Keresés

Részletes keresés

gombóc63 Creative Commons License 2022.09.02 0 0 1746

A szemüveges ,fekete varkocsos csajnak van két gyereke? Ez elkerülte a figyelmem. Nekem csak az maradt meg, hogy a szlovák lánynak vannak gyerekei.

Előzmény: Apádfüle (1742)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -1 0 1745

Értelek én, de a magas homlokúnak igaza volt: megalázó helyzet, ha ló nincs, jó a szamár is esete! Érdekes azonban, hogy mégis igent mondott, nyilván mert szerepelni akar!

Előzmény: deluigi (1738)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -1 0 1744

Valamilyen vállalkozást tervez (már is?), ahol majd gyerekeket tanítanak lovagolni, terápiás céllal.

Előzmény: gombóc63 (1739)
Apádfüle Creative Commons License 2022.09.02 -1 4 1743

Én meg az nem értem, hogy miért visel hosszú copfokat, miért pislog, pirul el és legyezi magát szüntelenül, lányos zavarában egy jó 40-es nőszemély. Enyhén szólva röhejes.

De az egész ceglédi különítmény egy katasztrófa, vendégek és vendéglátók egyaránt. A megjátszós, külsőségekre adó gazda, aki semmit sem mutat a saját, tényleges életkörülményeiből, csak a "felsőbb köröket" majmolja. De ahhoz meg hülye, mert idegen tőle ez a stílus. Az a szanaszét fröcskölő csokiszökőkút, az italos gömbök, amiket szintén nem tudnak kezelni, és azt se tudják, melyikben mi van.  Az idióta "személyzet", egyik jobb, mint a másik. Mármint annak, aki szereti a bohózatot.

Apádfüle Creative Commons License 2022.09.02 -1 0 1742

Van két gyereke. Nem a gazdának akar szülni, a meglévőknek akar "játszóteret".

szévike Creative Commons License 2022.09.02 0 1 1741

Mondjuk nekem a megérkezéskor feltünt, hogy mig mindenki huzogatta a nagyobbnál nagyobb utazóbőröndöket, 

ugy a magas lány megérkezett egy viszonylag nagyobb méretű vállra akasztható táskával.

Még mondtam is magamban, hogy érdekes, hogy modellkedéssel is foglalkozó lány megérkezik két bugyival?

Vagy nem hosszú távra szerződött?

S lám kiválasztották, de ment is. A forgatókönyvirók kicsit elnagyolták a történetet. Erre SEM figyeltek oda. 

Előzmény: gombóc63 (1736)
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.02 0 0 1740

Igazad van, ez jogos. Nem szabadott volna beválasztani második körben az 5. lányt. Nekem kissé ez megalázó lenne, no itt is éreztem a stáb utasítását. Ahogy valaki egyszer írta kell a nagyszájú, hogy pörögjenek az események.

Előzmény: deluigi (1738)
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.02 0 0 1739

Én pedig azt nem értettem, hogy ez a hölgy miért beszélt 46 évesen arról, hogy látja itt a farmon a GYEREKEKET is. Mi van?

Előzmény: Ilhilla (1737)
deluigi Creative Commons License 2022.09.02 -2 0 1738

kedves Irhilla, ez selejtezo volt

ilyenkor a cel mindig a tovabbjutas, aztan kesobb lesz valahogy

ha nem vagy ott, tuti nem gyozhetsz, igy pedig megvan az eselye, meg ha kevesebb is

viszont a pali helyeben nem hasznaltam volna fel masodszorra, egy szemelyre iranyult a kivaltsag

Előzmény: Ilhilla (1737)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.02 -2 2 1737

Nem értem, hogy a 15 évvel idősebb Yvett nevű fekete szemüveges nőt miért választotta ki. Igaz, nem látszik a hölgyön az életkora, de akkor is... Egy 31 éves férfi még vágyik saját gyerekre, amit ilyen korú nő már nem biztos, hogy megadhat neki.

