Egyetértek azzal, hogy Rebeka (főleg korban), jobban illik Danihoz, mint Virág. Többször írtam (de most is tartom), hogy kár volt Virágot és Lalit, mint párost szétválasztani. Kár volt a kedves, naiv, szerethető Virágot az éjjeli lokába elsüllyeszteni!
És kár volt Vivit is Gábor mellé lökni, hiszen kutyaütők így együtt mindketten! Sosem fogom megérteni miért nem maradhatott Vivi és Farkas egy pár?! És milyen ocsmány fordulat, hogy Gábor nem talált munkát csak pont Farkasnál?! Röhej?!
És csak csendben jegyzem meg, hogy a néző azért ül le a képernyő elé egy mozgalmas, fáradt nap után, hogy szórakozzon.
Én próbálom is, és hibákat nem keresve a szórakozást nem elszúrva, kikapcsolódni. Sokszor azonban, nem sikerül sajnos.
Ami a korukat illeti sokkal jobban illik Rebeka (16) Danihoz (19) , mint Virág,aki minimum 26 lehet, mert elvégezte a főiskolát, óvónőként dolgozott, + ez is, az is azóta.......,bár hogy az utóbbi időben miből él, az talány ,főleg úgy,hogy megtakarítása is van , ami fedezné az utazást is, a lakbér+ ,megélhetésről ne is beszéljünk.
( itt az idő semmit sem számít, mert hogy került Kornél a 6 évesek közé az iskolában ? Tuti nincs ember a készítők között, aki tudja hogy is állnak itt a dolgok....)
Mostanába legalább történnek a dolgok de lehet ez csak amiatt mert vége lesz az utóbbi évekbe a kiscsaj aki nem volt normális és fiatal volt ráment gáborra azon kívül semmi érdekes nem volt.
Mi ez az ökörség már megint, hogy Roland meg Márk haverkodnak? Világ életükben rühellték egymást, és nem csak a drogos sztorira gondolok itt, hanem sokkal régebbre is. Ebből is látszik, már rég nem azok írják a forgatókönyvet, mint pár éve, halvány lila fingjuk nincs a múltbeli eseményekről. Mindenki mindenkivel.
Rebeka és Dani, ez meg már tényleg no komment... A kiscsaj a sztori szerint szűz, legalább figyelhetnének arra, hogy akkor ne úgy csókoljon meg húzza magára Danit az ágyban, mint aki 10 éve napi szinten szexel és a vérében van minden mozdulat és rutin.
Volt töritanár is, tőle lopták vissza a pendrive-ot Milánék. :DDD
Karolina és Rebeka beszélgetéséből egy mondat:
Karolina Rebekának: "Jó úton haladsz!" Hova? A kóterbe? ROFL
Idézet Dolestől: "Gábor meg Joe kicsinál, ha nem segítek rajta!"
Na de várjunk már, azt értem, hogy Lalika full idióta, de állítólag felnőtt nem? Akkor nem tud magára vigyázni és ezért még Doles képe kéne égjen?! Há beszarok ezen az emberen! (mármint csóró úron) :DDDDD
Mi ez az epizód?! Tartsunk alkesz napot? :DDDD 4 különböző pia egy részben. :D
"Hát ez bejön az internet népének!" --> De csak azért, mert trash és lehet rajta röhögni.
A következő ajánlóból is kiderül, hogy van még lejjebb. Milyen fertő lesz ebből novemberre?! ROFL
Olyan iskolában, ahol naponta elmarad 2 - 3 óra, nem is lehet tekintélye a pedagógusnak. Tényleg hitelesebb lenne több tanár bevonása legalább a köztes jelenetekbe.
Karolina megnyilvánulásai nem csínytevések, hanem gonoszságok. A rákospalotai leánynevelő intézetben sok hozzá hasonló sajátos nevelési igényű kamasz lányt igyekszik a rendszer visszailleszteni a társadalomba. Nem mindenkit sikerül.
Az is röhej, hogy abban a gimnáziumnak csúfolt iskolában, a matektanárnak csúfolt lúzer Brúnón és igazgatónőn kívül nincs más pedagógus, a bukott csőcselék mégis ott héderel egész nap az épületben. Legalább a látszatra adnának, hogy néha valami statiszta eljátszana egy történelemtanárt egy jelenet erejéig, hogy ne mindig, minden konfliktusnál az a bohóc tűnjön fel a kerékpárjával.
MalacGábor miért nem megy el pl. egy gyárba másodállásba dolgozni? Vagy a TÉR-be? Oda úgyis minden jöttment bárminemű papír és munkaviszony nélkül beállhat dolgozni, elég csak felvenni a kötényt. Mintha egyedül Farkas edzőterme létezne, mint opció. Odamegy megaláztatni magát. (persze tudom, ha nem Farkashoz megy munkáért kuncsorogni, akkor nincs konfliktus és nincs miből sztorit csinálni...)
