Sziasztok! Most nyitottam számlát (nem az akció miatt, viszont jól jött a lehetőség). A nyitás nem volt problémamentes, de végül lezajlott. Kérdésem: a bankkártya kb. mikor várható? A díjat levonta egy hete, az látszik a számlatörténetben, de amúgy se kép, se hang. Kell emiatt külön az ügyfélszolgálatot vegzálni, vagy azért várható, hogy újabb probléma nélkül küldik?
Ez most hogy működik? Erre az 1 hónapra is megkapod a 4% EBKM-et amiből levonódik a kamatadó? Nem vágom, mert sose kötöttem még le a pénzemet bajnok csomagban, de most hogy kilőtték a kamatot kénytelen leszek.
Regisztrációnál érdemes megemlíteni a lakcímkártya adatainak ellenőrzését, ugyanis a fényképezés során egyes karaktereket rosszul olvas be. Konkrétan a lakcímkártya sorszámát. Figyeljetek oda! Egyébként ha probléma van a reggel ne aggódjatok, készséges ügyfélszolgálatos jelentkezik majd telefonon és útbaigazítást ad. Nálam ez fordúlt elő. Big Like az ügyfélszolgálatnak.
Sziasztok! Aki még nem nyitott akciós bankszámlát a Gránit Bank-nál jó hír van! A szelfis számlanyitás és ajánlóprogram akció is meghosszabításra került október 31-ig. Akinek szükséges még van 7 db ajánló kódom: DCRNG. Számomra eddig bevált, hamarosan 1. számla lesz és az eddigi bankom 20 év után (végre) távozik!
Ez a téma engem is érdekelne, viszont a leírásból egy dolog nem világos. Hogyan tudok az elsődleges forgalmazón keresztül ajánlatot tenni az aukción? Pl nekem van Magyar Államkincstár alkalmazás és fiók. Ott van rá lehetőség? Ha nem, akkor hol lehetséges?
Én semmiképp sem hoznék elhamarkodott döntést, hanem alaposan végiggondolnám a lehetőségeimet, az igényeimet, a vágyaimat, stb. addig meg beraknám egy relatív likvid befektetésbe. (DKJ)