magyarságban.

U-boot

Előzmény: Törölt nick (3936)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3935
ath

Több köze van mint Kövérnek mikor kötelet emlegetett. Itt nyíltan felszólítanak egy embereket, hogy öljék meg őket.
Aggájos.

Mi köze ehez az MTK-oknak. Most nagyon csendben vannak. Pedig szerintem tudnának mondani valamit az ügyben...

U-boot

Előzmény: ath (3932)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3934
ath

A búlvár újságok is írták de azt nem tudomlinkelni.

U-boot

Előzmény: ath (3932)
RG Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3933
Hát Fülöp Feri nyilatkozata felért annyival, hogy "köszönjük, hogy ezüstérmesek lehetünk, akkor meg is próbálnánk élni vele."
Nem igazolunk. Hát persze. Így nem lesz annyira látványos, mint tavaly.
ath Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3932
miért, mit kellene írnom? érdekes, ezt az mtk dolgot az mno-n kívűl sehol nem írták le. az én ismerőseim nem járnak ilyen rendezvényekre, szerintem kb annyi köze van az mtk-hoz, ahogyan a simon tibizésnek a kormányváltáshoz....

ja, és mindenkinek a nevét kicsivel írom, nincs ebben semmi értékítélet.

Előzmény: U-boat (3930)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3931
ath

Simon Tibor nevét kis betüvel írni az a gáz.

U-boot

Előzmény: ath (3929)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3930
ath

Elintézed egy gázzal?

http://www2.mno.hu/index.mno?cikk=128626&rvt=2&s_text=MAzsihisz&s_texttype=&norel=1

Mielött kételkedsz találok még három forrást.

Azért éreztem kötelességemnek, hogy ide jöjjek mert érdekel miért hangzik fel egy politikai tüntetésen egy foci klub neve.

Vagy mert felhasználja valaki.
Vagy mert az illető "szurkolók" két megnyilvánulás között éltetik a csapatukat.

Furcsálom na.

U-boot

Előzmény: ath (3929)
ath Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3929
ebben egy szó sem esik az mtk-ról. a simon tibis dolog gáz, de primitív emberek mindenhol vannak. te miért érzed kötelességednek, hogy ezzel ide gyere? a vér és becsület miatt akkor mehetek az újpest és a fradi topicokba?
Előzmény: U-boat (3928)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3928
ath

Természetesen.

http://www.origo.hu/politika/20030215zsidonaci.html

U-boot

Előzmény: ath (3926)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3927
ath

Két apróság.

Először is leírod, hogy nem olvastad. Majd mikor leírom neked, hogy Mai Nap, akkor lebecsmérled az újságot. Mond ki, hogy hazugnak tartod. Mert azzal megkérdőjeleződik a neonácikra tett megálapítása is. Vagy jó szokásod szerint ugyan abban a sajtótermékben az egyik megálapítást helyesnek tartod a másikat hazugságnak?

Három forrás: Mai Nap, Magyar Nemzet, Origo.
Ha tetszik, ha nem van közte kakukk tojás is.

Megvárjuk a hetilapokat is?
Utána mit mondasz? Nem olvasol? Vagy mit találsz ki?

U-boot

Előzmény: ath (3925)
ath Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3926
nem találom. segítesz?
Előzmény: U-boat (3924)
ath Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3925
mai napot tényleg nem olvasok. te onnan informálódsz?
Előzmény: U-boat (3923)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3924
"- Nyilasok! Menjetek Simon Tibi után!"

Forrás: Origo

U-boot

Előzmény: ath (3922)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3923
ath

A menjetek a "Simon Tibi után" című verziót sem?

Mert ez azt jelenti, hogy nemolvasol! Mai Nap tegnap...

U-boot

Előzmény: ath (3922)
ath Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3922
nem voltam ott, de ezt a verziót még sehol nem olvastam. talán a túloldalról így hallottad?
Előzmény: U-boat (3921)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3921
"...és "MTK, MTK, shalom" - skandálták; s a Mazsihisz táborból magasra emelkedett az izraeli zászló is."

