Keresés

Részletes keresés

mestska Creative Commons License 2007.02.22 0 0 774
nekem ugyanezt mutatja, ezért furcsállom én is. Megnéztem azt hiszem az ápr. 12.-i dátumot, és a valóságban már azt se tudod lefoglalni.
Előzmény: u2baby (772)
mestska Creative Commons License 2007.02.22 0 0 773

megnéztem közben, talán az Ufizi belépőt hozták fel példának, a booking díj magasabb.

Mindesetre ha csak ez van, akkor inkább lefoglalom, ki tudja, mikor leszek ismét Milánóban, pár eurót kibirok.

Előzmény: deriva (771)
u2baby Creative Commons License 2007.02.22 0 0 772

Megneztem en is az utolso vacsora foglalast.

nem teljesen ertem. a naptarban csak akkor jelenik meg foglalasi lehetoseg ha van hely, ugye?

az lehet h erre az evre aprilisban egyetlen idopont es utana semmi, sot pl 2008 tavaszan sincs semmi? v en csinalok rosszul valamit?

mi 2007 juli 23-26 kozott megyunk, es akkora sem latok helyet

deriva Creative Commons License 2007.02.22 0 0 771
Ha 15 euro, akkor az idegenvezetovel van...bàr arra semmi szuksèg, mivel 15 perc az egèsz ès csak ott àllsz 1 teremben...viszont ha csak olyan jegy van, nyilvàn az egy eredetileg is idegenvezetos turnus...vagy tènyleg ràtesznek, de nem hiszem.
Előzmény: mestska (770)
mestska Creative Commons License 2007.02.22 0 0 770
A tickitaly.com oldalon hogy működik a foglalás? Helyből 15€-t kérnek. Lehetséges, hogy felvásároltak egy csomó jegyet, és most kétszeres áron adják?
Előzmény: deriva (766)
deriva Creative Commons License 2007.02.21 0 0 769
:)))
tudod, hogy ebben az Iseo dologban nagyon egyetèrtunk!
Ellenben a Milàno szeretetunkel kevèsbè... :)))
Előzmény: Mrs Fred Weasley (765)
deriva Creative Commons License 2007.02.21 0 0 768
Ja, a Linate...oda szerintem nem is megye magyar gèp...màs gèp se nagyon, màr nem nagyon bonyolit szemèlyforgalmat, inkjàbb kereskedelmi, de onnan se konnyu az àtjutàs, annak ellenère, hogy a kozelèban van. Tudod, nem olyan,hogy csak àtsètàlsz, van kozte autopàlya, meg fòùt, szoval nem konnyu, sot lehetetelen... a busz meg gondolom onnan is bevinne a vàrosba, azzal meg ugyanott vagy mintha màshova èrkeznèl. Bergamo a legegyszerubb, tènyleg.
Előzmény: Oldamúr (762)
deriva Creative Commons License 2007.02.21 0 0 767
Bergamobol kevèsbè komplikàlt a Milànòba jutàs mint a Malpensa-ròl. Ott a reptèrbusz, fèl òrànkènt megy, letesz a Centralen, onnan iràny a Idroscalo. Oda van busz, most meg nem mondom mi, de tuti felteszik majd a honlapra is, hogy kell eljutni, csak mèg van ido, ezzel egyenlore nem sietnek. Malpensa ugyan Milànòban van, de kb. mint Ferihegy, tehàt mègsincs Milànòban, plussz dràgàbb, sokat kell vàrni a chek out-ra, szòval BERGAMO! 1 òra se kell a busznak ès beèr....jò, ha nincs èpp dugò az autopàlyàn. :)
Előzmény: Oldamúr (759)
deriva Creative Commons License 2007.02.21 0 0 766
Sajnos igen...nekunk is tobb mint 3 hònapot kellet vàrnunk...azèrt ha arra jàrsz, majd èrdeklodd meg, szoktàk visszamondani, hàtha szerencsèd lesz.
Előzmény: mestska (757)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.02.21 0 0 765
Ezért megy neked egy NAAAAAAAAAAAAGY baci!!! :D)))))
Előzmény: deriva (756)
coys Creative Commons License 2007.02.21 0 0 764
Tökéletesen igazad van :) Ezért javasoltam nekik prágát. De ha taxiznak kb 70-75 euróért beviszik őket Milanoba, azt ha 4 felé dobják annyira nem vészes.
Előzmény: mestska (763)
mestska Creative Commons License 2007.02.21 0 0 763
Az Orio al Serioról (Bergamoból) is van közvetlen busz Milánóba. Ha ott eltévedsz, a többi reptéren is eltévednél ;)))
Előzmény: Oldamúr (762)
Oldamúr Creative Commons License 2007.02.21 0 0 762
Üdv Deriva mester!
A barátaimmal mindenképpen szeretnénk,ott lenni,te mit tudnál ajánlani,melyik a legjobb módszer eljutni a Gods Of Metalra?
Már említettem,hogy a malévtól indul egy gép ami a Malpensa nevű reptéren száll le..
az messze van a helyszíntől?Az általad említett Linate reptér ami mint mondtad mellette van az gondolom nem ez...?
Kérlek segíts!Bergamoból nem akarunk vonatocskázni meg össze vissza úgyis eltévednénk..
Előre is kösz!
Előzmény: deriva (755)
Oldamúr Creative Commons License 2007.02.21 0 0 761
Hát aznap már elvileg vége mindennek...de max másnapi első géppel már de 9-9:30ras ott van...pl a maléves ha jól emlékszem..
Ja és várom Deriva tájékoztatását..:)..és előre is köszönöm neki is..!!!!
Előzmény: coys (760)
coys Creative Commons License 2007.02.21 0 0 760
Szerintem deriva kolléga tud ebben tájékozatni érdemlegesen. Az indroscalo az Linate repülőtér közelében van.

