Szerintem Marvin nem volt rossz. McCants... Nagyon nagy artza van a srácnak. Ahogy a végén áll félmeztelenül, a saját mezét levéve, azt maga mellé tartva és néz a kamerákba... NBA-t nyerő játékostól sem emlékszem ilyenre.
hát nem könnyű 1 meccs alapján megítélni, pláne h azon a meccsen Feltonról és Mayről szólt minden McCants fejszerkezetben meg stílusban (nem játék) Vince Carterre emlékeztet engem :) meg tán kicsit a mozgása is... az első félidőben ő volt a topscorer a NCban a 2.ban viszont 0 pontos volt passzolni és a labdával mozogni nemnagyon láttam, de mondom ez csak 1 meccs volt viszont dobni azt szeret sztem én úgy gondolom nem rossz, Marvin Williamsnél pl jobb volt azon a meccsen, aki végigbénázta
Pl. Mennyire vagy jó védő? Mert az a hír járja rólad, hogy elég gyenge védő vagy és az nem igazán f*sza.
Mennyire vagy atletikus? Mennyire vagy gyors? Mekkorát ugrasz? Azt tudom, hogy tudsz zsákolni, de át is ugrod az embereket vagy azt azért nem? (Láttátok ezt a Green-zsákolást a Vegas SL-ről? Nem semmi.)
Mennyire vagy jó ballhandler? Tudsz irányítani? A Wolves-nak egy Gilbert Arenas-féle player kéne, bár ahogy hallom Bracey Wright-ot képzik át irányítóvá.
(Egy Gilbert Arenas-féle player mindegyik csapatnak kéne, nem? :)))
Amúgy levertük a Bucks-t kissé a Summer League-ben. 33 ponttal: :PPP
Skita 25 pont 10 reb (5-4 hármas), sajna McCants sérülés miatt nem játszott.
Ja, és ezzel a névvel (McCants) gondolom azért Wolves-fan (is) vagy.
nekem meg úgy tűnik hogy már régóta eltünőben van a különbség,max.Török P.mondogatja még mindig.Tény hogy nyugaton több a pénz(Knicks-et leszámítva) de keleten számomra úgy tűnik alaposabb szakmai munka folytatódik.A Detroitnál és a Heatnél már régóta(pacers szintén) de jön a Cavs és jön a Bucks,nem beszélve a Netsről aki az utobbi években igenis bizonyított.A 2003-as döntőben is egész jók voltak,aki nézte a mérközéseket annak szerintem nem tűnt olyan egyértelműnek a Spurs sikere mint egy évvel azelőtt a Lakersé.
A nyugati-mostani rohanós,"dobdaztánrohanj" stílus idén se jött be néhány csapatnál és szerintem egyre kevésbé fog bejönni jövőre is.Az összevásárlás se igazán segít..Nem is tusom hogy idén egyáltalán melyik nyugati csapat lesz képes ismételni magát.A keletiek sokkal jobban erősítenek..
összességében a nyugat továbbra is erősebb sztem, és ez nem is tud könnyen megváltozni de attól még a bajnok lehet keleti, idén pl 2 keleti erős csapat volt
Az idei rájátszás megmutatta, hogy a Miamin( köszönhetően O!neal megszerzésének)és a Detroiton kívül nem volt esélye egy csapatnak sem hogy a döntőbe kerüljön! A drafton is két keleti csapat választhatott először( bár ez nem feltétlen hierarchikus).. Nyugaton sokkal több potenciális győztesaspiránst véltem felfedezni: Phoenix,San Antonio és akárhogyis nézzik a Dallas,Sacramento duo-ból is bárki odaérhetett volna(hogy miért nem arrol most nem írok).. AZ viszont tény, hogy a drafton előreláthatólag kelet erősödött meg jobban kérdés, hogy ez mennyire látszik majd meg az eredményeken...
ja....A Lakers O'neal óta keresi önmagát és nem ugytünik hogy egyhamar megtalálja!
Nem tudom, hogy csak én érzem-e így, de szerintem láthatóan csökken a különbség Kelet és Nyugat között. Tavaly ugye keleti csapat nyert, bár akkor egy teljesen szétesett Lakers elen, de idén is igencsak megszorongattáka a Spurst, akiket mindenki a legjobb csapatnak tartott magasan.