én is örülök :-))
nálam is az a gond, hogy már beleszerettem a tanításba. Nehezen fogok megválni tőle, bár egy darabig (amíg el nem végzem a szám.tech. szakot + tanulmányi szerződés) nem is tudok majd elszakadni... :-))
Úgy látom, ma senki nem akar velem beszélgetni.
Sebaj.. Nem fáj...
E-ditke: örülök, hogy találtam egy koleganőt. Én is tanítóképzőt végeztem, tanítottam is egy picikét, de sajni már nem űzöm ezt a hivatást...
Azért még néha hiányzik, főleg nyáron rossz, tudom, hogy pihizhetnék, de.. aztán mindig rájövök hivatástudatból nem fogok megélni. Hiába szeretem, ha nem becsülik meg anyagilag. Lehet, hogy vállalnom kellene korrepetálásokat, hogy legalább meglegyen a FÍLING....
Sziasz mindenkinek!
Mi nem voltunk utcabálon, ellenben péntek este nem hallott valaki egy lövést pontosan fél 12-kor??? Bár nem hallottam semmi gyilokról, de gondoltam hátha megint vmi érdekes történik felénk??
Ja, és tzuiop: ettem pizzit, DR!!!! nem doktor;-))))))
Ki volt utcabálon?
Én átnéztem tegnap Újlipótból,úgy 3-4 fele,de nagyon pocsék volt.
Többet vártam tőle!
Patrisha színrelépése után pedig már rohantunk is haza!
Progikról majd körülnézek, neten pedig a gyerek.lap.hu-n van egy csomó dolog.
Az ötödik tényleg egy nagy változás, de nem mindig törés.
Megint ők a legkisebbek valahol, pedig tavaly még a legnagyobbak voltak, ráadásul hol van X néni, és miért tanít minden tárgyat más tanár??
Másik oldalról pedig: hú, már felsősök vagyunk, és egy csomó dologban részt vehetünk, amiket alsóban irigyen néztünk... meg új tantárgyak is vannak, nem azok a dedósok :-)))
Szerintem ne féljetek, az ofő is lehet férfi létére normális és megértő, legfeljebb nem tyúkanyó, hanem mittudomén hal-apó :-)))
hú, de offok vagyunk, mit kapunk ezért holnap... :-)))
Most a lyánnyal félünk, tudod új osztályfőnök,/férfi/ és egyáltalán az ötödik:-(((
Felvételizett szegény ide a Németh Lászlóba, de sajnos nem vették fel:-(
Gyerekeknek való progikra lenne szükségem, hogy ne csak játtszanak a géppel.
Nna jó, néha megetetik a tevéjüket iss:-)))
Minden ötletes, aranyos program érdekelne!
Van bizony két átok rossz kölök:-)))
A fiam most megy harmadikba, a lyányom meg ötödikbe!
Kiképezhetnél engem is ebből a Logo-ból, mert nekem magas:-))) No meg át is küldhetnéd a magyart, mert azt nem találtam sehol:-(