"Én ott nem értek veled egyet, hoyg az egy jó döntés volt a Wágnertől, hogy hangoztatta, nem szól bele, csináljuk ahogy akarjuk."
Más megoldóképlet meg egész eccerűen nem vótt... Úrnőm, igen határozott álláspontom, hogy nem hagytunk más választást a Kéxakállnak... mer' különben igen rabiátusan vesszük el korsóját... vagy rá méltóztatol borítani...
Úrnőm, a jelexerint nem sikerátt kutya és macsek között rendet - nem békét! - teremteni... illenkó' csak egyetlen közös tényező akad: Te magad parancsóssz - nix apelláta... Ennél sokkal nehezebb kihívás vótt köpenicki kapitányt elkűddeni a náthásba, vagy kiiktatni a lányokra utazó cipiátert... nekem megérte a harc, csak a jelexerint felesleges vótt... ott nem értek Kegyességeddel egyet, hogy egyáltalán jó, vagy rossz döntést hozahattam vóna... esélyem nem vótt.. nem mérlegeltem, erőböl mentem neki... soxor... visszaszavazták... onnantól meg felmentve éreztem magam minden szabály alól...
Mer egy része most is a delgombját dédelgeti, a másik része meg a sérelmeit. Az idők folyamán sokaknak jutott mindkettőből. És az ember nem szereti bevallani a hibáit, bár mondjuk én a saramat felvállaltam, a 3 beírásos (mindhárom ide) fika beszólogatása nélkül is.
Én ott nem értek veled egyet, hoyg az egy jó döntés volt a Wágnertől, hogy hangoztatta, nem szól bele, csináljuk ahogy akarjuk. Ez így egy az egyben nem annyira volt így, viszont legalább amikor már tényleg kellett volna, akkor már csakazértse. Attól a macerától, akinek jogmegvonása miatt végül is kiborult a szarosbili, már jóideje meg kellett volna válni. Csak hát azzal kezdtem, hogy a kiömlött tej felett kűár sírni. És ha a Wágner felelőssége volt végül is a fórumok működése, akkor még ennél a tökéletlen Polibilinél sem engedheti szabadjára a népeket. Megtette, eredmény mellékelve.
Én leginkább magamat szeretném kihúzni szarból. Meg néha a Tibinek adok egy szátast, de már egy hete nem láttam, állítólag talált munkát.
Az a nemzetizélős templomszolga meg csak ne tanuljon újabb trükköket, mer' a Hobbó Fischer kiszabadult és még hátba találja b*szni egy lapáttal, szakszerűen.
Aztat nem értem, Úrnőm - dacára a szemeknek, vagy annak törtyeinek -, mé' nem szónnak vissza a zérintetek, akik ezekben a gusztustalan - és miegyáb jelzőkkel illetett kompromisszumokba belementek. Már úgy rajtam kívül? Mongyk én se büszkélkem illesmivel, de legalább nem tagadom le...
Mérsékelten szimpatikus, hogy minden szemforgató faszkalap a Kéxakállon próbájja leverni a balhét... Vóttunk szép számmal ehhez...
Talán az e-bay használat mellett kéne rendeznünk egy szimpátiatüntetést, az még akár A Nemzetet is kihúzhatná a sz@rból, sőt a Nemzetgazdasági Ügyek Minisztere Úr is tanulhatna belőle pár gazdaságélénkitési trükköt
Nos, amíg úgy véled, hogy nekünk köll elbújdokolni a zélettér alkalmából, és ezt a fasz tuggya hanyadik nikken próbálod elővezetni, nos, addig nincs komolyabb baj... a gond onnan kezdődik, hogy vannak má' nyilasivadékok is... De, le lesztek nyomva, ha még nem szóttak vóna... csak t'od, a miheztartás végett...
A világért sem zavarnálak meg az élvezkedésben, csak csendesen jegyzem meg, hogy az itt előadottakkal éppen az ellenkezőjét bizonygatod, annak amit akarsz. Na nem mintha zavarna, csak nyugodtan.
Drága Ingyán, úrinő biztosra nem fogad, úgyhogy csak simán hidd el nekem, az eredeti.
Btw. 4 perces reakcióidő volt attól számolva, hoyg ide beírtam, hogy Törzsvendég státusza van, a VIP státuszig, utána meg még 2 az Adminisztrátorig. Ez a bespeedezett búgócsiga esete :-)