Okusaba, gabibacsi és Gombóci is Szegedről írtak - kérdeztek!
Üdv köztünk! :)
(a társaság egy részét meg amúgy is ismered... :) itt inni szoktunk, és utazáshoz kapcsolódó élményeinkről, belföldi-külföldi dolgokról, meg mindenről :)
Okusaba,
kössssz, a szeptember 6-i szamóca mellett van a pezsegőm, értem én.... :( :(
hát, Sati, én első körben az Austrian Airlines honlapját nézegetném, menetrend is van, itt látszik, hova vannak járatok, meg árakat is lehet találni, ha tudod mikor...
aztán szerintem a bécsi reptér honlapján meg lehet nézni, milyen járatok szállnak még le ott, ha ez nem elég, akkor ez irányban lehet kutatni. Nem irigyellek....
majd mesélek, kis időt adjatok még...
ja, most kaptam mailt, hogy a srác aki jött velünk nyitott egy topicot, ugyhogy lehet, hogy ott lesz részletesebb is.
visszaolvastam az elmult napokat. A büdös macihoz muszáj nekem is hozzászólnom... :))
ez nagyon érdekes, a FAnni még elég kicsi volt, és neki is ez volt az első megjegyzése, onnantól kezdve minden maci büdös volt... :)
Szeged: én is szeretem Szegedet, de nekem sajátos élmények kötődnek hozzá immáron kb. 10 éve. A minden évben megrendezésre kerülő kamionos találkozóhoz kötődnek, ahova 1-2 kivétellel (pl. az idei) lejárogatok(tunk). Itt találkozunk sok sok ismerőssel, sokkal csak évente egyszer... ehez kapcsolódnak a közös csavargások a városban, a reggelig tartó hatalmas bulik a sziksóstói kempingben. Gyönyörű teliholdas éjszakák... Pesten sehol sincsen olyan szép telihold...a kamionons körmenet a városban, végigdudálva az utat... :) huuu de kár, hogy idén nem mentem...
MÁr meg is jöttünk, nagyon rövid volt. És jó is.... és sokszor tanulságos is, de ezt inkább hagyjuk. Nagyon sok mindent láttunk (muszáj volt, megterveztem... :), azért elég hosszu odáig az ut igy kocsival... a gyerek viszont félelmetesen birta... szóval ma nem is ment oviba, megérdemel egy szabadnapot...játszótér, fagyi... végigülni 7 órát... meg 50 muzeumot, királyi palotát, templomot... azért vagyány kis csajszi, alig volt nyafogás... (vegyél fel az volt azért dögivel)
Krakkó gyönyörű, Zakopane is nagyon megfogott, csak ott nagyon kevés időnk volt. a szállásunk eszméletlen jó volt, ha valaki Krakkóba utazna, szóljatok, nagyon kis pipec panziót találtam, tök jó helyen, jó áron.Összefoglalva, érdemes volt elmenni...
Ja, a wieliczkai sóbánya is csodálatos volt, ékes lengyel nyelvű idegenvezetéssel kombinálva... :))
Jó ez így. Legalább el lehet kalandozni az utazás témakörétől. Bár, minden gondolatunk összefügg vele. :) Mikor érezted úgy utoljára, hogy "jajdejó itthon vagyok", és mikor azt, hogy "mikor megyünk már"?
Vagyok, vagyok, csak ha el kell hagynom az "odumat", akkor nem vagyok itt. Várok, várok ....... Beszélegtünk Gombóccal..... Néha benéz valaki ...... Ja, és hoztunk pezsgőt ......
Alig várom, hogy végre utazzunk. Számolom a napokat. Olvasom a Tunézia topikot, hogy kik jönnek még. Gondolatban már csomagolok.Stb. S akkor hol vannak a többiek? Munka mellett még be lehetne kukkantani ide...