Egyébként ha netán 29-én érettségiznétek, hogy akartok kimenni?
Előzmény: Oldamúr (754)
Oldamúr Creative Commons License 2007.02.21 0 0 759
hello gondolom olvastad a coys- al,folytatott beszélgetésünket!
Olvastam,hogy te a közelben élsz..mármint ahol a fest lesz...Szóval te mit tudnál nekünk kezdőknek ajánlani...a skyeuropos repjegy nagyon olcsó de bergámoból ahogy coys leírta elég komplikált a milanoban jutás..a malévnél ugyan kétszer annyiért de van egy járat ami vmilyen Malpensa nevű repteren száll le az is messze van?
Szóval röviden nem karunk eltévedni,és nagyon szretnénl látni ozzyt !
Előre is kösz mindent!
Előzmény: deriva (755)
mestska Creative Commons License 2007.02.21 0 0 758
köszi. Még egyelőre nem terveztem meg a pontos programot, de elég aktív és rugalmas vagyok :) Bergamot semmiképp nem hagyom ki, ha már ott van a reptér...
Előzmény: deriva (756)
mestska Creative Commons License 2007.02.21 0 0 757
Most tényleg lehetséges, hogy ápr. 12-én van legközelebb szabad hely az utolsó vacsora megtekintéséhez?? Azt hiszem, akkor ez kimarad :)
deriva Creative Commons License 2007.02.21 0 0 756
Ha a jòpàr nap tobb mint 3-4, akkor èrdemes àtugrani mindenhova, nem hiszem, hogy nagyon belezùgnàl milànòba...bàr ki tudja.
èn is Iseora szavazok, nekem sokkal szebb ès szimpibb. Comonak csak a hire olyan nagy, amugy ne vàrj tole tùl sokat.
Bergamobol van busz az Oriora, mindenhonnan van busz oda. :) Bergamo òvàrosàt ne hagyd ki!!!
Előzmény: mestska (741)
deriva Creative Commons License 2007.02.21 0 0 755
Nem ismerem a tobbi helyet, de ez nem olyan òriàsi hely, ezèrt àltalàban tele van, de van pia, szuvenir, minen ami kell. Amugy semmi extra. Ja az àrak...olyan olaszosak...nem akarok hulyesèget mondani, de a sor tuti lesz 5-6 euro...normàlisan is van 3-4, itt meg tuti tobb lesz. Azèrt kèszuljetek. :)
Előzmény: coys (740)
Oldamúr Creative Commons License 2007.02.21 0 0 754
Van egy másik lehetőség,nem tom ez mennyire van messze a GOM-tól...ez a malévnál van drágább ..és a Malpensa nevű reptérre érkezik..
Utánanéznél,ha megkérlek rá?
Köszönöm!
Előzmény: coys (753)
coys Creative Commons License 2007.02.21 0 0 753
Még nem tudom, haveromtól, függ, hogyan tud szabadságot kivenni.
Előzmény: Oldamúr (751)
mestska Creative Commons License 2007.02.21 0 0 752

Tudja-e valaki, hogy Milanó és Firenze között közlekedő gyors vonatra kell-e helyjegyet válltani, a MÁV nem tudta megmondani?

Máv.... a saját vonatainak használati feltételeit se ismerik...

De:

Ha elmész  a www.treitalia.it oldalra, ott megtudhatod, hogy melyik vonatra kell helyjegy, és melyikre nem. Megnézed a kiszemelt vonatot, és ahol látsz négyzetben R betűt, oda kell kötelezően helyjegyet váltani, a sima R betű pedig opcionálisan válható heljegyet jelent. (ez egyébként az összes vasútnál így van, egységes jelkulcs alapján)

Milánóból Firenzébe majdnem az összes vonatra kötelező a helyjegy vétele, de ne feletsétek el azt sem, hogy Olaszországban majd' az összes vonattípusra pótdíj van, mégpedig különböző mértékű, és nem is olyan alacsony. A pótdíjban természetesen a helyjegy ára is benne van.

Így fordulhat elő, hogy 26 és 33 € is lehet a jegyár.

