A sok egyforma külsejű gépek közt egy kis eligazodást szeretnék létrehozni ,miszerint nem a külső és a márka számít hanem a belső szerkezet ! Várok ide mindenkit aki már látott ilyen gépet szétszedve és készített képet róla ,vagy van robbantott ábrája hogy mások is tudjanak jól választani a sok egy kaptafára készült gép közül !
Néha van igazi akciós ár is. Múlt hónap 27 nyitott újra felújítás után az a lidl ahova mi is járunk, akkor sikerült hozzájutnom újranyitási akcióba a 2 aksis fekete láncfűrészhez harminezerért, normál esetben negyven volt az utolsó ára.
Ez nem olyan megoldású itt a rezgőfej tengelyének a csapágy szart be és megszorult de tovább dolgoztatták és a megszorult csapágy a fészket kiolvasztotta ! Az én ágdarálóm motorja is így járt ! Csak ott a motor csapágya szorult meg !
Szinte biztos, hogy van olyanom. Na nem új, de jó minőségű bontott csapágy. PC vincsi, CD/DVD olvasó, videómagnó, stb kis motorokból. Videómagnó fejmotorok voltak 4mm-es tengellyel, de még talán a vincsimotor is...
Biztos, hogy kiolvadt a csapágyfészek? Mert ezekben a műanyag házas gépekben a hátsó golyóscsapágyon egy gumisapka szokott lenni és azzal együtt megy a csapágyfészekbe. Ha ez a gumikupak hiányzik, akkor bizony van 3-4 mm vagy még több lógása a csapágynak...
Nem az enyém a gép csak javításra volt itt ,de a ház kiolvadt a csapágynál azzal ott nem tudok semmit tenni az U alaku csapágyfészek egyik fele leolvadt ! Újabban minden ilyen elektromos gép kiolvadt csapágy fészekkel kerül ide ,alkatrész semmi hozzájuk ,kuka mind !
Nekem is ez volt az érzésem vele. Mivel az én gépem tud védőgázast illetve inkább tud porbéllel is hegeszteni én váltottam.
Én hegesztettem porbéllel kapatagot, btankot , tágulásit robikapán sok mindent, rengeteg javítás. Én ezért merem ajánlani ház körülire, az ipari drótok meg jobbak.
19/20 környékén jók voltak a huzaljaik, de most visszaköszörüléskor ott volt benne a salak. Nem találtam elég erősnek a varratot.
Arra jöttem ám rá hogy a porbeles huzaljuk egy szar ! Máshonnan rendeltem és azzal bármit meghegesztek hiba mentesen és akkora erővel a 10mm anyagot is úgy összerakta ,hogy átalakítás miatt le kellett vennem és nem letem meg a varratban hol volt a két anyag össze olvadva ,akár röntgen aláis mehetett volna a varrat . Most a Zetor portált is azzal hegesztettem meg ,acél öntés 3 varrat egymás mellé . Az a legnagyobb baj nincs a csomagoláson márkajelzés nem tudom ki gyártja !
Nem tudod ám mert 3 csapágyon fut és a középsőt verte ki ezen keresztül a 3-dikat is eltájolta és ezek pici csapágyak a fészkük meg egy félköríves U keresztmetszet és az egyik u felét nyalta le a csapágy törése ,még ráadásul ezek 460-as csapágyak . kb horgász orsóba való mini vackok .
Hová lettetek ? Senki se csinál semmit se ? Venni se vettetek semmit ? Parkside rezgő csiszoló van itt megszorult a kis csapágy benne és a csapágy fészket haza vágta . ! Érdemes csapágyakat cserélni Koyora . a gépnek amúgy semmi baja a szénkefe is félig sincs elkopva .