Az sem világos, hogy neki miért lehetett 5 kiválasztottja, illetve amikor a magas lány nemet mondott, miért "alázta meg" a magas homlokút azzal, hogy "legyél szamár"! :-)

Előzmény: gombóc63 (1736)
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.02 -1 1 1736

Félig tévedtem, magas lány maradhatott... volna. De nem értem miért megy el valaki ha tudja, hogy nem maradhat. Amúgy nekem nem tünt ez őszintének, hogy a munkája miatt nem marad és azt sem értettem, ezt miért kellett négyszemközt közölni. De nem kár érte, valószínű belehalt volna egy mosolyba. A két telt lányt elengedte, nem az ideálja. 

Krisztiánról az jött le, hogy egocentrikus, Vera sok szót nem kapott a kocsiban. Hogy ennek a következménye vagy az émelygésé, de a libegőn egy olyan kérdésre mint mi a kedvenced tőmondatban válaszolt. Egy kissé bőbeszédű ember mellé semmiképp nem való a csendes, egyenlőre zárkózott gazdasszony. Nem is lesznek egy pár, ez kiderült este.

Előzmény: gombóc63 (1734)
Alpári Gnác Creative Commons License 2022.09.01 -5 4 1735

Bennem ezúttal megvolt a jóindulat és megpróbáltam nézni ezt a valamit, de egyszerűen képtelen vagyok rá.

Ez a műsor egészen valószínűtlenül kellemetlen, a szekunder szégyen szótári példája lehetne.

Az erőltetett, teljesen életszerűtlen párbeszédektől legszívesebben véresre karmolnám magam, azt sem értem, miért kell szerencsétlen lányoknak tehenet fejni, meg bármit megcsinálni, amit jövendőbeli parancsolójuk próbaként eléjük állít.

A gazdasszonyról inkább szót sem ejtek, mert jobban járok így.

Arra pedig, ahogy a két szerencsétlen szolgát szmokingba öltöztetve alázzák ország-világ előtt, arra szavak sincsenek.

gombóc63 Creative Commons License 2022.09.01 0 0 1734

Vannak olyan lányok akiket nem érdekel ha magasabbak a fiúnál, a dundi pedig magabiztos. Az már más kérdés, hogy a fiúnak bejön-e. nem fog.

Előzmény: Ilhilla (1733)
Ilhilla Creative Commons License 2022.09.01 -1 0 1733

Valóban az lenne az ideális, ha a levél mellé fényképet is küldenének, de ez csak elvétve fordult elő most is.

A jelentkezőket viszont nem értem: ők látták a gazdák videóját, akár többször is visszanézhették, ehhez képest pl. az este voltak a jelentkezők között égimeszelők és túlzottan telt idomúak is. Az ilyen lányok nem látják, hogy egy viszonylag alacsony, vékony testalkatú "zsoké" várja őket, mit akarnak tőle a jóval magasabbak és testesebbek? A szereplési vágyukat értem, na meg azt is, hogy a gazdagság elvakította őket.

A ceglédi targoncás lánynak semmi esélye, pedig helyben van és be tudna segíteni majd a gazdaságban is. :-)

gombóc63 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 1732

Mi általában egy rúgóra járunk, én is egyetértek veled. Ahogy a leveleket bontogatták nem nagyon láttam benne fotót. És úgy gondolom, hogy ha lenne fotó egy pár lány és férfi be se került volna a kiválasztásba. Talán az a cél, hogy először a belsőt villantsák meg.

Előzmény: Tulipántoss (1731)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.01 0 1 1731

A tegnap történtekkel kapcsolatban leírtad az én véleményemet is! :)

Csupán azon filóztam még, hogy vajon az ismerkedő levél mellé nem csatolnak a hölgyek, urak fotót magukról?!  És továbbra sem tetszik ez a fajta ismerkedés, amikor "ömlesztve" kapják a szerepelni vágyókat?! (Azt sem tudják a "főszereplők", hogy mit kezdjenek magukkal, az érkező vendégekről már nem is beszélve. Krisztiánnak úgy látszik  megállíthatatlan szájmenése van, a gazdasszony arca valóban mindent elárult. Nem "libegtették" meg a szívét, az hótziher! De a többi "szófukar" legény sem fogja?! ) 

Előzmény: gombóc63 (1729)
szévike Creative Commons License 2022.09.01 0 0 1730

A 'sok'-ot benntartatják vele, mert ő legalább megszólal, nem ugy mint páran mások.

