Keresés

Részletes keresés

MTE2003 Creative Commons License 2024.10.12 -10 0 22063

80 jegy volt ami elvileg elfogyott agyas sarga!🤡

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (22060)
Langels Creative Commons License 2024.10.12 -1 3 22062

Azt hittem 300 fő alatt nem tudnak hangulatot teremteni, úgyhogy nem mennek sehova.. :)
Nekem egyébként nem tűnt rossznak a Paks. Csak ők is teljesen belekényelmesedtek abba, hogy az első 15 percben agyonverték a Körmendet.. Meg nyilván ők is minket tartanak a legnagyobb ellenfelüknek, úgyhogy én jövő héten nem erre a második félideji játékra számítok tőlük.. Persze a pad ott is nagyon rövid... Inkább az lesz a kérdés, hogy a szerdai meccs mennyit vesz majd ki a csapatból. A jövő szombati meccs nem oszt nem szoroz semmit, de jó lenne megmutatni, hogy mission impossible háromszor megverni minket.. :)

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (22060)
BerCLas Creative Commons License 2024.10.12 -5 4 22061

A mai mérkőzés után el is kellene zavarniuk a paksiaknak, mert botrányosan bután játszott.

A Falco egyetlen ellenfele (esetleg) a kimagasló játékintelligencia lenne, na az nála - de úgy összességében ebben a Paksban - nincsen meg.

Előzmény: PHX Valley (22059)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.10.12 -2 3 22060

Én csak azt nézem az Ase-Körmend - en, hogy mennyire fullon van a vendég szektor, mint az itt a körmendi kolléga elmondta, hogy Alba ellen is hétköznap fullon voltak(mondjuk az a 136 jegy amit mindenki kap azt nem nehéz összehozni😁) meg most is tuti tele lesz a vendég szektor.... 

PHX Valley Creative Commons License 2024.10.12 0 4 22059

Ráadásul ez az agyonistenített Chandler rettentő buta játékos.

Előzmény: Thom77 (22058)
Thom77 Creative Commons License 2024.10.12 0 3 22058

Ettől a paksi csapattól nem kell megijedni jövő szombaton. 

Mogyi! Creative Commons License 2024.10.11 -4 4 22057

Sziasztok!

ha nem gond, megosztom itt is, mégis csak nálatok volt sikeredző évekig 

240. rész - Gasper Okorn

https://tripladupla.podbean.com/e/240-resz-gasper-okorn/

https://youtu.be/KvBD5rI5d2s?si=ruS0Vgu6ajFpDKY2

A bajnoki rajt előtt beszélgettem Gasper Okorn-nal, a férfi válogatott szövetségi kapitányával. 

Mennyire változtak meg a mindennapjai azzal, hogy már nem klubcsapat, hanem egy válogatott edzője? Mit gondol a hazai bajnokság szezonról-szezonra változó szabályairól? Ezen kívül még számos témát érintettünk és néhány hallgatói kérdésre is válaszolt. 

A podcast angol nyelvű!

Házigazda: Magyar Dávid

Vendég: Gasper Okorn

Ha szeretnéd támogatni a munkámat: https://www.donably.com/tripladupla

Ne felejts el feliratkozni a podcastre abban az appban, amelyikben épp hallgatod! Elérhető Spotify-on, Apple Podcasts-en vagy bárhol, ahol podcastet hallgatsz, sőt, most már Youtube-on is!

Lájkolj Facebook-on, kövess Instagram-on! 

Iratkozz fel a podcast Youtube-csatornájára is! 

Minden link egy helyen: https://linktr.ee/tripladupla

dd20120519 Creative Commons License 2024.10.10 0 5 22056

ja, nem voltál kint.

Előzmény: MTE2003 (22055)
MTE2003 Creative Commons License 2024.10.10 -8 0 22055

Melyik pizsibe sarga?

Előzmény: dd20120519 (22053)
dd20120519 Creative Commons License 2024.10.10 0 3 22054

bocs, véletlenül rád reply-oltam. de lényegében egyetértek, sztem hülyeség ez a bojkott. max annyi, ha itt lenne nálunk bojkott, itt is kilettek volna akadva ha valaki meccsre megy,szal érthető ha a körmendiek annó nem mertek a vendégbe menni, holott az becsülendő, aki támogatja a csapatát, ennyi.

Előzmény: zizou0005 (22052)
dd20120519 Creative Commons License 2024.10.10 0 4 22053

legutóbb is lelettetek szurkolva Körmenden.