Karolinát már inkább valami javító intézetbe kéne bedugni,mert annyira hülye nem lehet valaki,hogy a saját érdekeit ennyire nem tudja szem előtt tartani..Pontosan tudta mit kockáztat , mégsem bírt magával, testvéri szeretet ide vagy oda ez már nem csínytevés kategória volt, Karesznek is be kell látnia.
Rebeka vérbeli szarkeverő, ha nem sikerült összehozni Mesit az apjával, majd szétrombolja Virág és Dani kapcsolatát-
Ami a balesetet illeti, nem vagyok szakértő, de szerintem ez távolról sem cserbenhagyásos gázolás, hiszen elvitték a kórházba és becsöngettek , vagyis nem hagyták az útszélén sorsára/magára..
Ami az ÉNB-ben történik,az a tanárok megalázása,megcsúfolása.Nem hiszem,hogy egy tanárnak ennyi mindent el kéne tűrni.Persze Brúnó abban hibázott,amikor odaadta Karolinának a laptopját.Meg kell mondani,hogy Karolina nagyon jól játssza a szerepét.Valószínű,a valóságban is ilyen lehet.Én parasztos tájszólás helyett inkább azt mondanám,hogy szépen,tisztán beszél.Ahogy Karesz védi,és amilyen fölényesen beszél az igazgatónővel meg az otthon vezetőjével,az is bicskanyitogató.
Szegény Virágot meg minek kellett bűnözővé zülleszteni?Az lesz még a szép,ha Dani összejön Rebekával.Az jó ötlet volt,amikor Vivi elővette a Farkastól kapott ékszereket,és abból akarja finanszírozni az álomesküvőt.Csak azt nem értem,miért ragaszkodik annyira Gáborhoz,amikor a szexen kívül nem tud neki semmit nyújtani.
Miért jobb neki malac Gábor,mint Farkas volt,aki mindent megtett érte?Gondolom,Lalit megtartják az utolsó pillanatig.
Ordibálós Kíra helyre tette Milánka agyát. Ez tetszett. Azt hittem ő is ad Milánkának egy pofont, mint Karolina Brúnónak. :DD
Aszongya "intim szféra" nincs meg. Hát a hajón nem is lesz meg, ha nem költöznek külön lakásba. Hogy lenne már bármiféle intim szféra egy "átjáróházban"?
Nocsak nocsak, Kíra egyből kapható egy kis piálásra :DDD
Szerintem pedig pont egyre inkább nézhetetlenebb a sorozat, ahogy közelítünk a vége felé. Ennyi életszerűtlen, zavart, összecsapott sztori és szerelmi szál korábban sosem volt, most pedig tömkelegével vannak. Nagyon érződik, hogy a stábból már mindenki a végét várja és magasról sz@rnak bele, nulla energiabefektetéssel próbálják kitalálni és leforgatni a maradék részeket.
Nekem még mindig az a legnagyobb rejtély, hogy Livi és Kornél hogyan lett művészeti sulis főiskolás hallgatóból egyik pillanatról a másikra 16 éves gimnazista. :DD (nyilván a kérdés költői, mert tudom a választ, egy forgatási helyszínt - ami jelen esetben egy iskola - olcsóbb bérelni, mint kettőt, de ez akkor is egyszerre nevetséges és roppant kellemetlen)
Nem írtam, hogy Rebeka jó kislány. Azt írtam, hogy Karolina nála is rosszabb. :D
Az lehet, sőt biztos, hogy Karolina nagyobb szemétláda, mint Rebeka, de ettől még nem magától értetődő, hogy ellenszenvesebb is. Engem a kalácsképű még így is jobban irritál, egy akaratos hisztiparádé, aki addig nem nyugszik, míg nem éri el a célját. És ahogy már korábban írta valaki, Rebekánál az is idegesítő, mikor elcsukló hangon gazsulál valakinek, és tetteti a jókislányt. Amihez persze Mesi, a telibesz@rt rendőrruhás Erik és a többi vakegér is készségesen asszisztál, sűrű bocsánatkérések közepette.
Ahogy közeledik e sorozat vége, szerintem egyre nézhetőbb. Művészi szinvonalú aspektusokat senki ne várjon ettől a műfajtól! Számomra ami zavaró, az a Tivadar személyében megtestesült érzékenyítés. Nem kell, és nem szabad komolyan venni. Végig kell nézni, ha bírja az ember és bosszankodni az idegesítő szereplőkön. Örülni, ha kiderül 1 - 1 huncutság. A hét végén pedig kiírni magunkból nemtetszésünk tárgyát, abban a reményben, hogy mások is osztják a véleményünket.