Előzmény: gombóc63 (1729)
gombóc63 Creative Commons License 2022.09.01 0 1 1729

És itt kezdek én is összeesküvéselméletet gyártani, Alfonz nem a stáb utasítására választotta be Top 10-est? Tegnap végig ő hisztizett, ha valaki hát ő nem való oda.

Vera szemmel láthatóan unta Krisztiánt, ő sem lesz a jövendőbelije.

No és Zsolt gazda....nekem bevallom az udvariassága átment művibe. Ami nagyon nem illett a fogadáshoz, tanyán csoki szökőkút. Mit mondjak, ő is beválasztott. Neki nem lesz nehéz dolga kiszűrni a lányokat. A duci, a magas, a "sok" az már mehet is a levesbe. 

Előzmény: Tulipántoss (1728)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.08.31 0 3 1728

Miután néztem az eddigi évadokat, rákattintottam tegnap is az új évadra. ( Hogy "rákattanok" vagy sem, majd kiderül?! :) 

Első blikkre még nehéz véleményt mondani, a nevekkel is bajban vagyok, mint Alfonz gazda. (Pedig ő fiatal! :) 

Vera gazdasszony szerint, a bemutatkozó levelek  alapján ez volt a legjobb felhozatal?! Vajon, mit írhatott levelében  ez "Futár" Imre -  vagy nem ő a futár - hogy kiválasztott lett ?! :)

Már rögtön az elején feltűnt, hogy úgy állt  -  szerinte "tömegben" -,  hogy a pocakján összefonta karját és olyan képet vágott, mint a durcás óvodás, akitől elvették a játékát?! Ő nem vegyült,  csak figyelt!  És hamar rájött, hogy semmi keresnivalója nincsen. Amikor megszólalt, tolmács nélkül nem is értettem, hogy mit mondott?! 

Már azt fikcióztam, még az is lehet, hogy már ment a forgatás és Imre futárként hozott valamit a házhoz, a forgatási helyszínre. A kreaítív csapat pedig felfigyelt  Imre " remek retorikájára" és lecsapott rá, hogy "mekkora fogást" csinálnak majd vele?! :)  (Végül is igen, mert mindenki róla beszél! :)) Vera gazdasszony pedig,  rosszul választott.

Az özvegy Krisztián köszönt, negédesen hízelgett, azonnal leadta életrajzát is, nyomul, mint buldózer, ez a férfi sok(k) és gőgös! A lóápoló Krisztián ideális lenne az istállóba, ért a lovakhoz, lecsutakol, elkefélget, de  Verának ez kevés. Tamás csak nézzen elmélyülten, ne szólaljon meg. András nekem kakukktojás.

Alfonz gazdánál a lányok sokan voltak.  Szerencsétlen azt sem tudta hol van, de a lányok se! :) Róluk ma többet látunk már. 

Az nagyon nem tetszett viszont, hogy a dicsekvő lányt is beválasztotta a fiatal gazda. (Ezzel lovat adott a lány alá, de remélem ma a tehenek között elvész a szőkeség nagy egója!)

A lányok öltözete  nem változott: szántóföldre, traktorra, trágyába magassarkú!

Ilhilla Creative Commons License 2022.08.31 -2 0 1727

Ilyen "hülye" név egy fiatalembernek! :D Tudtam, hogy valamilyen "lakáj"-név!  ...még jó, hogy nem Adolf!

