Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
s rettentően félek, mert a nénike még a háború előtt jött mora, S a leánya a megbízó, egy 76 éves, ugri-bugri kis nő, aki most fogott magának egy BMW terepjárós lovagot, és vele csalinkázik az ország gyógyfürdőjejibe .. de nem ez a lényeg, hanem az erdélyi vér ... mert ...
a becsületem ... egyetlen birtokom, lehet elveszik ... a hűtő tele van mennyei házisütikkel ... S a vesztem ... meg fogok bukni!!! belenyaltam a házi baracklekvárjába!!!
VÉGEM VAN ...
a jóisten részéről meg ittfelejtett kis lélek, feszt mondogattya: no, egyél még!!!
mi lesz velem??? felzabálom a háztartást!! jahjj ... pedig megbíztak bennem ... és én is hittem, hogy a becsületem kb ... hogy olyan félMrdnál inoghat meg .. ennyire áraztam be magam ...
Nem használok ilyesmit: egyszer megpróbáltam volna, de rögtön fiókot akart regisztráltatni.
Annyit meg nem ért a dolog, hogy egy tízperces játékért adogassak nevet-emilt bárkinek.
"ha nem, melyiket használnád?"
Gőzöm sincs, miket tudnak. Amiket eddig olvastam róla, azokból egy se érdekel: se a leckémet nem akarom vele megíratni, se önéletrajzot, se amatőr novellát, se egyéb ilyesmit. Ha pedig érdekel valami, akkor annak majd utánajárok én.
mindenki éhes lesz cukorfogyasztás után, csak a hiedelem erősebb, h elveszi az étvágyat.
anyukák ezzel intik rendre a kölyköket, h miért nem kaphatnak, "mert akkor nem eszik meg a rendes ételt".
ami nem igaz. legfeljebb szart főztek, vagy spenótotot, és a kölyök nem eszi, ha van cukor, ha nincs.
később beleivódik a hit, és hiszi ...
minthogy a cukortól "felpörög" a gyerek.
ez egy újabb keletű hit, ami arra jó, h párkapcsiban élő szülők el tudják kerülni az intimitást azzal, ha vmelyikük cukrot adott a kölyöknek, és lehet veszekedni azon, h ezt miért tette pl. elalvás előtt a másik, hiszen tudhatná, h ettől felpörög a gyerek. a pár összeveszik, a kölyök persze felpörög, megőrül, műsor van, lehet szabadon őrjöngeni, hiszen hivatalos magyarázat van erre, hogy a cukortól kell neki ezt, és felmentést kap minden alól is ...
a pár is megnyugodhat, nem kell intim viszonyba kerülni, el lehet kerülni hivatalosan is az esti dugást, mert öriharit játszanak.
(a nénim nyöszörög: "halál, halál, halál ... " ohh ... bassza meg!)
Kicsit gázos a dolog, mert ilyen jól még sose sikerült (nem mintha négy-ötnél többször csináltam volna) és van egy borzasztó "betegségem": fordítva vagyok bekötve.
NEM ÚGY!
Ez itt azt jelenti, hogy amíg az átlagnépségnek az édességtől elmegy az étvágya, én néhány süti után kieszem a hűtőt. :)
a Kedves mindég szétszakadt azon, ahogy bringázom, mert egyrészt sosem tuttam úgy szemlélni az utat, h egészében, figyelve a közeli kátyúkra is, hanem mindég vagy távolabbra tuttam szemlélődni, vagy az orrom elé.
ennek következtében mindég iszonyatos stressz volt bicikliznem, mert pl. a Szentmihályin nem is lehetett úttesten menni, viszont a járda nem volt akadálymentesítve, úgyh a padkákon mindég ugrattam, de nem úgy! merev térddel, csípővel, és rettegve. pedig rugózva kellett volna, és rugó hiányában mindég jajgattam. essz volt kedves a Kedvesnek ... ő is perverz volt ...
DEMOST!!!
Kérlekszépen kedves olvasóm, assz történt, h a hokkedli két szélére álltam, és ahogyan méltóztattam volna leszállni róla, ugye az egyik lábomat le akartam rakni, a másikat hajlítottam térdből, és a fizika törvényeinek megfelelően kibillent alólam a bútor. és nem, ahogy várható lett volna, hogy elesek, beütöm a nunimat, magamat hanyattbaszva szétloccsan a fejem a konyhaasztal sarkában, hanem gyönyörű ruganyosan érkesztem meg a talajra, hirtelen kikapva magam elől a hokkedlit, és hátralápve, mint egy cirkuszi mutatvány, sáskába* helyezkedve stabilizáltam magam, előre tartva a konyhai ülőkét ...
szóval nagyon tudok, ezek után csak Mesternek lehet szólítani, mert mindenkit lelegyezőzök.
a csöcsös Harry egy szép, vacsorás este után, amikor gyertyafénynél vacsizott egy másik pasivel, útnakindult, és lekaratélyozott egy kemény stricit, aki bántalmazta a kurváját.