Keresés

Részletes keresés

blagi Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1399

Kérdezd Funk Sándort, Csernus dokit, Zacher Gábort: ők megmondják, hogy az alkohol a legaddiktívebb drog, ha ennyi tájékozottágod sincs, hogy magadtól is tudnád...

Előzmény: Shang_Tsung (1398)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1398
Előzmény: blagi (1396)
blagi Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1397

mértékkel

Mo-on egymillió alkoholista van: mindegyik "mértékkel" kezdett el inni...

Előzmény: Shang_Tsung (1395)
blagi Creative Commons License 2022.03.16 0 0 1396

Tehát egyetemi képzésen azt tanítják a piszológusoknak, hogy depressziósoknak - labilis, sérülékeny állapotú betegeknek - ajánlják nyugodt szívvel "kúraként" a világ legaddiktívebb drogját, az szeszt. Vagyis az az orvos - mánha nem hazudtál szokásodhoz híven - rendkívül felelősségteljesen járt el. Értem...

Előzmény: Shang_Tsung (1395)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1395

Most röhöni fox, de 2014-be az uzsoki kórházba egy sorstárs mondta, hogy rendszeresen szokott és orvos is monta neki nyugodtan.

Két szó létezik: mértékkel és mértéktelenül. Ismered őket?

Amúgy a szőlőmagja pozitív sm-re, nem tom hogy az erjedt szőlőlé milyen hatású nincs cikkem még nem írtam.

Előzmény: blagi (1394)
blagi Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1394

Én úgy tudom, az alkohol nagyon egészséges és Isten áldása. Nem gondolkodtál még rajt'...?

😈🍷

Előzmény: Shang_Tsung (1393)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1393

Oké egy ojan dologról írok amin illene elgondolkodni annak, aki lombikban gondolkodik.

Nekem szklerózis multiplexem van ami a járásomon is megláccik. Mikor endikével találkoztam 2018ba vagy hogy ő kérdezte, én meg próbáltam eltitkolni.

Akik személyesen ismernek, azok tugyák mivel élek együtt jelenleg. Ami a Covidom óta romlott, persze van rá gyógyszeres megoldás meg gyógytorna blabla. de az időigényes, pénzigényes, stb

Nagynéném szülővárosom szomszédcságában sokat izzatt azon a faluban,, hogy a testi fogyatékos gyerekeket elfogagyák. Down-kóros pl........... félek az az egyik legsötétebb folyosó az élet labirintusában.

A testi fogyatékosságra wan wajmi megoldás pl konduktor, gyógytornász.

De a szellemi fogyatékosságra jelenleg nincs. Tudtommal.

Ami a lényeg: egy testi vagy szellemi fogyatékos soha nem fogja jól érezni magát sehol. Nem tudja, pl én most nem tudnék csajozni annyira ramaty vagyok. A járásom az majnem nincs semmi.

Akinek van vagy testi vagy szellemi eltérése a nagyátlagtól, sztem az örök magányra van ítélve mint én is.

Sztem nem is ez a baj az egésszel. Hanem hogy lombikpapa és lombikmama egy életképtelen életet indít útyára.

Apámnak semmi köze jelenlegi eüállapotomhoz mégis gyűlölöm, mer nem használt óvszert vagy csapta volna mellé......

Nehéz róla írni, mert nehéz.

„Egy átfogó svéd kutatás eredményei szerint az intracitoplazmatikus spermiuminjekció (ICSI) nevű mesterséges megtermékenyítési eljárással fogant gyermekeknél 51 százalékkal magasabb az értelmi fogyatékosság (70 alatti IQ) kockázata.” 

„2012 októberében kaliforniai szakértők tették közzé kutatásuk eredményeit, melyek szerint a lombikeljárással fogant gyermekeknél 1,25-ször nagyobb a genetikai betegség valószínűsége, mint a természetes úton fogant gyermekeknél.” (Ez 25%) 

http://kivaghy-vakitfed.blogspot.com/2020/09/a-lombik-bebi-hatranyai.html

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1392
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.16 -1 0 1391

Nem kell ezt a sátánista dolgot szépíteni, és csak azért enyhén fogalmazni, hogy a liberális korcs eszméjű embereknek ne legyen betörve a feje. És lehet megbotránkoztató leszek, de nagyon sokszor az meddőség is egy olyan átok, amely alá azok kerülnek, akik egyszer már végeztek abortuszt. Ezt felfoghatják Isten ítéletének is. Ismétlem: nagyon sokszor – de nem minden esetben. Ha valaki bűnbánatra jut, és kéri Istent, akkor ez alól hiszem hogy felszabadítást kap. Láthatjuk, hogy sok a Bibliai meddő asszonyok nem végeztek abortuszt mégis meddők voltak, és mikor Isten megnyitotta a méhüket, akkor olyan embereket hoztak a világra, mint Izsák, Keresztelő János, Sámuel.

https://777blog.hu/2020/08/02/abortusz-es-meddoseg-szerkesztoink-a-teveben-jartak/

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.15 -1 0 1390

https://acnews.hu/huppsz/kiderult-miert-nem-esett-teherbe-ordog-nora-dramai-vallomas/2019-02-10/14794

érdekes első lombik, második természetes........?

