Köszönet a moderátornak, aki teljesítette a kérésemet és eltüntette a (halálmadaraknak kintmaradni!) részt.
Na mit szóltok?
Ez aztán az enyhülés meg simulékonykodás!
Emlékszem, mikor egész éjjel áztál
Sziám királynője az ölemben
Emlékszem, mikor elsüllyedtek a szigetek
De senki sem nyitotta ki a szemét
Emlékszem, mikor kidőltek a fák
Az erdő átszakította a falat
Emlékszem a hangra, ami a holtakat is feltámasztaná,
Mégsem ébredt fel az ég világon senki
Valaki meghalt ezért
Valaki meghalt mindössze egyetlen csókért
Emlékszem, mikor elfeketedett az ég
Kettesben várakoztunk a fövenyen
Emlékszem az örjöngő tenger ízére,
De senki nem nyújtotta a kezét
Valaki meghalt ezért
Valaki meghalt
Mindössze egyetlen csókért
Áh, dehogy vagyok simulékony! Most is imádok szembesíteni minden primitív barmot a képességeivel, vagy mástnem jól felhergelni őket. Továbbra is antiszoc vagyok és minden finomság, de ez nem lényeg.
Na nemsoká' nyomom a mai dalszövegfordításokat, merthogy ez most az új szokásom.
bat66 > Azért, mert neked valóban nem adok, csak jópénzért, mert egy nagy geci vagyok, még nem kell azt feltételezni, hogy senki másnak sem.
KingInk > Nem rágtam be, írtam, hogy kapsz egyet, ha nem hagyod abba. Vagy több példány kéne? Ha járkálsz Pesten, és hozol nekem 150 Ft-ot, akkor megkapod.
Nem mindig írok szmájlit, szeretek kiszámíthatatlan lenni, megtéveszteni, meglepetést okozni, játszadozni másokkal, és egyéb egetrázó szemétségek, amik nagyban megnehezítik a bekategorizálásom és segít kellőképp unszimpatikusnak maradni sok olyan ember számára, akiknek nem szeretnék tetszeni.
Hé, hé!
Már csak egy, aztán elmegyek,
Az összes minden, amit nyersz,
Ma a semmibe veszik.
És elfelejtem, hogyan kell mozogni,
Mikor így ki van száradva a szám,
És a szemeim szétrobbanó szívek
A vérfoltos égen.
Jaj, de édes volt,
De vad volt,
És jaj, mi mennyire...
Remegtem
Beleragadva a mézbe
Drágám,
Simulj hozzám...
Szóval már csak egy,
Már csak egy próbálkozás!
Ébreszd fel bennem, a vágyat bennem,
Hogy sohase menjek haza!
Na már csak egy,
Aztán elmegyek,
Az összes minden, amit nyersz
Ma a semmibe veszik.
Szóval már csak egy,
Már csak egy próbálkozás!
Ébreszd fel bennem, a vágyat bennem,
Hogy sohase menjek haza!
KingInk > Pár dolog lenni mixed up a fejedben. Én sosem mondtam, hogy utazást szervezek Roskilde-re, ezért nem is szólok hozzá. Eleve nem is mennék vad idegenekkel, inkább egyedül, mert barátságtalan egy állat vagyok, az ismerőseim is bizonytalanok a kérdésben, meg aztán a fesztiválokat eleve utálom, de a lényeg, hogy én nem utazok idén, csak majd DM-re.
Általszámoltam a Roskilde költségeit. csak a jegy 28ezer + fee (ammi? áfa?). Mivel busz sansztalan a passzivitás oly mértékű, vagy repülôvel megyünk vagy vonattal vagy bicajjal, de az nekem nincs és indulni is kellene lassan. A repcsi 63000 Ft oda és vissza koppenhága, onnan 20 mérfôd roskilde.
Sumasumárum 100ezerbôl jön ki, anélkül, hogy sokat innánk. Ez sok. De mehetünk forestglade-re, az közel van és polly harvey mellett lesz new model army és a szigetre már úgysem kell menni, mert az szar.
batka:
v leugrunk 2esben géza gézben a marha dánokhoz? téleg nikkit láttad/hallottad 24-én? nekem aza napod nemtiszta..
g....:
végülis temega többibarátaid örökre lemondtatok roskildéről? (most h a sátáni denevér felhánytorgatta újra beindult rajta a agyam..) mer csak ültök itten csöndben és szervezkedtek h mi nemehessünk mint anno bécsbe?!
a recoilok assam maj kellenek de sajna nemvagyok lány (télegkár mer dekával összeillünk sztem..) viszont jóCD-kért..ehehh.
Az Elektra hamarosan kiadja a következő Cure-filmeket DVD-n:
Staring at the Sea (EA40101VZ - 1-es régió)
Picture Show (EA40124VZ - 1-es régió)
Show (EA40181VZ - 1-es régió)
Play Out (EA40140VZ - 1-es régió)
Remélem már mindenki értesült a hírről, de ha valaki esetleg mégse
tudna róla...
Mos hétvégén, szombaton a Voodooban ismét megrendezésre
kerül egy Országos Klubtalálkozó. A zenéket "szolgáltatják" :
Oszy /ex-Viking, Árpi/De Facto, Gelka, Montcalm és André /Fény-
sanzon Pécsről. Ha jól tudom ez a végleges. Ott találkozunk...
Üdv és minden jót mindenkinek: André
KingInk > Vegyük úgy, hogy a Shop részleg még nem működik, mert az is túl félkész, de egyébként mind megrendelhető lesz, meg még egy rakás, meg asszem csinálok majd egy csomó videó CD-t is, de ez még arrébb van kicsit, most épp a Depeche Mode oldal alakul át elég rendesen, az foglal le, de beírom ide, ha kész a Shop, azt csinálom meg majd először.
Egyik sem MP3-as, mind rendes (wav formátumu) audio CD.
Igen, nyertem egy maxit. Nem tudom milyen nemű vagy, de ha lány, és szép, akkor átvehetem neked, aztán talizhatunk, és átadom. :-)
A képed a tetufeszek@mailbox.hu címre várom. Én fiú vagyok, ronda, de legalább büdös.
Egyébként meg 2 számos, Black Box (Excerpt) és Black Box (Complete). Az előbbi az utóbbinak egy kivonata, én nem látom semmi értelmét.
A Complete megszerzéséhez pedig nem is kell lánynak lenned, elég ha megveszed a Jezebel maxit, amin fél évvel az én promóm után hivatalosan is megjelent a szám. A Metro-nómban szokott lenni.
figyejj ronda nézzélát pollyhoz mer sztem mekzavarodott a agyad. mékegy slájmi:
:ß
gcsillagok:
rendesen cd-zel v csomó mp3-ban van csak+ eza sok kjúr? recoiltopikba nemírtam neked mer nemteccett a társaság de téleg nyertél vmi limited blackbox-ot? merakkor kellene..
roskilde sztedis unmöglich?
was ist ist
was nicht ist ist möglich
nur was nicht ist ist möglich..
Neked lehet, nekem bejön.. Ez a tar.hu varázsa: van akinek működik, van akinek nem. Majd megpróbálom előbb-utóbb valami rendesebb helyre felrakni. Amíg meg ennyire félkész, úgysem baj, ha nem mindig elérhető. :-)