U-boot

Előzmény: ath (3917)
ath Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3920
a te egyszerű világképedben ez a két oldal áll, ugye? ti és a kopaszok......
Előzmény: mash (3919)
mash Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3919
gondolom a Kossuth téri dologról

egyik oldalon a kopaszok, a másikon meg ti

Előzmény: ath (3917)
mash Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3918
és ez így lesz még nagyon sokáig!!!
legalábbis remélem!!

Hajrá Fradi!
27,5!!!

Előzmény: Törölt nick (3915)
ath Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3917
te miről beszélsz?
Előzmény: U-boat (3916)
U-boat Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3916
Azon elgondolkoztatok már, hogy egy politikai megmozduláson miért kell felhangoznia az MTK éltetésének?
Csak azért kérdezem mert a meccseken nem vagytok ilyen hangosak.
Meg érdekes, hogy a csapat neve miként kerülhet összefüggésbe ilyen eseményekkel. Ki halott már Vasas-t, Fradit, ZTE-t stb kiabálni egy politikai tüntetésen.

Ja és higyjétek el a moderátor nem megoldás hosszútávon. Elhiszem, hogy jó a kapcsolatotok. De jó lenne ha szembenéznétek a történtekkel.

U-boot

r.tonyo Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3914
Hát ez az, hogy Ferenczi nem megy sehova, egyrészt azért, mert vezetőink belátják, hogy minusz 7 gól az kb minusz 10 pont. Persze, ha ezen a tavaszon a pontgyűjtögetés lesz a csapat célja!
És az is valószínűtlen, hogy a kinai mittomén milyen nevű csapatnak pont egy FPista kéne.
Szerintem maradni fog.
Szilva meg már mutathatna valamit
Hajrá MTK!!!!
Előzmény: RG (3911)
RG Creative Commons License 2003.02.17 0 0 3911
Rendben, István nem technikai zseni, és helyzetkihasználása is bőven hagy kívánnivalót maga után, de ha eladjuk, az kb. -7 gól a tavaszi szezonra. Én nem mondom, hogy nagy isten, de egyrészt nincs SENKI helyette (okos vezetés, előbb hazaküldik a bosnyákot, majd el akarják adni Pistát), másrészt meg Béla után mindig ő lövi a legtöbb gólt. Persze, ha van jobb, menjen (de nincs).
Én nem állítom, hogy egy Henry, de erőszakos, kellemetlen pali, megosztja a védők figyelmét, így a középpályásoknak (Béla, Zava) is könnyebb, pláne hogy ők meg nem az az agresszív fajta. Sajnos Juhász-Dragan ékpárral nem lehet bajnokságot nyerni (akarunk?), Silvát még nem ismerem, de normális helyen legalább 4 csatár van. Nálunk ...
De mivel egyenlőre másodikok vagyunk (csak gólkülönbséggel), a kupában is állunk, nem kell folyton sírnunk.
Azért hajrá kékek!
Előzmény: perlasca (3909)
perlasca Creative Commons License 2003.02.16 0 0 3909
Szerzek egy kalapot és nyilvánosan megeszem, ha István nevű... őőő... munkavállalónk megfelel a kínai bajnoknál. Egy magyaros labdaátvétel és néhány debil "már megin' elb*tam egy kihagyhatatlan helyzetet" vigyorgás után különjárattal toloncolják haza és örökre kitiltják egész Ázsiából, legfeljebb akkor mehet vissza, ha megeszküszik a szent Talapára, hogy labdát soha többet 100 méternél jobban meg nem közelít.
Egyébként meg amíg Norbi van hátul, addig tökmindegy, ki van elöl.
Kék skorpió Creative Commons License 2003.02.16 0 0 3908
Az NS mai számában szintén tudósítottak a tegnap lejátszott meccsről, amely majdnem megeggyezett a honlap írásával, ezért megvágtam a cikket, de írtak másról is, íme:

"Kihagyta a szlovák gárda elleni fellépést Ferenczi István is, és egészen biztos, hogy az ötszörös válogatott támadó hétfőn sem lesz ott a társak között. Az átigazolási időszakban több külföldi együttessel hírbe hozott futballista ismét útra kelt, és egyhetes próbajátékra utazott Japánba, az ott készülő kínai bajnokhoz, a Dalian Shide csapatához. Ha Ferenczit szerződtetik a kínaiak, anyagilag biztosan jól járnak a kék-fehérek, ám mivel az átigazolási időszak lejár, a helyére nem tudnak senkit sem igazolni…"