Előzmény: peli_w (22029)
zizou0005 Creative Commons License 2024.10.10 0 0 22052

Ezt miért nekem? 😊

Előzmény: dd20120519 (22050)
dd20120519 Creative Commons License 2024.10.10 0 1 22051

majd azért hozzál képet,videót Paksról.

Előzmény: peli_w (22027)
dd20120519 Creative Commons License 2024.10.10 0 4 22050

Tisztelet és pacsi azoknak a körmend szurkolóknak, akik a szurkolói csoportok kérése ellenére eljöttek buzdítani a csapatuknak!

Előzmény: zizou0005 (21998)
splity24 Creative Commons License 2024.10.10 -1 9 22049

Akos nem pihen... 

splity24 Creative Commons License 2024.10.10 -1 11 22048

Emlekszem anno talan a 90-es evekben kihuztatok(Körmendiek) egy molinot, hogy "a fák sosem nőnek az égig".

Abban az idoben azok a fiatal sracok akik ma az elso sorban ugralnak talan meg nem is eltek vagy csak karonulok voltak. 

Azota eltelt tobb mint harom evtized es itt szepen fel lett epitve egy klub. 

Amikor csak egy aranyermunk volt mindig ment a mutogatas hogy nektek 3 van meg hat a tortenelem.

Aztan szep lassan mi eljutottunk 6 aranyeremig tehat mar a hatom mutogatasanak a varazsa elmult. 

Mar meg nem tudom szamolni hany kozlemenyt adtatok ki egy Falco meccs elott vagy utan, hogyszor akartatok a semmire ovni es ha par ponttal nyertunk akkor a birok miatt ha meg siman akkor a penztarcank miatt. 

Egyszer a jegy volt draga(mindenkinek egysegesen annyi) majd keveseltetek azt a mennyiseget amit a Falco kinalt( igy is tobb a kotelezonel).

Most ott tartunk, hogy Ti mindig leszurkoltok minket. 

Van esetleg meg valami a tarsolyban? Nem lenne egyszerubb vegre leszallni a felhorol es megpihenni a fa alatt? 

Van ertelme tovabb hergelni magatokat es mint egy durcas kis ovodas kitalani minden hulyeseget csak ne kelljen szembesulni a tenyekkel?

En tenyleg kivanom, hogy Kormenden legyen ismet minosegi kosarlabda de az ami ma van arrol nem mi tehetunk. 

A csarnok befogadokepessege pedig mas egy kezilabda meccsen es mas egy kosarmeccsen is. Az alapvonali mobil lelato bajnokin nincs kihuzva illetve a vendeg mellett is uresen kell hagyni egy utkozoszektort. 5%-ot kell biztositani a vendegszurkoloknak tehat igy is masfelszer annyit kaptatok volna. 

B0nyi Creative Commons License 2024.10.10 0 8 22047

Tavaly vettem a fáradságot, és megnéztem, pontosan mennyi jegyet lehet összesen eladni egy meccsre nálunk. Aki akarja, visszakeresheti a kommentjeim közt.

Értem, h szeretnének többen jönni. Ezzel együtt a számok alapján viszont idén is ugyanaz a sztori:

- Tessék, kaptok több, mint másfélszer annyi jegyet, mint amennyit adnunk kell.

- Ha csak ennyivel többet kapunk, akkor inkább nem is megyünk. Szemetek!

- Jó, akkor ne gyertek.

Strigula behúzva, a többi csak mellékzönge.

Előzmény: Godemperor (22039)
zizou0005 Creative Commons License 2024.10.10 0 2 22046

Gondolom ismerjük egymást, sajnos nem tudom hogy szólítsalak.
Mindegy is, a lényeg, hogy szerintem ezzel kapcsolatban nem szóltak le "fentről", hogy ezt így vagy úgy kell csinálni.
Rengeteg mindenben benne van a politika, de azt gondolom kivételesen ebben nincs. Persze tévedhetek.

Előzmény: kutyara der (22041)
Langels Creative Commons License 2024.10.10 0 3 22045

Ez a nézettség dolog nagyon vicces amúgy.. mert én pont azt látom, hogy a meccseinkre többen kijönnek. Már úgy értem, hogy amikor idegenben játszunk. A kis csapatok kétesélyes küzdelme sokszor kevésbé mozgatja meg az embereket. (Pl. most a Honvéd - NKA meccsen konkrétan kongott a csarnok, ellenünk meg általában teltház van..) 