Előzmény: gombóc63 (1726)
gombóc63 Creative Commons License 2022.08.31 0 0 1726

Alfonz az az Alfréd:-)) A kiválasztás eleve kissé gyors, eltöltenek együtt egy napot ( legyünk optimisták) úgyhogy marad a külső alapján a választás. A top 10-es csaj ( Beatrix) hihetetlen beképzelt és el van szállva magától. Ekkora nózival ennyire tökéletesnek látja magát? Hát van önbizalma. Majd meglátjuk a fejésnél:-)))

Vera már csak 6 férfi közül választott, a rádiós Andrással történt beszélgetése érdekelt volna. és elsőre nagyon bejött neki Péter, akit aztán elküldött. Aki nagyon nem illik hozzá külsőre az Krisztián, nem az özvegy. Imre tök jó, hogy elment magától, nekem róla kizárólag az jött le, hogy csak a pénz körül forog minden gondolata. jelen esetbe, hogy mennyit bukott ezzel a látogatással. Az életben pont ilyen lehet.

Előzmény: Ilhilla (1723)
szévike Creative Commons License 2022.08.31 0 0 1725

Alfonznál meg eleve halott az ügy.

Csikszenttamásba max egy nyaralás idejére mennének el ezek a lányok, 

hosszú távra egyik sem.

Budapesttől 672 km-nyire, de békési lányok is voltak, tőlük is majd 400 km.

Messze van az.

szévike Creative Commons License 2022.08.31 0 0 1724

A rákattanás túlzás, de nézem.

Tegnap amit az Imre előadott, nem volt semmi.

Mégis mit gondolt? 

Odamegy és tálcán adják a ház kulcsait, a lovakkal együtt? 

Az a kis kényelmetlenség meg, hogy jár hozzá egy asszony is, 

talán elviselhető.

Ja, hogy más is van aki erre pályázik? 

S ő meg költségbe verte magát? Hallatlan.

Attól tartok, hogy a felhozatalból jobb híján Krisztiánt fogja választani,

de az meg nagyon nem való hozzá. Öntelt hólyag. 

Igaz marad még a rádiós, aki szintén nem a lószarba való, a másik 

Krisztiánnál pedig valószinűleg az kevés lesz a kapcsolat elmélyitéséhez,

hogy lóápoló és tudna neki segiteni. De ha arra van szüksége, akkor felvesz

egy segédet.

Előzmény: Ilhilla (1723)
Ilhilla Creative Commons License 2022.08.31 0 1 1723

Ha még nem kattantatok rá!

https://rtl.hu/hazasodna-a-gazda

Itt minden eddig történtek (és egyebek) megtalálhatóak!

Szerintem Vera már a levelek kiválasztásánál rosszul döntött,   a négy férfi közül -talán- Krisztiánt választja (nem a lóápolót, mert ő nem illik hozzá semmilyen formában), de ott az lesz a probléma, hogy folyton felhozza majd az elhunyt feleséget!

Alfréd helyében a "top 10-es" lányt nem választottam volna, ő csak saját magát szereti!

Törölt nick Creative Commons License 2022.08.15 0 0 1722
TonyBrasco Creative Commons License 2021.12.12 0 0 1721
Apádfüle Creative Commons License 2021.09.20 -2 0 1720

Ezen én is jót nevettem.
(Engedelmeddel átviszem a hozzászólásodat a Survivor topikba.)

Előzmény: Tibbe (1719)
Tibbe Creative Commons License 2021.09.20 0 1 1719

Bár azt fel sem tételeztem, hogy elmegy az óceán partjára túlélő játékot játszani és még úszni sem tud.

Tibi bá éppen agyongyászolta magát a szálloda parkjában itallal a kezében. Tud élni..

Előzmény: Tibbe (1717)
Törölt nick Creative Commons License 2021.09.20 0 0 1718

És annak rendje-módja szerint ki is picsázták.

Előzmény: Tibbe (1717)
Tibbe Creative Commons License 2021.08.31 -1 0 1717

A Celeb csapat tagja (mondjuk ez már tavasz óta tudható volt), és egy életrevaló csávó, ügyes, ezt már az első részben is láthattuk.

Előzmény: Apádfüle (1716)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!