A ballib alatt az inflacional kerszeres nyugdijemelestvkaptam volna, szeretett viktorunk mehg kiszurja a szemem harom szazalekkal. Kolse inkqbb a sajat temetesere azt a havi pqrszaz forintot
Ha annyira jól tudja a balliberális, hogy mi a jó biznisz, akkor miért mindig balliberális kurzus alatt lóg ki a seggünk a gatyából, és a fideszes időben van pénz szarásig?
litolag nem ogazan nwgy biznic egy ilyen trieszti sajatkokoto, at evi hetvenezer kibejaro kontenert a masok.kikotoje is vidaman elinzezne. A jobb biznic egy dunadelta kikoto lenne ahol nagysagrenddel tobb terhst lehetne biznicelni. Peesze pr szempontbol sehok se van Sulina Trieszthez kepest. Bar ez Uu meg a boldog bekeidokben is olaszorszagho tartozott, amienk a fiumei riekai kikoto volt.
Ez a lajoska olyan setét elmével rendelkezik, hogy rá tökéletesen illik a régi mondás - a negró is világítana a fejében!Életében nem dolgozott mezőgazdaságban de olyan szagértő, hogy ő lesz az első putribórói mezőgazdasági Nobel díjjas!!!!!!!!Bár még arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy milyen jogon és státusban van jelen a putribórói soron. Netán "bevándorló"????????????????????
Fogalmad sincs miről beszélsz! Jobban járnál ha előzőleg tájékozódnál mielőtt baromságokat írsz!Én itt élek borsodban és saját szememmel látom a dolgokat míg te még a saját szakmádban is kudarcot vallottál (mint "fogadós) ezért inkább segélyen élsz putribóróban. Kérdezném milyen státuszban vagy ottan, tősgyökeres angol vagy netán bevándorló? Gondolom a valós válasz elől elmenekülsz és csak a magyarok folyamatos gyalázkodásán éled ki pervez, uszító gondolataidat. Azt értem, hogy a cigánysoron nőttél fel és ezért csak "lusta" cigányként jelenik meg a MAGYAR EMBER a szemeid előtt. Jobb lenne ha inkább megtanulnád a befogadó ország anyanyelvét és valami komolyabb munka után néznél ott mint a bérfórumozás!
"A konténerterminál rakpartját 146 méterrel meghosszabbították, a medret pedig 15 méterre mélyítették, és további konténertároló területeket alakítottak ki a kikötő „hátországában”, emellett 4 új Post-Panamax bakdarut, illetve számos más konténerkezelésre szolgáló eszközt szereztek be. "
Lajoska burgonyatermesztésben is szagértőnek adta ki magát és hőn támadta a gaz zorbányt , hogy miért nem termesztenek burgonyát az Aggteleki karszt vidéken! Fölháborító, hogy nem veszik figyelembe egy unatkozó putribórói szakvéleményét! :(:)