Nos az, hogy nem tudunk mást igazolni a helyére, még korántsem biztos. Ugyanis az átigazolási szabály szerint, ha kikértük 1 próbajátékon résztvevő focista játékengedélyét, akkor az még most is igazolható. Remélem a vezetőség gondolt erre, és így cselekedett a bosnyák csatár ügyében. Ellenkező esetben Dragan, Juhász, Silva van csak, mint támadó a keretben és ez elég kevés.

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.02.16 0 0 3907
Bővebb információ a tegnapi mérkőzésről, a honlapról (WWW.MTKHUNGÁRIA.HU):

"Mint arról már beszámoltunk tegnapi edzõmérkõzésünkön vereséget szenvedtünk a múlt évi szlovák bajnoktól az MSK Zilinától.
Néhány labdarugónk -Gyõri, Komlósi- sérülés miatt már korábban hazautazott Ciprusról, ám visszatértek a válogatottnál számításba vett játékosok, így Egervári Sándor azt a csapatot küldhette pályára, amelyet (talán) az elsõ fordulóban, Siófokon szerepeltetni fog.
Utolsó ciprusi mérkõzésünket holnap játszuk majd 15:00-kor.
A csapat repülõgépe kedden délután két órakkor landol majd a Ferihegyi repülõtéren.

MTK Hungária–MSK Zilina 2–3 (1–1)
Protarasz

MTK Hungária: Hajdu – Molnár (Andronic), Szmiljanics, Elek, Füzi Á. – Zavadszky (Madar), Jezdimirovics, Illés, Rednic – Juhász, da Silva (Czvitkovics)
Gólszerzõink: Juhász Roland és Czvitkovics Péter"

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.02.15 0 0 3906
Szerintem Norbival az a baj, hogy néha nem koncentrál eléggé. Képes elrontani egy pár méteres hazaadást, néha pedig vár, hátha valaki megoldja helyette a szituációkat.

Más téma.

Tegnap jó buliban voltam, kb. 1500 ember zsúfolódott össze 1 helyen. A mennyezetről 1 képernyő lógott le, amelyen megjelentek 1 adott telefonszámra küldött sms-ek. A tulaj panaszkodott nekem, hogy pang az sms forgalom.

Na gondoltam, majd csinálok itt forgalmat.
Küldtem 1 üzenetet a számra, amely rögtön láthatóvá vált a képernyőn.

Az üzenet szövege:
HAJRÁ MTK!!!! TAVASSZAL MEGNYERJÜK A BAJNOKSÁGOT!!!!

Rögtön lett forgalom. :-))))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: QQRYQ (3905)
QQRYQ Creative Commons License 2003.02.15 0 0 3905
vmi féllábú, bicegő, alkoholista kalóz is tudná helyettesíteni... na jó. annyira nem rossz a Norbi, csak mondjuk blasz5.

azért még:

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: Kék skorpió (3904)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.02.15 0 0 3904
Passzoljuk el nekik, mint beépített embert?
Megkaphatná a 007-es mezszámot.
:-)))))

Bár kevés a védőnk, szerintem 1, a juniorból felhozott játékos pótólni tudná.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: perlasca (3899)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.02.15 0 0 3903
Engem is nyugtalanít, hogy rendre elveszítjük az edzőmeccseket. Szerencsére eddig komolyabb sérülés nélkül úszta meg a csapat a ciprusi túrát (Győri sérülése állítólag nem súlyos, a mai NS-ben megjelent cikkben olvastam).

A lényeg, hogy a tétmeccseket hozzuk. Emlékszem tavaly a legtöbb edzőmérkőzést hozni tudtuk, aztán a tavasz már nem sikerült olyan fényesen.

Az 1 fős igazolás valóban nem sok, még azt sem tudni játszott-e ma.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: el_CHArlaTAN (3901)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!