Értelek én, de a magas homlokúnak igaza volt: megalázó helyzet, ha ló nincs, jó a szamár is esete! Érdekes azonban, hogy mégis igent mondott, nyilván mert szerepelni akar!
Én meg az nem értem, hogy miért visel hosszú copfokat, miért pislog, pirul el és legyezi magát szüntelenül, lányos zavarában egy jó 40-es nőszemély. Enyhén szólva röhejes.
De az egész ceglédi különítmény egy katasztrófa, vendégek és vendéglátók egyaránt. A megjátszós, külsőségekre adó gazda, aki semmit sem mutat a saját, tényleges életkörülményeiből, csak a "felsőbb köröket" majmolja. De ahhoz meg hülye, mert idegen tőle ez a stílus. Az a szanaszét fröcskölő csokiszökőkút, az italos gömbök, amiket szintén nem tudnak kezelni, és azt se tudják, melyikben mi van. Az idióta "személyzet", egyik jobb, mint a másik. Mármint annak, aki szereti a bohózatot.
Igazad van, ez jogos. Nem szabadott volna beválasztani második körben az 5. lányt. Nekem kissé ez megalázó lenne, no itt is éreztem a stáb utasítását. Ahogy valaki egyszer írta kell a nagyszájú, hogy pörögjenek az események.
Nem értem, hogy a 15 évvel idősebb Yvett nevű fekete szemüveges nőt miért választotta ki. Igaz, nem látszik a hölgyön az életkora, de akkor is... Egy 31 éves férfi még vágyik saját gyerekre, amit ilyen korú nő már nem biztos, hogy megadhat neki.
Az sem világos, hogy neki miért lehetett 5 kiválasztottja, illetve amikor a magas lány nemet mondott, miért "alázta meg" a magas homlokút azzal, hogy "legyél szamár"! :-)
Félig tévedtem, magas lány maradhatott... volna. De nem értem miért megy el valaki ha tudja, hogy nem maradhat. Amúgy nekem nem tünt ez őszintének, hogy a munkája miatt nem marad és azt sem értettem, ezt miért kellett négyszemközt közölni. De nem kár érte, valószínű belehalt volna egy mosolyba. A két telt lányt elengedte, nem az ideálja.
Krisztiánról az jött le, hogy egocentrikus, Vera sok szót nem kapott a kocsiban. Hogy ennek a következménye vagy az émelygésé, de a libegőn egy olyan kérdésre mint mi a kedvenced tőmondatban válaszolt. Egy kissé bőbeszédű ember mellé semmiképp nem való a csendes, egyenlőre zárkózott gazdasszony. Nem is lesznek egy pár, ez kiderült este.
Bennem ezúttal megvolt a jóindulat és megpróbáltam nézni ezt a valamit, de egyszerűen képtelen vagyok rá.
Ez a műsor egészen valószínűtlenül kellemetlen, a szekunder szégyen szótári példája lehetne.
Az erőltetett, teljesen életszerűtlen párbeszédektől legszívesebben véresre karmolnám magam, azt sem értem, miért kell szerencsétlen lányoknak tehenet fejni, meg bármit megcsinálni, amit jövendőbeli parancsolójuk próbaként eléjük állít.
A gazdasszonyról inkább szót sem ejtek, mert jobban járok így.
Arra pedig, ahogy a két szerencsétlen szolgát szmokingba öltöztetve alázzák ország-világ előtt, arra szavak sincsenek.
Valóban az lenne az ideális, ha a levél mellé fényképet is küldenének, de ez csak elvétve fordult elő most is.
A jelentkezőket viszont nem értem: ők látták a gazdák videóját, akár többször is visszanézhették, ehhez képest pl. az este voltak a jelentkezők között égimeszelők és túlzottan telt idomúak is. Az ilyen lányok nem látják, hogy egy viszonylag alacsony, vékony testalkatú "zsoké" várja őket, mit akarnak tőle a jóval magasabbak és testesebbek? A szereplési vágyukat értem, na meg azt is, hogy a gazdagság elvakította őket.
A ceglédi targoncás lánynak semmi esélye, pedig helyben van és be tudna segíteni majd a gazdaságban is. :-)
Mi általában egy rúgóra járunk, én is egyetértek veled. Ahogy a leveleket bontogatták nem nagyon láttam benne fotót. És úgy gondolom, hogy ha lenne fotó egy pár lány és férfi be se került volna a kiválasztásba. Talán az a cél, hogy először a belsőt villantsák meg.
