Keresés

Részletes keresés

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.13 0 0 980
Méchante et cruelle!!!
Vigyázz, ezt a kifejezést már Morgan is tudja!:))))
A transzparenst pedig ünnepélyes keretek között fogom széttépni (méghozzá miszlikbe)!!!!!!!!!!!!!
még szép hogy tetszett!!! Úgyhogy tőlem nyugodtan maradhat továbbra is a Jenő megszólítás...
Előzmény: Lórien Úrnője (979)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.12 0 0 979
Tök követhető :)))
Nem, nem láttam. Együtt mentünk hozzám, hogy Erzsi netezzen. Elkezdtük nézni hoooosszas tanakodás után a Bridget Jones naplóját, aztán apu egyszercsak bejön, hogy de nekem nincs zongiórám? Úgyhogy elrohantam zongira, közben informáltak, hogy tornádó jön, már Vácnál tart, siessen mindenki haza, úgyhogy Erzsit szegényt gyorsan hazazavartam... hát máig se jött meg az a tornádó, na mindegy... de szóval nem tépte szét még a transzpit, ne aggódjál.
Hú, micsoda élményben volt részem! Őőő, anyu talizott gildával, hát velementem, felvilágosult gilda, hogy anyu lánya vagyok :)), /de erről pszt!, ez máig titok, csak ő tudja, meg Sarastro nm./ és aztán meg Morgannal is taliztam, és ha már ott vagyunk, nézzük meg a HP-t felkiáltással (na jó, előtte azért megvettem a jegyet) hárman egy terembe néztük a HP-t :)) (na jó, meg tesóm, meg anyum is) Tök jó volt. Ráadásul gilda most látta először. És nem szinkronizált volt :DDDDDD Heheheeeee :)))
/me most nagyon szemtelen, sárgulhattok ám az irigységtől! :)))
Előzmény: KENU (977)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.12 0 0 978
Megpróbáltalak követni, de aszem feladom...
:-(((
Előzmény: KENU (977)
KENU Creative Commons License 2004.06.12 0 0 977
Sziasztok! Jelentem, vissztettem Keanukát a képernyőre!:) Csakhogy rend és béke legyen!:) Jaj, nem megy ez nekem, egyfolytában a HP-n jár az eszem... Mármint... Na, jó hagyjuk! Úgyis tudjátok! Jaj, Jenő, Lórien! Láttátok, azt a "Harry day"-pólos fiút a Héven, amiről én le, ti meg fölszálltatok??? Tényleg, hova mentetek Ti akkor együtt?????????? Nem mintha zavarna, csak ugye Jenő nem tépte szét nélkülem a Britney-transzpit? Az mély sebet ejtene, az én igencsak érzékeny lelkivilágom búráján!:)))
Uff, asszem ez csöppet zavarosra sikeredett! Bocs, megyek is!
U.I.: Olvastam ma egy interjút AC-nal! Tök jó fej!
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.12 0 0 976
Óóóóóóóóóóóóó, értemár, honnan fúj a szél!!! :)) Hehe, imponált, hogy kedvenced nevén szólítanak? :DDDDDDDDD

Hú, de komoly ez a kampánycsend :)) És akkor most mi lesz, ki fog halni a poltika fórum? Pedig az a legkeresettebb. Mondjuk én nem sajnálom...

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (975)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.11 0 0 975
De, eléggé idegesített... Dehát majd csak megszokom valahogy az újat is... Csak a régit nagyon szerettem, kifejezetten jó név volt... És nagyon bírtam, hogy Jenőnek hívtok!:)))
Előzmény: harpokratesz (974)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.11 0 0 974
hát persze, vele azonosítottalak:)))

ez az egész most olyan, mintha a valós életben lecserélnéd a neved. nem voltál szomorú emiatt?
fene az Indexbe:((
kérj tőlük kártérítést:))

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (973)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.11 0 0 973
Ennyire megszoktad már a Jenőt?:)))) Hát igen, szerintem is szép név...:))))
Előzmény: harpokratesz (972)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.11 0 0 972
jujj de jó, nekem mindig Jenő maradtsz:)
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (971)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.06.11 0 0 971
Na ez az... Szerintem is... Hogy én mennyit szenvedtem a névválasztással...:))) De aztán úgy döntöttem, hogy eredeti leszek...:)))
De nyugodtan hívhattok továbbra is Jenőnek!

