Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Pedig fölösleges. Egyrészt élve sokkal hasznosabb nekünk, másrészt viszont tisztességesen elvégzi, amit megkövetel a haza egy magyar családapától. Márpedig aki utódokat nemz ennek az országnak, azt elfogadom makulával együtt.
"Lengyelek, és a magyarok közös napirendi pont lesz. Nem szavazhat, ez a két ország a témában. Van még kérdésed?"
Ez egy újabb kísérlet arra, hogyan lehet olyan balliberális módon az uniós szabályokat kijátszani. Csak az a baj, hogy ehhez már a V4-eket és Olaszországot és a biztonság kedvéért Ausztriát is a vádlottak padjára kellene ültetni.
Nekem van. Faszé nem mész innen valahová. Csak cseszed szét a fórumot az idétlen sikoltozásoddal. Te vajon szeretnéd, ha kedvenc paksi topikodban ugyanezt csinálná valaki? Hüjebarom.
"Az a baj, faszfej, hogy én nem vagyok sem liberális, sem baloldali.
De úgy mellesleg akkora seggfej sem, amekkora pl. te vagy. Aki még tapsol is hozzá, hogyx lopják a zsebéből a pénzt. Esetleg kinyugdíjas, már nem adózó kisköcsög vagy, akinek arra áll fel a fasza, hogy meghozza a postás a bözsi bankót. "
Mondom én. Baloldali és/vagy liberális, gyűlölködő. Amúgy meg szeretnél te annyi adót fizetni, mint amit én fizetek.