Talán Brúnó intézetis megjegyzése túlzás volt, de a többi mi miatt is történt?
Karolina megpróbált ellógni vagy nem készült vagy csínyt tett stb... vagy a büntetése miatt "bosszút" állt.
Szóval egy kis semmiségből mindig orbitális nagy faxság lett, mert a trehányságát meg a bunkóságát Brúnó büntetni próbálta. És a csaj meg úgy gondolta, hogy ezt mindenképp meg kell bosszulni.
Lényegében a Rebeka-féle baleset is miatta történt, mert ha nem lógtak volna el kefélni, akkor Rebeka nem is lett volna azon a helyszínen. És most emiatt Virág meg Dani szív.
" Nekem is azt tanácsoltátok, ne törődjek vele....." Igen, én is írtam ilyet, mégpedig az idén február 16-án! Nem voltam rest vissza is kerestem. :) Azt kérdezted akkor, hogy
" arra lennék kíváncsi ki adja a mínuszokat ? "
Én pedig azt írtam, hogy én sem foglalkozom vele, te se figyelj oda! Hiszen van ennél fontosabb dolog is az életünkben, és ne legyen ez nekünk kardinális kérdés! Majd leírtam "először és utoljára" véleményemet a minuszokról. (Azt már nem néztem meg, hogy azóta, a mostanin kívül, említettem-e?! :) Az említett kérdésedre 8 én pedig 6 minuszt kaptam! :)
Szóval igenis csak ismételni tudom az akkor leírtakat, hogy amikor elküldök egy hozzászólást - akár éjféltájban is -, a leselkedő szurikáta már nyomja is a mínuszt! :) Holott még ideje sem volt arra, hogy végigolvassa! :)
Ha a "lét és tudat" kacifántos elmélet mezsgyéjén haladunk, akkor továbbra is azt mondom, hogy a minusz magyarázata nem más, mint, az antipatikus nicknév!
Ha a minuszoló meglátja az antipatikus nevet, olvasás nélkül minuszt nyom! (Mindegy, hogy az illető tényeket, bölcsességeket, bármit is ír, hótziher a mínusz jel! És a magányos minuszoló nem beszél! Juszt se! :) Nem etet! :)
Az antipatikus névre és mínuszra az eklatáns példa, hogy megkérdeztem anno, hogy hová tűnt Bécy? Ketten is válaszoltak. Én annyit, hogy " köszönöm! " Jött a minusz dögivel! :)
Tehát való igaz, hogy nem az számít mit írok, kicsit, sokat, jót, rosszat, bölcsességet, hülyeséget! A nicknévre ugrik a minuszoló, arra amelyre éppen "al-gé-ri-ás!" :)
Bizisten, én novemberig nem hozom már fel ezt a témát! :) Tényleg le van carva! Nah, és most már jöhet a mínusz! :)
Node a viccet félretéve, tényleg mindenki tegyen úgy, hogy ritty-rotty, és punktum! :) Több misét tényleg nem ér az egész!
Akkor kezdtem egyre inkább kacagni, amikor Vivi bement a műhelybe, hogy hát még lenne itt "pár" dolog és a végösszeg "nem sokkal" lenne több. Gondolom csak vagy 7 millió lenne. LOL
Kérdésedre válaszolva: szerintem Roxitól eltanulta, hogy kell a férfiakat "megfejni". :DDD
Nem teljesen értem amúgy, hogy miért MalacGábornak kell/kéne egyszemélyben kifizetnie az esküvő teljes költségét. Első vagy második randin még oké, hogy a pasi fizet, de egy esküvőt általában közösen szoktak a párok állni. Főleg egy ilyen drága lagzit...
Ne izgasd magad emiatt, lehet ebben éli ki magát valaki, másra nem képes. (Nekem is azt tanácsoltátok, ne törődjek vele, bár én is csak arra lettem volna kíváncsi miért nem írja le a saját véleményét, hiszen bárki megteheti..., hiába.)
A rendszeres mínuszolóknak üzenem, gondolom náluk is teljesen természetes volt, hogy gyerekként pofán b..sszák a tanárt. Mert szerintük megérdemelte.
Na mindegy. A nonstop mínuszolásról meg annyit, én senkit nem "értékelgetek" így titokban. Se mínuszt, se pluszt nem adtam még senkinek soha. Valójában értelmetlen.
Akinek meg ennyire nem tetszik, amit írok és képes itt mínuszolgatni, az írja már le, hogy mi nem tetszik a hozzászólásaimban?
Vagy tök mindegy mit írok, mert csak az számít, hogy én írtam, tehát mínusz? Mert akkor meg végképp szánalmas ez a viselkedés.