Keresés

Részletes keresés

love cat Creative Commons License 2001.10.11 0 0 1204
Szerintem nem lesz turné.Abszolut elképzelhetetlennek tartom, hogy egy greatest lemezt turnéztasson a Cure.A Galorenál megvolt, de most szerintem nem.
Előzmény: bat66 (1203)
bat66 Creative Commons License 2001.10.09 0 0 1203
Nyugi! :) Örülj annak, hogy talán megturnéztatják a lemezt.
Előzmény: Törölt nick (1202)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.09 0 0 1202
reg irtam be, de most betelt a pohar. a fasz kivan a Cure-ral...ekkora mocsok bandat, most megint lehuznak rolunk egy bört, hogy legyen nekik meg a pofäjukon...eleg deprimalo ez...nem ez az ami miatt a Cure elismert lett, es hol van mar a szlogen, az autentikussag, meg a függetlenitödes mindentöl...na csak enyi, mondom, a Disintegration a legjobb lemez a vilagon, csocsesz...
yloz Creative Commons License 2001.10.05 0 0 1201
!

vagyis gothic

enny

Előzmény: yloz (1200)
yloz Creative Commons License 2001.10.05 0 0 1200
!

próbáld meg ezt: dark & ghotic

enny

Előzmény: evergreen (1199)
evergreen Creative Commons License 2001.10.05 0 0 1199
Sziasztok!
Kellene valami info a következő Voodoo-s dark buliról... valaki, ha tud vmit, légyszi!
Bloodflower Creative Commons License 2001.10.04 0 0 1198
nekem nem nagyon jön be ez a 2 új szám. de a borító nagyon tetszik!!
Előzmény: Törölt nick (1196)
clairvoyance Creative Commons License 2001.10.04 0 0 1197
Tényleg ennyire jó ez a Cut Here? Még csak most töltöm lefele, de nem tudom, órán (óra után) meg tudom-e hallgatni! :-(

Viszont ez a borító szerintem tetszetős.. A Cure-tól szokatlanul hepi, de jó!

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.03 0 0 1196
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1195
The Cure: Just Say Yes! (Curve Remix)

Hehh... hát nem elszarta Robert az "igen"-t? Áájgen... hehhe

G****

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.01 0 0 1194
Na, már vártam a véleményed, patrona! :-) Szerintem is nagyon jó a Cut Here, ez lesz nálam az év single-je. A cure.com-os rövidfilmekben van egy nagyon jó zene, az meg szerintem a Signal To Noise részlete. Ha igen, hát az keményebb hangvételűnek, és főleg nagyon jónak tűnik.
A Cut Here borító viszont nem túl fényes, emlékeztet a Wrong Numberre.

G****

Előzmény: patrona (1193)
patrona Creative Commons License 2001.09.30 0 0 1193
Jópofa kis dal. A címe alapján valami nagyon burultat vártam, aztán jól meglepődtem:-))) Szóval nem rossz.
Előzmény: Szigi101 (1192)
Szigi101 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 1192
Elég jó ez a "Cut Here!" Meglepően bohókás - a Bloodflowers után valami szomorúbbra számítottam.

Talán a Friday I´m In Love óta nem volt ennyire slágeresélyes dala a Cure-nak!

Előzmény: yloz (1191)
yloz Creative Commons License 2001.09.27 0 0 1191
!

végre valami füllel fogható: cut here
a szöveg a cure honlapján megtalálható, az októberi kislemez infóival.

enny

waters Creative Commons License 2001.09.24 0 0 1190
Azok kedvéért akiknek szintén piros a háttér és nem tudták a jó híreket elolvasni:)))

Befejeztük a felvételeket (a londoni Olympic Studios-ban) és a remasterelést (a londoni Metropolis Studios-ban, az eredeti, megsült(?) szalagok használatával)...

Szóval a 'THE GREATEST HITS' indulásra kész...

És mivel úgy tűnik senki nem akad, aki koordinálná a hírözönt, úgy döntöttünk, a változatosság kedvéért mi magunk szivárogtatjuk ki őket!

Tehát íme eddig nagyjából minden...