Sárkány: Vidéki koncertturné nem lesz, max. a következő tanévben, mert megnyertünk egy budapesti versenyt és jövőre megyünk országosra, de nem tudom hogy azt majd hol rendezik...:)))

Lórien: A transzparens-széttépés ünnepélyes keretek között meg is fog történni...:) efelől nyugodt lehetsz...:)))))

Előzmény: harpokratesz (969)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.11 0 0 970
oké. most már megjegyzem: Ofélia/Jenő hegedül, Lórien zongorázik.
de ne verjetek meg, ha néha össze fogom keverni:))
Előzmény: Lórien Úrnője (964)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.11 0 0 969
remélem nem rúg seggbe ezért Ofélia/Jenő, hogy beavattalak titeket a titkába. mondjuk neki nincs semmi szégyenkezni valója, nem tehet róla, a modiknak kellett volna szólni még időben, hogy mi van...
Előzmény: Lórien Úrnője (965)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.11 0 0 968
na, mire rájöttem, hogy ez egy film...
a rendezőt egyáltalán nem ismerem, de mint látom összvissz két filmje létezik eddig.

Daniel barátunkkal kapcsolatban egyre jobban az az érzésem, hogy homoeroticus. meg ez a rendező is, meg talán a film témája is. látom a Happy Together is ott van a lapon, ami Wong Kar-wai film, szintén homo témájú, Tony Leung és Leslie Cheung a főszereplő. nekem még nem sikerült látnom, de remélem egyszer el tudom csípni moziban, nagyon ritkán műsorra teszik.

Happy Together

ja, egyébként Leslie Cheung is az volt (vagy inkább bi...?), ő nyíltan vállalta is. talán a korai halálához (öngyilkosságához) is hozzájárult ez a momentum, ki tudja, de azt olvastam róla, hogy előtte súlyos depresszióban szenvedett. 47 évesen követte el.
ő egy érdekes, egészen kívételes típusa volt ennek, a filmjein egyáltalán nem érződik, hogy az lenne (kivéve talán néhány gesztust, de azt is csak a hozzáértők veszik észre), mert teljesen férfias kívűl, belül egyaránt, sőt kifejezetten szívdöglesztő, és olyan erőteljes erotikus kisugárzása van, hogy megbabonáz vele mindenkit, és valszeg mindkét embernemet padlóra teszi vele, ráadásul ez olyan belső szépséggel, angyali tisztasággal, ártatlansággal párosul nála (látszólag), ami még dob a labdán.
ő inkább "csak" lélekben lehetett az, a kivételes tehetségű, szuperérzékeny, művészlélek típusába tartozott. popbálványként imádták, de színészként is nagyot alkotott.

ha már úgyis benne vagyunk a homo témában, megemlíteném, hogy jövő hét hétfőn (14-én), Pesten a Cirko-Gejzír Moziban vetítik 19 órától a TABU-t.
ha esetleg arra jársz:)

mondjuk ennek a témája (vagy inkább lényege) nem a homoszexualitás (nem arról szól), hanem a Szépség hatalma, az a fajta szépség, ami nemek feletti, ha lehet így röviden fogalmazni. de ebben a japán szépségeszmény is benne van.

Előzmény: Sárkány (967)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.11 0 0 967
Sárkány Creative Commons License 2004.06.11 0 0 966
ÓÓ értem. Vidéki koncertkörút mikor lesz????
Előzmény: Lórien Úrnője (964)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.10 0 0 965
Hümm, ezt nem is tudtam Jenőről. Ejnye, Jenő, nem mesélünk, nem mesélünk?
Előzmény: harpokratesz (963)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.06.10 0 0 964
Ó! :))
Ígéretemhez híven benéztem. Nem, Jenő hegedült, én szoktam zongizni. Úgy csináltuk, hogy meghallgattuk Jenő koncertjét, utána meg mentünk HP-t nézni :) Nagyon tuti volt!!!!!!!!