Tán csak a lombiknak furcsa a fejformája, de hálIstennek nem az enyém...........

Előzmény: Shang_Tsung (1389)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.13 -1 0 1389

Nyomoztam 1 keveset, ha Ö.Nóra lánya 9 éves a videon, akkor jól láthatóan fogyatékos. A lombik, aminek koraszülés sajátya. A koraszülésnek meg a szellemi/testi fogyatékosság.

Lombikpapa szétkúrt egy 7 éves kapcsolatot és friss házasságot............ és ha megnézem tüzetesebben, akkor Ö.Nóra első férje sokkal férfiasabb, mint a második, a Lombikpapa.

https://starity.hu/sztarok/nanasi-pal/eletrajz/

És ha Lombikpapánál volt a durrdefekt, akkor az átok, meddőség természete is világossá válik.

Lombikpapa fotós.  Amit Isten egybeszerkesztett ember szét ne válassza ((C) Jézus). Amelyik ember megteszi........... Máté Evangéliuma:19:6

Előzmény: Shang_Tsung (1383)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.11 -1 0 1388

A másik lombikpapát elterito is ismeri azé nem írok semmit

Előzmény: Shang_Tsung (1387)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.11 -1 0 1387

Két Lombikapukát ismerek és mindkettőben 1 közös tényező van.

Manipulatív jelleggel lombikoztak, mindketten azé hogy magukhoz láncolják a nőjüket.

Az egyik lombikpapa grafikus sztem ötöde, de félek tizede sztem endikének. Szerintem, laikusként, nem vok grafikus......

A "grafikus" lombikpapa kitalálta, hogy nettó 700ezer alatt nem megy dolgozni, 2013-ban.

A felesége tartya el és azé kellett neki lombikgyerek hogy otthon maradhasson. Legálisan neje okéjával.

S most hogy ezt írom bevillant Ö.Nóra és szerintem a pasija akarta a lombikot. Mer Ö.Nóra volt a sokpénz.

Bááááár közöm nincs hozzá.

Nálunk az exnejem akarta, szervezte intézte az inszemet, hogy magához láncoljon és ne vegyek észre más csajokat.

Előzmény: Shang_Tsung (1386)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.11 -1 0 1386

Attól hogy én az életben láttam amiről a linkelt cikkek szólnak: lombik=gyépés

Előzmény: blagi (1385)
blagi Creative Commons License 2022.03.11 0 0 1385

És mitől olyan "érdekes" ez...?

Előzmény: Shang_Tsung (1384)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.11 -1 0 1384

úgy is fogalmazhatnék, hogy Ö.Nóra gyerekei retardáltak

Ami azért érdekes, mer unokahúgom okosabb sztem nővéremnél, jobban pörög az agya

és attól tartok unokaöcsém is agyilag jobban áll, mint öcsém

Előzmény: Shang_Tsung (1383)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.11 -1 0 1383

Ö.Nóra bevállalta

https://youtu.be/9vF7VHHieoo?t=3595

Oké én 2019 májtól 2021 decig gyermekotthonba jártam gitározni és ott Ö.Nóra gyerekei "normálisak","átlagos?"

De unokaöcséimet és unokahúgomat nézve sztem nem azok

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.10 -1 0 1382

Lényegtelen hogy Veres András mit mond. Az is lényegtelen én mit mondok. Sőt, még az is lényegtelen hogy Czeizel Endre vagy bármelyik orvos, szaklap, kutatás, bárki bármit mond. A Ez egy agresszív, rosszindulatú agytumor az akkor is Ez egy agresszív, rosszindulatú agytumor.