Előzmény: Withoutshadow (22044)
Withoutshadow Creative Commons License 2024.10.10 -1 7 22044

Igen, nagyon megy ez a divatozás náluk, meg az ehhez hasonló gondolatok, a fórumukról:

"A kosàrlabda zöld majmaira màr lassan a kutya nem kivàncsi itthon,pont úgy mint ahogy a fociban azt màr elérték"

Nehéz magyarázatot találni arra, miért jó nekik az ha saját magukat csapják be, amikor egy kattintás után bárki szembesülhet a tényekkel:

https://sportstatisztika.blog.hu/2024/01/05/a_magyar_klubok_nezettsege_a_2023_24-es_szezonban_2023_12_31-ig

Ezzel a párhuzamos valóságban való léttel, ahol ők az örökös győztesek persze hogy nevetség tárgyává válnak és egy idő után tényleg elhiszik, hogy nekik van igazuk.

Előzmény: Langels (22042)
Godemperor Creative Commons License 2024.10.10 0 5 22043

De hát a tradíció tudod. 😂

Más már nem maradt.

Az a kb. plusz tíz év, az már tradíció. A Honvédnak is van olyan.

Előzmény: Langels (22042)
Langels Creative Commons License 2024.10.10 -1 5 22042

Jézusom… ez az érved, hogy x meg y mióta szurkol? Aki csak 6 éve az biztosan divat? Pontosan hány évig kell valakinek szurkolnia, hogy szurkolnak nevezhesse magàt? :D 

Persze nem kell válaszolni, csak könyörgöm.. a saját topicotokban rontsátok már ezzel a levegőt..

Előzmény: kutyara der (22041)
kutyara der Creative Commons License 2024.10.10 -7 2 22041

de megint te próbálsz ...kérdésekkel meg tényekkel provokálod itt a műértő közeget.

olyanoknak a divatszurkolózására(!!!!)reagálsz érdemben a logika szintjén,akiknek (pl) a drapijukon az évszám 2018 :))))))))) na és akkor valamelyik pendriveos fiu aszondja hogy divatszurkolo vagyok es nem tamogatom a csapatot,akkor most mivan? hat rohoges nelkul nehez kibirni mindesetre

laci te meg tudhatnad,hogy nem ugyvezetoi szinten van ez eldontve nalatok

Előzmény: peli_w (22040)
peli_w Creative Commons License 2024.10.10 -4 0 22040

Én csak arról írtam, hogy mekkora hülyeség amivel magatokat hergelitek, hogy nem áll a klub mögött a tábor, nem arról, hogy mennyi jegyet kellene adnia kinek, olvass vissza.

Arról, hogy hány % jogos és hány nem csak érintőlegesen írtam, amikor megemlítettem, hogy ilyenkor összemegy a csarnok.

10% mindkét oldalon szerintem hosszútávon ez van, ez lesz, ezzel meg kell barátkozni, a bojkott semmin nem fog változtatni.

Egy ideális világban Körmenden is lenne egy 3500-as csarnok (szerintem: minimális esélye van, hogy belátható időben lesz, ez a hajó, hála Bebes lassú ébredésének, már elment.. ha Bebest valamiért kell és lehet szidni, akkor EZ az.) és mindenki adna 350 jegyet a másiknak és venne még a hazaiba 200-at.

Előzmény: zizou0005 (22037)
Godemperor Creative Commons License 2024.10.10 0 5 22039

Húúú bazz!

Ott az Eventim, számold össze a kis négyzeteket! Majd szólj ha eléred a 3500-at! De a 3500 5%-a is csak 175! Ne a sajtó számaiból indulj ki könyörgöm! Meg még vedd le a biztonsági zónát. De komolyan, páran már leírták hogy pont ti hisztiztek a jegyek miatt? 

Ez a leszurkoltok minket meg megint mi? Azt hagyjuk, hogy ez erősen szubjektív, de még ha igaz is lenne... Erre osztanak valami érmet, vagy mi? Vagy gyártatok magatoknak? Ha eredmény nincs akkor ez maradt? Az én Apukám akkor is erősebb böbőőő! Tiszta ovis szint.