A múlt hónapban három új dalt rögzítettünk, a hangmérnökük és társproducerük (a Wrong Number-ről ismert) Mark Plati volt:

'CUT HERE': Ami az első - és lehet, hogy egyedüli - új single - (Alan Moulder keverte) -
ami kereskedelmi forgalomba kerül Európában és még pár későbbiekben megnevezett helyen, másik két új dallal társítva:
'SIGNAL TO NOISE' - (Robert és Paul 'PDUB' Walton keverte) -
és - (remélhetőleg - habár ennek a határozottlanságnak az okai rajtunk kívül állóak!)
egy radikális Robert készítette 'CUT HERE' remix... (a 'CUT HERE' sajnos 'PROMO ONLY' lesz Észak-Amerikában... Légyszi ne minket kérdezzetek!... )

A harmadik dal címe 'JUST SAY YES' - szintén Robert és Paul 'PDUB' Walton keverte -

Ez egyfajta eltávolodás, mivel egy duett (a Republicaból ismert) Saffronnel!...

Az album számsorrendje - Robert által kiválasztva, mint 'a Cure meghatározó kislemezeinek reprezentatív válogatása'(vagy valami ilyesmi) - a következő:

01. BOYS DON'T CRY
02. A FOREST
03. LET'S GO TO BED
04. THE WALK
05. THE LOVECATS
06. INBETWEEN DAYS
07. CLOSE TO ME
08. WHY CAN'T I BE YOU?
09. JUST LIKE HEAVEN
10. LULLABY
11. LOVESONG
12. NEVER ENOUGH
13. HIGH
14. FRIDAY I'M IN LOVE
15. MINT CAR
16. WRONG NUMBER
17. CUT HERE
18. JUST SAY YES

(Noha persze ez egészen ilyen egyszerű: az album angol és japán verziói a 'THE CATERPILLAR'-t és a 'PICTURES OF YOU'-t tartalmazzák majd, viszont a 'THE WALK'-ot nem...
A szokásos szupergyenge érvelés az import cuccokkal kapcsolatban... ismételten: Légyszi ne minket kérdezzetek!)

Mivel számításaink szerint sokaknak közületek már meglehetnek ezen dalok nagyrésze az eredeti albumokon, úgy döntöttünk, csinálunk valami 'speciálisat' is...
Szóval az album 'első nyomása' tartalmazni fog egy ingyenes 'bónusz lemezt'...

az 'ACOUSTIC HITS'-t

ami mind a 18 'HITS'-dal újonan - az ütőshangszereken Boris Williams-szel kiegészülve -felvett élő, akusztikus verziójából áll...

(Legalábbis ingyenesnek kéne lennie, de szerintünk Amerikában valószínűleg pár dollárral többe fog kerülni a 2CD-s kivitel... Légyszi légyszi légyszi ne minket kérdezzetek!!!)

Két videóklipet készítettünk, a 'CUT HERE'-hez és a 'JUST SAY YES'-hez RICHARD ANTHONY rendezővel, mivel a 'THE GREATEST HITS' VHS-en és (végre!) DVD-n is megjelenik...

A DVD-n pár 'rejtett extra' is lesz, valamint egy klassz 30 perces film rólunk (szintén Richard Anthony rendezésében), amint eljátszunk hatot az 'ACOUSTIC HITS' dalai közül:

01. A FOREST
02. THE LOVECATS
03. CLOSE TO ME
04. LULLABY
05. FRIDAY I'M IN LOVE
06. JUST SAY YES

A borítóterv )a Stylo Rouge-tól)már majdnem el van fogadva. Ha ez megtörtént, felrakjuk. Ha mástnem, megspóroltok egy látogatást a Universal Japan website-jára (szegényes mosoly...)

Készült pár rádió- és TV-műsor velünk... de néhány hírt még békén hagyunk pár napig, amíg meg nem tudjuk a sugárzási időpontokat meg ilyenek...

Ne felejtsetek gyakran visszajárni ide: gyors frissítések lesznek!
És reményeink szerint egy link is felkerül, amin előrendelhető lesz a korlátozott példányszámú 2CD-s pakk, így biztosra vehetitek, hogy nem maradtok le róla...

További hírek hamarosan..."

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.24 0 0 1189
Egy cikk a klip rendezőjéről, és pár kép egy korábbi klipjéből.
Végre ez is jónak ígérkezik az utóbbi idők - szerintem - nem túl fényes klipjei után..

G****

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.24 0 0 1188
SOK JÓ HÍR A www.thecure.com OLDALRÓL:

"Befejeztük a felvételeket (a londoni Olympic Studios-ban) és a remasterelést (a londoni Metropolis Studios-ban, az eredeti, megsült(?) szalagok használatával)...

