a vérző mellbimbóra a legjobb, minden krémnél jobb, hogy ha kinyomsz rá pár csepp tejet, és hagyod rászáradni á la natúr a szabad levegőn, és ezt ismételgeted.
A bimbóvédő átmenetileg jó lehet, csak vigyázz, mert ha megszokja a csemete, később gondot okozhat.
Remélem, hamar megoldódik, a véres tej nem túl jó, ne ijedj meg, ha csóribogár kihányja, az normális.
Elnézést hogy bepofátlankodom a fórumba! Biribon! Nekem 4 hós volt a fiam mikor véres mellel szopiztattam,nálam a bimbóvédő vált be és neogranormonnal kentem ( de ezt mindig le kell mosni) és így 1 hét alatt rendbe jött. Ja véres tejet ne rakj el !
én épp tegnap gondolkodtam azon, hogy pánikoljak-e vagy ne.... mert 7-től éjfélig MEGÁLLÁS nélkül mozgott Milán, nem kicsit és finoman, hanem erőteljesen... már attól féltem, valami baj van, belegabalyodott a zsinórba, vagy valami rohama van, annyira gyors, ritmikus mozgásai voltak.... aztán éjfélkor abbamaradt.... éjjel semmi, és reggel 6-kor újra... ma már megint csak a szokásos intenzitással, de a tegnapi nekem ijesztő volt.
Tapasztalt anyukák, nálatok is volt ilyen?? 27+5 vagyok...
Én most kezdem élvezni igazán :) Nincs hányingerem, állandóan vigyorgok mint a tejbetök, nő a pocim :) És nem teszem le rá a nagy esküt, de második napja mintha időnként éreznék valamit odabentről. De ez még lehet nem a babó, csak én szeretném, ha már ő lenne :)
az egész terhesség nem olyan sok :) nekem iszonyú gyorsan megy az idő... nem tudom, miért, talán mert imádok terhes lenni :) bezzeg amig csak az inszemekre jártam, meg vizsgálatokra, addig állt ez a fránya ----
Az a picit több mint egy hónap már nem olyan sok :P Főleg mivel teljesen ledöbbentem ma, hogy már 15nél tartok, én ugyanis valamiért leragadtam a 13-nál, mindig azt akarom mondani :))))
azért az még kicsivel több, mint egy hónap :) Igazából ha egyészen "orvosiak" akaunk lenni, akkor az első trimeszter a 16. hétig tart ám :) Csak matematikaileg nem :)) Nem baj, aza lényeg, hogy minden rendben van, meggymagot lenyelted, ezek után jöhet a barackmag :))))
én ma elmentemapával siófokra, vásároltunk fehérváron az intersparban, sajnos maci kávét nem kaptam...
utána gárdony spar - macikávé itt sem volt....
menni nem tudok már csak totyogok mint egy hizott kacsa, a csontjaim fájnak, a hasam feszül a fejem elkezdett fájni, gyerek még nemjelentkezik én tv.t nézek :-)))
MACIKÁVÉÉÉÉÉT AKAROK, de nem kapok 20 km-es körzetben :-(((
Stuncom, bár úgy lenne:-))) De csak a 2011-es kismami csapatba gyúrok;-) Mindössze nem szabadulhattok tőlem itt, folyton idehúz a szívem valakiért, most épp a Gonoszkás pompomokat rázom nagy izgalommal!
Gonoszka, bizony megkaptam, köszi! Gondolkodom azóta is a logisztikán, ha már kiköltöztetek:-)))))) Hogy vannak a csontjaid, anya?
Bocsesz! Már rájöttem Gonoszkával kevertem...... bocsi ! de legalább abban is hasonlítunk, hogy Ő is korán kezdte. Jó van na a korral járv a szenilitás!!!!!!!
Tündéri vagy!! De nem egyidősek, pedig mi, ha jól olvastam 2 év híjján azok vagyunk. A lányom idén érettségizik, és a nagy fiam is ( igaz ő csak egy tantárgyból) . Nálam a pici harmadikos! szóval ők már nem picik, de még játszunk a negyedik ördög gondolatával. Nálam az első kettőt lízingeli a párom, Őket kaota tőlem nászajándékba.....
Nálunk ugye Bence szőke, Kata vörös, és megérzésem szerint a kicsi fekete lesz. Az apjuk fekete, én barna vagyok, és Bencének nem Tamás az apja :) Ha még egyidősek is a gyerekek, akkor tényleg kezdek aggódni :)