Az Elektra hamarosan kiadja a következő Cure-filmeket DVD-n:
Staring at the Sea (EA40101VZ - 1-es régió)
Picture Show (EA40124VZ - 1-es régió)
Show (EA40181VZ - 1-es régió)
Play Out (EA40140VZ - 1-es régió)
Remélem már mindenki értesült a hírről, de ha valaki esetleg mégse
tudna róla...
Mos hétvégén, szombaton a Voodooban ismét megrendezésre
kerül egy Országos Klubtalálkozó. A zenéket "szolgáltatják" :
Oszy /ex-Viking, Árpi/De Facto, Gelka, Montcalm és André /Fény-
sanzon Pécsről. Ha jól tudom ez a végleges. Ott találkozunk...
Üdv és minden jót mindenkinek: André
KingInk > Vegyük úgy, hogy a Shop részleg még nem működik, mert az is túl félkész, de egyébként mind megrendelhető lesz, meg még egy rakás, meg asszem csinálok majd egy csomó videó CD-t is, de ez még arrébb van kicsit, most épp a Depeche Mode oldal alakul át elég rendesen, az foglal le, de beírom ide, ha kész a Shop, azt csinálom meg majd először.
Egyik sem MP3-as, mind rendes (wav formátumu) audio CD.
Igen, nyertem egy maxit. Nem tudom milyen nemű vagy, de ha lány, és szép, akkor átvehetem neked, aztán talizhatunk, és átadom. :-)
A képed a tetufeszek@mailbox.hu címre várom. Én fiú vagyok, ronda, de legalább büdös.
Egyébként meg 2 számos, Black Box (Excerpt) és Black Box (Complete). Az előbbi az utóbbinak egy kivonata, én nem látom semmi értelmét.
A Complete megszerzéséhez pedig nem is kell lánynak lenned, elég ha megveszed a Jezebel maxit, amin fél évvel az én promóm után hivatalosan is megjelent a szám. A Metro-nómban szokott lenni.
figyejj ronda nézzélát pollyhoz mer sztem mekzavarodott a agyad. mékegy slájmi:
:ß
gcsillagok:
rendesen cd-zel v csomó mp3-ban van csak+ eza sok kjúr? recoiltopikba nemírtam neked mer nemteccett a társaság de téleg nyertél vmi limited blackbox-ot? merakkor kellene..
roskilde sztedis unmöglich?
was ist ist
was nicht ist ist möglich
nur was nicht ist ist möglich..
Neked lehet, nekem bejön.. Ez a tar.hu varázsa: van akinek működik, van akinek nem. Majd megpróbálom előbb-utóbb valami rendesebb helyre felrakni. Amíg meg ennyire félkész, úgysem baj, ha nem mindig elérhető. :-)
Szia! Szép lenne Roskilde, de mi már nagyjából kiszámolgattuk a költségeit. Asszem 4 napos, napi jegy csak a helyszínen és elég rizikós, ugyanis a tavalyi baleset miatt korlátozták az eladható jegyek számát. Meg nyaffnyaff.
De ha valaki kedvet érez hozzá, hogy kiszámolgatja mennyibôl jönnénk ki, tegye meg.
Egy érdekesség: felkerült a netre Csisztu Zsuzsáról egy házi videó, amin egy magyar sportolóval szeretkezik. A háttérben közben megy a TV, csak a hangja hallatszik, épp az MTV-t nézik, és pont a Mixed Up megjelenéséről beszélnek az MTV News-ban. :-))))))
Lehet, hogy Trent Reznor (Nine Inch Nails) és Flood (Depeche Mode, Nine Inch Nails, U2 producer) lesz Robert szólólemezének producere. Ez szerintem jó hír. :-)
G-----: Oké, majd jelezd itt a topicban, hogy ha felkerül valamely más turnénak is a dalmenete (Swing-et és Prayert ismerem a Chain Of Flowersről), köszi!
Szigi101 > Köszi, örülök, hogy örülsz.:-)
Nem tudom más hogy csinálja, de én úgy szoktam weboldalt készíteni, hogy elkészítem valamelyik oldal alapját, és utána azt mintegy sablonként használom az összes többi ugyanolyan oldalnál. Ahogy azt a nyitóoldalon írtam, felraktam mindent, amit eddig elkészítettem az oldalhoz, félkészen, tele nem működő linkekkel, stb, és majd folyamatosan csiszolgatom, ahelyett hogy még 1 évig csak a gépemen pihentettem volna, fejlesztés alatt, és csak akkor raktam volna fel, mikor már a világon minden rajta van, amit rá szándékozom rakni.
!
szigi101> jól gondolod, tényleg azok a kedvenceim (de az csak egy töredéke). azért van csak ennyi fordítás, mert - az olvasható is - nem vagyok egy jó fordító, valamint lusta is vagyok. de igyekszem.
G----, hozzád is egy kérdés: először is örülök, hogy fejlődnek a Cure-oldalaid, másodszor miért van az, hogy bármely turnéra kattintok, a Dream Tour dallistája jelenik meg? (pedig pont ez érdekelne a legjobban, hogy az adott koncertkörutakon mely dalokat játszották).
Yloz: egy kérdés a honlapoddal kapcsolatban: miért pont ezeket a dalokat fordítottad le? És a többit miért nem? (valahogy úgy sejtem, hogy a lefordított dalaid lehetnek a kedvenceid, jól gondolom?)
Ujdonsult The Cure-kedvelo emberke vagyok, a Bloodflowers egeszen veletlenul kerult hozzam, es teljesen letaglozott ez a hompolygo zene, mert azelott csak beteg nyavogasnak tartottam R. Smith munkassagat. Na jo, nem egeszen, de kabe.
Azota elkezdtem gyujtogetni a zenejuket, es ket szam nagyon hianyzik, a Just Say Yes es a You´re So Happy cimu.
Tud valaki segietni mp3-mal/URL-lel?
Naggyon halas lennek!
Udv,
Meglepetten látom, hogy még senki sem írt a legújabb fejleményről: a csapat május folyamán (végre) stúdióba vonul, az új album felvétele céljából!
Roskildéről annyit, hogy a COF szerint valószínűleg ez lesz az egyetlen idei fellépésük. Egynapos jegy azonban csak a fesztivál helyszínén kapható, amennyiben nem teltházas az esemény. (Tavaly az volt.)