Szóval a 'THE GREATEST HITS' indulásra kész...

És mivel úgy tűnik senki nem akad, aki koordinálná a hírözönt, úgy döntöttünk, a változatosság kedvéért mi magunk szivárogtatjuk ki őket!

Tehát íme eddig nagyjából minden...

A múlt hónapban három új dalt rögzítettünk, a hangmérnökük és társproducerük (a Wrong Number-ről ismert) Mark Plati volt:

'CUT HERE': Ami az első - és lehet, hogy egyedüli - új single - (Alan Moulder keverte) -
ami kereskedelmi forgalomba kerül Európában és még pár későbbiekben megnevezett helyen, másik két új dallal társítva:
'SIGNAL TO NOISE' - (Robert és Paul 'PDUB' Walton keverte) -
és - (remélhetőleg - habár ennek a határozottlanságnak az okai rajtunk kívül állóak!)
egy radikális Robert készítette 'CUT HERE' remix... (a 'CUT HERE' sajnos 'PROMO ONLY' lesz Észak-Amerikában... Légyszi ne minket kérdezzetek!... )

A harmadik dal címe 'JUST SAY YES' - szintén Robert és Paul 'PDUB' Walton keverte -

Ez egyfajta eltávolodás, mivel egy duett (a Republicaból ismert) Saffronnel!...

Az album számsorrendje - Robert által kiválasztva, mint 'a Cure meghatározó kislemezeinek reprezentatív válogatása'(vagy valami ilyesmi) - a következő:

01. BOYS DON'T CRY
02. A FOREST
03. LET'S GO TO BED
04. THE WALK
05. THE LOVECATS
06. INBETWEEN DAYS
07. CLOSE TO ME
08. WHY CAN'T I BE YOU?
09. JUST LIKE HEAVEN
10. LULLABY
11. LOVESONG
12. NEVER ENOUGH
13. HIGH
14. FRIDAY I'M IN LOVE
15. MINT CAR
16. WRONG NUMBER
17. CUT HERE
18. JUST SAY YES

(Noha persze ez egészen ilyen egyszerű: az album angol és japán verziói a 'THE CATERPILLAR'-t és a 'PICTURES OF YOU'-t tartalmazzák majd, viszont a 'THE WALK'-ot nem...
A szokásos szupergyenge érvelés az import cuccokkal kapcsolatban... ismételten: Légyszi ne minket kérdezzetek!)

Mivel számításaink szerint sokaknak közületek már meglehetnek ezen dalok nagyrésze az eredeti albumokon, úgy döntöttünk, csinálunk valami 'speciálisat' is...
Szóval az album 'első nyomása' tartalmazni fog egy ingyenes 'bónusz lemezt'...

az 'ACOUSTIC HITS'-t

ami mind a 18 'HITS'-dal újonan - az ütőshangszereken Boris Williams-szel kiegészülve -felvett élő, akusztikus verziójából áll...

(Legalábbis ingyenesnek kéne lennie, de szerintünk Amerikában valószínűleg pár dollárral többe fog kerülni a 2CD-s kivitel... Légyszi légyszi légyszi ne minket kérdezzetek!!!)

Két videóklipet készítettünk, a 'CUT HERE'-hez és a 'JUST SAY YES'-hez RICHARD ANTHONY rendezővel, mivel a 'THE GREATEST HITS' VHS-en és (végre!) DVD-n is megjelenik...

A DVD-n pár 'rejtett extra' is lesz, valamint egy klassz 30 perces film rólunk (szintén Richard Anthony rendezésében), amint eljátszunk hatot az 'ACOUSTIC HITS' dalai közül:

01. A FOREST
02. THE LOVECATS
03. CLOSE TO ME
04. LULLABY
05. FRIDAY I'M IN LOVE
06. JUST SAY YES

A borítóterv )a Stylo Rouge-tól)már majdnem el van fogadva. Ha ez megtörtént, felrakjuk. Ha mástnem, megspóroltok egy látogatást a Universal Japan website-jára (szegényes mosoly...)

Készült pár rádió- és TV-műsor velünk... de néhány hírt még békén hagyunk pár napig, amíg meg nem tudjuk a sugárzási időpontokat meg ilyenek...

Ne felejtsetek gyakran visszajárni ide: gyors frissítések lesznek!
És reményeink szerint egy link is felkerül, amin előrendelhető lesz a korlátozott példányszámú 2CD-s pakk, így biztosra vehetitek, hogy nem maradtok le róla...