Amúgy tényleg egy "legyünk túl rajt" meccsnek hatott a tegnapi. Ha egy Honvéddal lett volna, akkor nem is izgatna nagyon, de hát ezt a meccset azért illett volna komolyabban venni. Komolyan mondom, ez a tegnapi, a győzelem ellenére jobban zavart, mint amikor kikaptunk tőlük nemrég. 

Előzmény: peli_w (22029)
Langels Creative Commons License 2024.10.10 -1 6 22038

Köszönjük, a meccsnek vége, téma kifutott. Igazából ráadásul örökre, mert azzal, hogy így beleálltatok, azt értétek el, hogy érdemben később se lehessen kialkudni semmit, mert az arcvesztés lenne a Falconak.. Szóval a témát szerintem végleg le is zárhatjuk. Ugrás a kövi meccsre..

Előzmény: peli_w (22036)
zizou0005 Creative Commons License 2024.10.10 -1 5 22037

Nagy szerencsénk, hogy legalább te tudod, hogy miről van itt szó.

Örülök, hogy átjöttél észt osztani.

Viszont valamit nem értek, akkor ezt is elmagyarázhatnád.

A százalékos elosztásról a 2 klub vezetője kötött egyezséget, ugye?

Mégis Gyuri bá az ördög, a Falcósoknak meg a kurva anyját ... de a ti klub vezetőtökkel mi a helyzet? 1 betűt nem láttam még tőletek ami elmarasztalná.

Érdekes dolgok ezek kérem szépen 😉

De a ti problémátok nem a miénk, csak picit sok már a siránkozás.

Előzmény: peli_w (22036)
peli_w Creative Commons License 2024.10.10 -5 0 22036

Jó úgy hozzászólni valamihez, hogy nem tudod miről van szó :)

A Falco ugyanannyi százalékot ad - hiába lenne nálatok több hely, nálunk meg nem.

2000 fős a csarnok Körmenden (nem, nemaz, maximum 1800-as normálisan) így 200 jegyet kaptok, cserébe jön a 260 (ilyenkor megy össze a csarnokotok hirtelen 2600-asra).

Mindegy is, ezt a harcot a körmendi szurkolók nem fogják tudni megnyerni már leírtam, ez így fog maradni - de ettől még amit Ti irtatok is nettó hülyeség, hogy nem áll a klub mögött a tábor.

Peace, hajrá a BL-ben (tényleg).

Előzmény: 61159 (22032)
BerCLas Creative Commons License 2024.10.10 -6 5 22035

Csak egy példa arra, hogy el kell fogadni a fejlődéssel történő változásokat a szurkolói igényeket illetően (és ezzel nem azt mondom, hogy ez örökké tartani fog).

Román bajnokság rangadóján (szeptember 29.)

Cluj Napoca (Kolozsvár) - Oradea (Nagyvárad) 2.900 néző  (61-72)

EuroCup (október 9.)

Cluj Napoca - Pamesa Valencia  9.600 néző  (96-105)

Nálunk nézőszámban ez nyilván nem jelentkezik egyelőre különbséggel, mert a kiemeltebb bajnoki mérkőzések nézőszámai nem kevesebbek, mint a BCL meccseinken, de hangulatilag, várakozásilag már érezhető a különbség. Nekem például a Slask elleni győzelem óta (bár vereség esetén is) csak a Reggiana elleni hazai mérkőzés jár a fejemben és szerintem ezzel semmi gond nincsen, hiszen ez a klub több éves eredményeinek, fejlődésének hatására alakul ki az emberekben automatikus módon.

ZKOO Creative Commons License 2024.10.10 -2 9 22034

Srácok itt sokan el vagytok tévedve úgy látom amit egy csapat helyzete jelent jelenleg.

A mi csapatunk nem készült extran a Kmd ellen, míg ők mindent megpróbáltak ellenünk. 1 félidőben megmutatták ki az úr a meccsen, és utána kicsit kevésbé estek be az üres dobások stb. Ezzel semmi gond nincsen ilyenkor, amikor tükör sima egy meccs. Mi hosszú szezonra készülünk és ennek van alárendelve az edzés pihenés minden. Senkit nem érdekel a hétvégi szegedi meccs sem. Sérülés nélkül kell lehozni, győzni kell és ennyi.

Aki nem látott főleg az elso félidőben támadásban nagyon jó dolgokat a későbbiekre nézve, az vak.

Konakovot elővenni egy Forraival szemben, már bicskanyitogató kategória.

Srácok ilyen sima meccs legyen az összes hazai aztán semmi gond nem lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!