Előzmény: kisneani (718)
Oldamúr Creative Commons License 2007.02.21 0 0 751
Nekünk is az lenne a jobb csak tudod 18-29ig szóbeli érettségi van és még nem tudjuk a mi osztályunk melyik napon fog ezen belül vizsgázni,a prágai meg 26.án lesz és amíg ezt nem tudjuk nem akarok láttatlanban jegyet venni..és milano marad ha aznap mégis mi lennénk a sorosak..csak ez így elég komplikált eljutás egy kezdőnek ti hogyan mentek?
Előzmény: coys (750)
coys Creative Commons License 2007.02.21 0 0 750
Nem voltam még sosem a bergamoi reptéren, de a google segített áthidalni a problémát.

Bejutás a repülőtérről (Bergamo) (távolság a központtól: 50 km

Busz:
Az Autostradale buszai reggel 4:30 és éjszaka 1:00 (ellenkező irányban 4:00-23:30) között indulnak a milánói főpályaudvarra. A buszok csak kérésre állnak meg a Cascina Gobbánál, amit a sofőrnek jelezni kell indulás előtt. A járatok általában 30 percenként követik egymást, a menetidő 60 perc. A felnőtt retúrjegy ára 12 EUR, az egy útra szóló 6,70 euróba kerül, a gyerekjegyért (2-12 éves kor között) 3,35 eurót kell fizetni. A terminálban a cég pultjánál 6 euróért lehet jegyet kapni. A következő időpontokban induló buszok megállnak Milánó Lambrate vasútállomásán is: 4:30, 8:10, 11:15, 12:45, 14:15, 18:00, 22:00.

Az Orio Shuttle buszok reggel 5:00 és éjjel 0:30 (ellenkező irányban 4:10-23:30) között indulnak a milánói főpályaudvarra. A járatok 30-60 percenként követik egymást, a menetidő 65 perc. A felnőttjegy ára 6 EUR, a gyerekjegyé (2-11 éves kor között) 3 EUR egy útra. A retúrjegy 9 euróba kerül. A jegyek megvásárolhatók a buszon.

Vonat:
A repülőtérről félóránként induló buszokkal reggel 6:12 és éjjel 0:15 között juthatunk el Bergamo vasútállomására. A buszjegy ára 1,55 EUR/út. A vonatok menetideje kb. 60 perc Milánóig, a vonatjegy ára egy útra 3,45 eurótól kezdődik.

Taxi:
Az út ára Milánóba kb. 65 EUR. A menetidő 50-55 perc.

Remélem ezek még használható cuccok!

Nem akarom elvenni a kedveteket, de full kezdőként, inkább prágát javosolnám, kb fele anniyból megúsznátok, mint a gods of metalt. Közelebb is van és az árak sokkal olcsóbbak.
Előzmény: Oldamúr (749)
Oldamúr Creative Commons License 2007.02.21 0 0 749
Hello coys!
Szeretnék pár tanácsot kérni tőlled:barátaimmal nagy Ozzy rajongók vagyunk és nagy valószínűség szerint kilátogatnánk az Ozzys napra..csak az a gáz hogy még sosem voltunk egyedül külföldön..pláne nem koncerten és nem igazán akarunk eltévedni..
Most érettségizünk és ez lenne a gőz kiersztése vizsga után:)
Szóval néztem a skyeurope nevű légitársaságnál jegyket ami asszem 18e ft mindennel együtt milanoba..de vmi bergamo reptérre érkezne az adott járat az milano egy része,e?egyáltalán hogy lehet eljutni a legkönnyebben onnan a fesztiválra?Taxban gondolkodtunk,de az lehet kicsit drága lenne főleg ha be is csapnak ,tesz egy nagy kerülőt a csávó ...a hülyegyerekek úgy sem tudják hol járunk alapon..
Szóval ha tudnál segíteni mitévőek legyünk azt nagyon megköszönném!
mail címem,ha a forumba nincs kedved ezt megbeszélni:oldi88@citromail.hu
Előzmény: coys (739)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.02.20 0 0 748
Igazán nincs más érvem, mint CSAK.:D)
A comoi tónál soha nem voltam, szóval, nem tudom. :)

Btw, nem nagyon hiszem, hogy a kettő közül bármelyiken is lenne valami érdekes rendezvény, úgyhogy mindkettőnél csak a csodaszép látvány nyomhat a latban. :)
Előzmény: mestska (745)
mestska Creative Commons License 2007.02.20 0 0 747
köszönöm.
Előzmény: coys (743)
mestska Creative Commons License 2007.02.20 0 0 746

ja igen, és ha elmegyek mondjuk a Comoi tóhoz vonattal, és elég jóidő lesz, tudok, és érdemes-e bringát kölcsönözni?

(azaz a parti út mennyire meredek és főleg mennyire forgalmas)

Előzmény: mestska (745)
mestska Creative Commons License 2007.02.20 0 0 745

ha laktál ott, akkor biztos megtudod mondani, hogy miért jobb comonál :)

Előzmény: Mrs Fred Weasley (744)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!