100 cikk figyelmeztetett aki szarik rájuk,  na az az ő magánügye

Aki belehajt 150-el a pirosba az béküljön meg azzal, ha érkezik közbe a vonat és a féke bedöglött

Előzmény: Shang_Tsung (1381)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.10 -1 0 1381

Íme Seprenyi Éva története:

"Sziasztok! Nehezen találom a szavakat, de szeretném elmesélni nektek a mi történetünket! 3 gyermekes édesanya vagyok, ami nagyon nagy csoda az életünkben, mert sok nehézség árán lehettünk igazi szülők, de megérte! 2014.10.22-én született meg második gyermekünk, Lombik programban, Fazekas Benett! Hatalmas boldogság volt ez számunkra! Mindig boldog, vidám kisgyermek volt! Ma már 7 éves, az idén kezdte az általános iskolát. Ekkor kezdődtek a nehézségek, kicsit nehezebben ment a koncentrálás. Kezdődött egy átlagos betegséggel, hányingerre panaszkodott, majd már hányt is minden nap. Következett a kettőslátás és végül befordultak a szemei. Mindez a rémálom egy hét alatt, mint szülő vittem mindenhova orvoshoz. Így jutottunk el MRI vizsgálatra, ahol kiderült, hogy mi okozza ezeket a tüneteket. A diagnózisunk neve glyoblastoma multiform grade 4.Ez egy agresszív, rosszindulatú agytumor. Szegeden kezelnek minket jelenleg a Gyermek Onkoterápiás Klinikán. Megtörtént a műtét december 23-án.Professzor Dr. Barzó Pál végezte a műtétet. Most sugárterápiát és kemoterápiás kezeléseket kapunk, összesen 32-t. Folyamatos gyógytornával telnek a mindennapok. A mostani állapotában, semmit nem tud még egyedül csinálni, nem tud beszélni. A gyógytornának köszönhetően napról-napra jobban fejlődik.
Amit érzek, mint anya, leírhatatlan, felfoghatatlan fájdalom! De míg ő küzd és élni akar, nekem is ez a célom, a gyógyulás mindenáron! Köszönjük, hogy meghallgattatok ezekben a nehéz percekben! ❤"

https://behir.hu/gyujtes-indult-a-sulyos-beteg-vesztoi-kisfiunak

blagi Creative Commons License 2022.03.09 -1 0 1380

hálás vagyok az Istennek, hogy exnejemmel elhasalt a projekt

Én is...

Előzmény: Shang_Tsung (1379)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.09 -1 1 1379

Lombikbaba

Biztos aranyos meg nagy öröm, de hálás vagyok az Istennek, hogy exnejemmel elhasalt a projekt.

Végtelenül hálás.

Más is láttya hogy furcha?

Itt wan mindkét gyereke Ö. Nórának

Csak nehogy velük álmogyak

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.09 -1 1 1378

A kevésbé műveltek az Onán esetét maszturbálásnak "fordítyák"

És jön a kérdés, hogy Lombikbaba okán maszturbálni azok világában bűn -e.

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9248982&la=160926561

A hülye katolikus egyház szerint a sima maszturbáció is bűn meg más elmaradott formációk szerint is

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.09 -1 1 1377

Miben különbözik a lombikbaba-várás a hagyományos terhességtől?

https://www.videoklinika.hu/video/lombikbebi_kerdes_mikor_szuletik_a_baba__sejtbank

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.09 -1 1 1376
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.09 -1 1 1375
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.09 -1 0 1374
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.07 -1 0 1373

Szintén:

"

Sajnos tény, hogy 40%-kal nagyobb az esély  a sérült babára. Egy lelkiismeretes meddőségi orvos ezt elmondja és ennek megfelelően követi az egész terhességet, hogy időben észrevegye, ha valóban baj van...

Egyébként épp Czeizel Endre szájából származik ez a statisztika..."

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.07 -1 0 1372

Ugyanonnan:

"Nem olvastam végig a hozzászólásokat, és nem akarom, hogy az esetemből általánosítsatok. Sajnos az én lombikterhességemet meg kellett a 12. héten szakítani, mert genetikai rendellenessége volt a babának. Persze ez előfordul "normál" úton fogant terhesség esetén is, de amikor belevágsz a programba, ismertetik veled a hibaszázalékokat. Ez tudomásom szerint valamivel magasabb, mint a természetes módon létrejött terhességeknél. Ez a "valamivel magasabb"csak azt érdekli igazán, aki végül ebbe a százalékba esik."

Előzmény: Shang_Tsung (1371)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.07 -1 0 1371

"az igaz, hogy bizonyos betegségek magasabb arányban fordulnak elő, ezek azok, amelyek miatt a párnak egyébként nem lehet gyereke és ezt örökíti, de ez nem a lombik eljárásból fakad, hanem azért van így, mert eleve betegen ment oda a pár."

https://nlc.hu/forum/?fid=441&csatid=&topicid=232982

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.03.07 -1 0 1370

Ha lenne agyad, akkor észrevetted volna, hogy kopipaszte volt..............

Előzmény: blagi (1369)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!