Egy parkolóőrtől nem várhatod, hogy megértsen egyszerű összefüggéseket! Ha lenne annyi esze, nem lakna karavánkocsi telepen és nem parkolóőrségig vitte volna fel. Tudom, mit kezdett terjeszteni magáról, hogy főmérnök volt, de el tudja bárki képzelni, hogy ilyen primitív intellektussal valaki elvégez egy egyetemet? Még érettségije sincs szerintem. persze ismer az embe értelmes , okos szamunkásokat is, de ez biztos, hogy nem tartozik közéjük.
Szerintem nem is érdemes vele foglalkozni. Egy rosszindulatú, buta kis krakéler, akinek ez az egyetlen szórakozása.
szamoljunk , kisvasut 26 froncsi , egy olimpiai aranyert 3.5 milliot ad orban , mar 2 van , 7 millio froncsi , majnem 1 forint kozpenz minden magyar zsebebol kiveve nelkul hogynepszavazas lett volna , meg se kerdezi az embereket orban csak szorja a penzt , ja , a szocik jobban szortak
en a belso ulesen ultem , az egyik nyanya mellettem es 2 elolrol alldogalt , amikor megkertem oket a leszallas jelzo gomb megnyomasara , a mellettem ulo azonnal felpattant hogy minel gyorsabban tunjek el......irto muris volt.... a rezsicsoki teljesen lelombozta oket...mert arra aztan .......
gyujtogetesbol sose jott volna ossze pl egy 5 ezres MTK stadionra se , ami most , epul , nem ezen kell vitatkozni hanem azon hogy stadion kell e vagy vastudos lelegezteto gep minden csaladnak , en a SPORTRA a stadionra szavazok , ne gyere olyan primitivseggel hogy rongylambdaval focizzanak az aszfalton mert az is mozgas es ingyen van , es a kisvasutra a 10 millioszor 26 forint nem volt eleg , mert annak 2.3 tized szereset a 600 milliot az eu fizete kisvasutra abbol nem vehetett volna apolo parizert mert azt aztan vegkepp nem engedte volna szetosztani brusszel , en megertem a 3 kisnyugdijas csirkefarhatat evo venasszonyt , szeretnenek combot enni de nincs ra penzuk , es a rezsi csokkentes mar izgalmi allapotban erte oket, ha mertek volna megvertek volna csakhat eleg nagydarab vagyok
az volt a legmurisabb hogy fidesz szavazok voltak de a kisvasut es a STADIONOK teljesen kiboritotta oket , a stadion arat is elkezdtem osztani 10 millioval de erre belem folytottak a szot , nekem egy szajam volt , nekik 3 , nagyon ELVEZTEM
pont forditva tortent , a 3 holgyet megkertem hogy nyomjak meg a leszallas jelzo gombot , azonnal megtettek es mondtak is hogy VEGRE , az utolso szo is az enyem volt : megkertem oket hogy 18-ban azokra szavazzanak akik megigerik a REZSI EMELEST , mert imadok egyre tobbet fizetni barmiert es rossz vege lesz a rezsi csokkentesnek mert egyszer csak hiaba nyitjuk ki a vizcsapot , nem fog folyni mert nem fogja megerni
sajnos arra meg evtizedekig kell varnod , most tizediken leszek fiatal 71 eves es a 2 szuleim es 4 nagyszuleim kozott mindenki vagy kilencvenvalahany vagy nyolcvanvalahany evet elt , ugyhigy ilyen genjeim vannak , azttervezem hogy szaz evig is itt foglak meg kommentelni a kisvasuti topickodban , de te nehogy eltunj a picsaba mert en szeretek rohogni a nyomoroncsagodon , anyagi nehezsegeiden
jo hirem van szamodra , 204-es busz ma : 3 venasszony meg en , nem fognak a fideszre szavazni mert a kisvasut......nem erdekelte oket hogy 26 forintjuk banja csak