További hírek hamarosan..."

G****
www.depeche-mode.hu

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.23 0 0 1187
A MAI SZÍNJÁTÉK (Play For Today)

Ez nem a helyes cselekvés esete
Egyszerűen csak így érzem a dolgokat
Mondd, hogy tévedek
Nem igazán érdekel

Ez nem a mindenki a magáét esete
Amire szükségem van, elveszem
Nem értem...
Azt mondod ez nem igazságos

Elvárod, hogy
Szerető módjára viselkedjek
Fontolgatod a lépéseim
És kiérdemled a jutalmat
Hogy a karjaimban tartalak
És várod...
Hogy történjen valami

Ez nem az igazmondás esete
Pár sor pont passzol a helyzethez
Hazugnak nevezel
Amúgyis ezt tennéd

Ez nem az örömszerzésre törekvés esete
Tudod, hogy mindig sírsz
Csak a szereped
A mai színjátékban.

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.19 0 0 1186
...mivel fenn van a www.thecure.comon is.
A válasz mindenre: igen.

G****
www.depeche-mode.hu

Előzmény: Szigi101 (1185)
Szigi101 Creative Commons License 2001.09.19 0 0 1185
...legalábbis nekem megvan a dalszövege...
Előzmény: Szigi101 (1184)
Szigi101 Creative Commons License 2001.09.19 0 0 1184
Ebben a Just Say Yes-ben hangzik el a magyar "Igen" szó, ugye?
Ez a dal már a Bloodflowers korszakból származik, nem?

Remélem a Cut Here-hez lesz klip... :-)

Előzmény: yloz (1183)
yloz Creative Commons License 2001.09.19 0 0 1183
!

ezekről a "limitáltcsakittésseholmásholszámokról" leszokhatnának. ezzel nagyon sok gondot okoznak a rajongóknak, na persze val'színleg ez a cél.

enny

Előzmény: Törölt nick (1181)
Bloodflower Creative Commons License 2001.09.19 0 0 1182
gondolom fölösleges arra számítanunk, hogy ez a limitált verzió Bp.en is kapható lesz...:-(
Előzmény: Törölt nick (1181)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.19 0 0 1181
A www.chainofflowers.com infói:

A két új szám címe:'Cut Here' és 'Just Say Yes'. További 2 új dalt vett fel a Cure, de mivel csak két kislemez lesz az albumról, ezek gondolom a maxikon kapnak helyet. Az október 29-én megjelenő dal, a 'Cut Here'. (Egy 'Cut' már volt.)

A Greatest Hits limitált példányszámú 2CD-s változatban is kapható lesz. A bónuszlemezen korábbi nagy slágerek újrafelvett, akusztikus verziói lesznek.

G****
www.depeche-mode.hu

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.17 0 0 1180
'The Cure - Greatest Hits'

Boys Don't Cry
A Forest
Let's Go to Bed
The Walk
The Lovecats
Inbetween Days
Close To Me
Why Can't I Be You?
Just Like Heaven
Lullaby
Lovesong
Never Enough
High
Friday I'm In Love
Mint Car
Wrong Number
[Új dal #1]
[Új dal #2]
[Bonus Track on Japanese release]

Európai megjelenés: Nov. 12.
Az első kislemez európai megjelenési dátuma: Okt. 29.

G****
www.depeche-mode.hu

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.31 0 0 1179
A Chain Of Flowers információi alapján 2001. november 12-én jelenik meg a Greatest Hits lemez.

G****
www.depeche-mode.hu

love cat Creative Commons License 2001.08.24 0 0 1178
Állítólag holnap leadják a roskilde-i fesztivált, a részletek a Chain of flowersen.
Egyébként mindenki nyaral? Vagy mi ez a pangás?
KingInk Creative Commons License 2001.08.17 0 0 1177
te azóta nemisvoltál a világvárosban melyet mitten véres munkával építünk??!

gyertekmáfel eccer há nemigaz..
vagy ne.

Előzmény: yloz (1176)
yloz Creative Commons License 2001.08.13 0 0 1176
!
biztos jó lehetett, én nem voltam. a fene

enny

Előzmény: McCOY (1175)
McCOY Creative Commons License 2001.08.13 0 0 1175
Sziasztok! No, hogy tetszett?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!