A tegnap történtekkel kapcsolatban leírtad az én véleményemet is! :)
Csupán azon filóztam még, hogy vajon az ismerkedő levél mellé nem csatolnak a hölgyek, urak fotót magukról?! És továbbra sem tetszik ez a fajta ismerkedés, amikor "ömlesztve" kapják a szerepelni vágyókat?! (Azt sem tudják a "főszereplők", hogy mit kezdjenek magukkal, az érkező vendégekről már nem is beszélve. Krisztiánnak úgy látszik megállíthatatlan szájmenése van, a gazdasszony arca valóban mindent elárult. Nem "libegtették" meg a szívét, az hótziher! De a többi "szófukar" legény sem fogja?! )
És itt kezdek én is összeesküvéselméletet gyártani, Alfonz nem a stáb utasítására választotta be Top 10-est? Tegnap végig ő hisztizett, ha valaki hát ő nem való oda.
Vera szemmel láthatóan unta Krisztiánt, ő sem lesz a jövendőbelije.
No és Zsolt gazda....nekem bevallom az udvariassága átment művibe. Ami nagyon nem illett a fogadáshoz, tanyán csoki szökőkút. Mit mondjak, ő is beválasztott. Neki nem lesz nehéz dolga kiszűrni a lányokat. A duci, a magas, a "sok" az már mehet is a levesbe.
Miután néztem az eddigi évadokat, rákattintottam tegnap is az új évadra. ( Hogy "rákattanok" vagy sem, majd kiderül?! :)
Első blikkre még nehéz véleményt mondani, a nevekkel is bajban vagyok, mint Alfonz gazda. (Pedig ő fiatal! :)
Vera gazdasszony szerint, a bemutatkozó levelek alapján ez volt a legjobb felhozatal?! Vajon, mit írhatott levelében ez "Futár" Imre - vagy nem ő a futár - hogy kiválasztott lett ?! :)
Már rögtön az elején feltűnt, hogy úgy állt - szerinte "tömegben" -, hogy a pocakján összefonta karját és olyan képet vágott, mint a durcás óvodás, akitől elvették a játékát?! Ő nem vegyült, csak figyelt! És hamar rájött, hogy semmi keresnivalója nincsen. Amikor megszólalt, tolmács nélkül nem is értettem, hogy mit mondott?!
Már azt fikcióztam, még az is lehet, hogy már ment a forgatás és Imre futárként hozott valamit a házhoz, a forgatási helyszínre. A kreaítív csapat pedig felfigyelt Imre " remek retorikájára" és lecsapott rá, hogy "mekkora fogást" csinálnak majd vele?! :) (Végül is igen, mert mindenki róla beszél! :)) Vera gazdasszony pedig, rosszul választott.
Az özvegy Krisztián köszönt, negédesen hízelgett, azonnal leadta életrajzát is, nyomul, mint buldózer, ez a férfi sok(k) és gőgös! A lóápoló Krisztián ideális lenne az istállóba, ért a lovakhoz, lecsutakol, elkefélget, de Verának ez kevés. Tamás csak nézzen elmélyülten, ne szólaljon meg. András nekem kakukktojás.
Alfonz gazdánál a lányok sokan voltak. Szerencsétlen azt sem tudta hol van, de a lányok se! :) Róluk ma többet látunk már.
Az nagyon nem tetszett viszont, hogy a dicsekvő lányt is beválasztotta a fiatal gazda. (Ezzel lovat adott a lány alá, de remélem ma a tehenek között elvész a szőkeség nagy egója!)
A lányok öltözete nem változott: szántóföldre, traktorra, trágyába magassarkú!
Alfonz az az Alfréd:-)) A kiválasztás eleve kissé gyors, eltöltenek együtt egy napot ( legyünk optimisták) úgyhogy marad a külső alapján a választás. A top 10-es csaj ( Beatrix) hihetetlen beképzelt és el van szállva magától. Ekkora nózival ennyire tökéletesnek látja magát? Hát van önbizalma. Majd meglátjuk a fejésnél:-)))
Vera már csak 6 férfi közül választott, a rádiós Andrással történt beszélgetése érdekelt volna. és elsőre nagyon bejött neki Péter, akit aztán elküldött. Aki nagyon nem illik hozzá külsőre az Krisztián, nem az özvegy. Imre tök jó, hogy elment magától, nekem róla kizárólag az jött le, hogy csak a pénz körül forog minden gondolata. jelen esetbe, hogy mennyit bukott ezzel a látogatással. Az életben pont ilyen lehet.
Itt minden eddig történtek (és egyebek) megtalálhatóak!
Szerintem Vera már a levelek kiválasztásánál rosszul döntött, a négy férfi közül -talán- Krisztiánt választja (nem a lóápolót, mert ő nem illik hozzá semmilyen formában), de ott az lesz a probléma, hogy folyton felhozza majd az elhunyt feleséget!
Alfréd helyében a "top 10-es" lányt nem választottam volna, ő csak saját magát szereti!