Ám nem feltétlenül az aranyért mentünk volna, ha a koreaiak annyira erősek most. Egy ezüst azért szebb lett volna, mint így a maximálisan elérhető bronz lesz.
Tehát szerintem a koreaiaktól mindenképpen kikaptunk volna, de akkor egy színnel fényesebb lehetne az érmünk. Nekem akkor lett volna teljes az örömem így a férfiaknál vívásban. Még így is lehet 1-1-1, ha ma ezt hozzuk a németek ellen, de az 1-2-0 is szépen mutatott volna érmeknél.
Szatmári mindenesetre magára vállalta a kudarcot... (érdekes egy riport volt)
Tanulhatna tőle néhány sportolónk, hogy hogyan kell normálisan nyilatkozni. Bár ezt lehet tanulni is kommunkációs-média trénerektől, kamera előtti viselkedés, beszéd, mikor mit kell mondani, hogyan, stb.
hát ha valaki, akkor én nem veszem automatikusnak ezeket. nem én tippeltem 8 aranyat és 20 érmet az olimpia előtt :) de itt láttunk egy fejbeli összeomlást nyomás alatt a hangyányit esélytelenebb csapat ellen, ami egy kimondottan aranyért érkező csapattól (ők mondták, nem én) megkritizálható sztem
Fifty-fifty volt előzetesen ez a párharc. Ilyen a kard. Az előny leginkább egy komoly esély az üldözőnek, hogy ne best of 5-re vívjon, hanem úgy igazából elkaphassa a gépszív. Ezt láttuk, erről szól ez a fegyvernem. Múltbeli példák sorát tudnám idecitálni. Sorolhatjuk az aranyesélyeinket, éremsanszokat, de bilibe lóg a kezünk, ha automatikusnak vesszük ezeket. Kiélezett csata volt, kikaptunk. Oszt? Ilyen sűrű mezőnyben a páratlan egyéni triplázás után a csapatarany már a rózsaszín köd kategória volt az olimpia előtt.
Ennyiből Pozdnyakov is egy zseni, mégis kiakadnék, ha most asszót nyerne bármelyik magyar ellen. Nem tudom, hogy ha valami egyszer csalódás az elvártakhoz képest, azt miért kell mentegetni, meg azt mondani, hogy elfogadható.
Ezt a meccset meg kellett volna nyerni. Ők beszéltek arról, hogy aranyért jöttek, na ahhoz képest a vége csúnya volt, fejben sem bírták a terhet. Ezt nem kell szépíteni.
Montano a XXI. század egyik legjobb kardvívója. Bár bőven okot adott rá, hogy rühelljük, egy zseni. Amikor nem 15 tusig kell vívni, bármikor képes csillogtatni klasszisát. Szóval ne fanyalogj!
de csak úgy lehet győzni, ha jók vagyunk mezőnyben és fejben
ám itt nem csak elöl voltunk jók az utolsó negyedben, de a kapusteljesítmény is úgy 60%-os volt, hatalmasakat védett a kapusunk
"2008-ban kaptak ki utoljára olimpián, ill. 2012-ben a nyitómeccsük volt X. gólokkal simázzák le a vb döntőket is. olyan ellenük vízilabdázni kb, mint Tedy Riner ellen"
tudom, de most itt akár még az ezüstéremért is mehetünk, ha elkapjuk a ritmust
A csoportelsőség kipipálva. Bár kellemetlen ellenfél Kína, de azért jók leszünk ellenük. Ami érdekes, az amcsi-ruszki meccs legközelebb. Ha nem nyernek a jenkik, ők jönnének az elődöntőben.
Erre nem gondoltam. :) Márannak örültem volna, a meccs előtt, ha szoros meccsen kikapunk. De most már maradhatna ez a játék és akkor végre meglenne az az érem.
Mindenki más, de nagyjából spanyol, holland, magyar, ausztrál,orosz, olasz 6-os bármelyike elkaphatja bármelyiket. Kanada szerintem lejjebb van, ezért is nagy szó, hogy gyakorlatilag kiköveztük az utat, hogy velük játszhassunk.
de ha épp egy szenzáció küszöbén vagyunk, akkor hogy lehet olyan marhaságokat leírni, hogy nem vagyunk jók mezőnyben meg fejben? az is szép, ha szoros meccset játszunk. 2008-ban kaptak ki utoljára olimpián, ill. 2012-ben a nyitómeccsük volt X. gólokkal simázzák le a vb döntőket is. olyan ellenük vízilabdázni kb, mint Tedy Riner ellen judozni