De kedves Jenő, ne légy rám megsértődve, mert 3 dolog áll a védelmemre: egyik, hogy én fizettem :)), másik, hogy én csináltam meg a pólót, amivel pedig NEM KEVESET gürcöltem, harmadik pedig, hogy megígértem, hogy széttépheted a gondosan megcsinált rózsaszín transzparenst. Ennyi dolog csak kiengesztel!

Előzmény: harpokratesz (961)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 963
szoktam kínai boltokba járni, meg piacra, időnként egész jó dolgokat lehet kifogni, de sok szar is van.

az a helyzet, hogy Rejtő Jenő nicknevű társunkat letiltották a fórumról, no nem csinált semmi rosszat, csak valamelyik lelkiismeretes modinak, aki betéve tudja az Index szabályzatát, föltűnt, hogy Jenő társunk szabályellenesen létezik, ugyanis nem lehet közismert személy nevét felvenni nicknévnek. szegény így kénytelen volt magát máshogy elnevezni. de majd biztos elmeséli kalandjait.

kínaiak a legszebbek:))

Előzmény: Sárkány (962)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 962
Érdemes sok mindent, csak alaposan meg kell nézni mit veszel. Ruhaneműből is vannak jó cuccok, de nem mindegyik. Én a zoknikat rendszeresen ott veszem, mert a drága zokni is lerohad a gyerek lábáról 1 szezon alatt. A cipő úgyszint. Vannak egyéb dekor elemek is, ki kell fogni.
Most nyílt 2 áruház teljes emeletén bolt, elfoglalták a kínaiak, de még nem jutottam el egyikbe sem. Ami késik nem nem múlik. Egy-két hasonló kép és lerohanom őket... :-)))

A Jenő hol zongorál??? És mikor???
Itt meg trombitálnak a fülembe.

Előzmény: harpokratesz (960)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 961
ha nem vagyok indiszkrét, hol koncertezik Jenő barátunk, és csak nem zongorázik?
Előzmény: KENU (959)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 960
miket érdemes ott venni? - nekem is kéne mennem, még nem voltam sose, bár tegnap jártam arra, de már késő volt bemenni.
nekem most ruha, cipő kéne.

Pécsen is van ilyen?

Előzmény: Sárkány (958)
KENU Creative Commons License 2004.06.10 0 0 959
Üdvözlöm körünkben kedvesem! Már csak azért is, mert igen régóta nem láttam már Önt! Nagyon meglepődtem, de most nem tudok ennek jobban hangot adni, tekintve, hogy rohanok az ÖN koncertjére! Már nagyon várom! Hét órakor pedig elszabadul a varázslat...
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (944)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 958
Na most elszaladok az ázsia centerbe és ráugrok egy kínaira...
:-)))))))))))
Gyönyörű!!
Előzmény: harpokratesz (953)
Sárkány Creative Commons License 2004.06.10 0 0 957
Azért mondtam.
Úgy kell nézni hogy egyedül este, nem zaklat egyik gyerek sem hogy éhes meg hasonlók. Beszerezzük a többit is, de most egy kicsit túlköltekeztem magam. :-(
A kölcsönzőben meg úgy néztek rám mint a véres vattára mikor rákérdeztem ezekre a filmekre...
Előzmény: harpokratesz (952)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 956
miért nem linket raksz be?
Előzmény: Fructy (949)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 955
ahhh, mily sexy:

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 954

Előzmény: harpokratesz (953)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 953
nyár van és mindenki levetkőzik.

ők is:

ő csak ennyire:

harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 952
Chinese ghost story-t én is megnéztem újra mind a két részt, nagyon jó kis kínai fantasy, mindig halálosan élvezem, Leslie-t meg imádom benne, bár mibe nem.
igen, ezt minden korosztálynak el lehet adni.

A vér nem válik vízzé - ezt is ajánlanám az Akció mesterei sorozatból. John Woo film, a tőle megszokott káprázatos akciókkal, de halálosan jó vígjáték is egyben, Chow Yun Fat és Leslie Cheung páros hatalmas alakításával.

Előzmény: Sárkány (948)
harpokratesz Creative Commons License 2004.06.10 0 0 951
kutyafuttában inkább ne...

Előzmény: Sárkány (948)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!