ballib!:) Eddig is tette, de az Uniós elnökség óta beleerősített:( Figyeld csak meg, Orbánt dehonesztáló jelző nélkül nem említik, persze a többi fideszest sem:( És hazugság, hazugság sátán:D
Bocikám, meg fogsz lepődni, hogy mennyi szavazatot kap 14-ben?:) Pláne hogy az akaratuk ellenére külföldre szakadt hazánkfiai is rá fognak szavazni, már csak hálából is:) És Szili, a jó Szili:) Okos húzás volt:) Tudod hány plusz szavazatot jelent?:)
Ha ezeket mind negatívumként hozod fel, akkor én =et teszek pl. nézzük csak, Gaál, Hunvald, vagy inkáb Hagyó? Igen, a felfedező Hagyóval, az újrahasznosítóval:D
Igen, de Orbánt 98 óta le nem veszi az ujjáról a ballib:( Sőt már külföldet is hecceli ellene:( De nagy Úr jól tűri és egészségben tartja:D Remélem még nagyon sokáig témát ad a ballibnek:)D
Istenem. Nem restelled magadat? Vagy az önkritika teljes hiányában szenvedsz? Azok után, h mit művelt a Fidesz az előző kormány ellen, akkor mit vársz? :D
Nekem nem kell tűrni:) Én tisztában vagyok Orbán képességeivel és adottságaival:) Ebből a mocskolódásból csak azt vonom le, hogy a ballib képtelen benyalni a valóságot és ezzel (ők mondták, hogy a személy mocskolása náci szokás!) próbálják magukat vigasztalni!