Ezt a topikot kizárólag a Majorette autóknak nyitottam,mert eme remek járgányok megérdemlik!És különben is milyen dolog az,hogy van külön MB meg SIKU és a többi!A Majoretteknek meg nincs!?!Na ennek most van vége! :-)
Hát már nagyon itt lenne a helyük! Két éves modellek! Az amarok, silverado, crz,508sw, clio, scenic3, a1 mind évek óta a piacon vannak! Én a karácsonyi feltöltésben bizok! Tavaly is akkor találtam egy csomó mindent!
Ma én is összefutottam vele a teszkóban. Mondjuk a Renault Alpine is eléggé kívánatos dolog. Abban bízok, hogy lassan jönnek a sima dobozos cuccok is. Pár láttam trailerrel az Amarokot. Eléggé kell kategória.
Annyi meghívást kaptam már a topikba, na gondoltam, ma be adom a derekam! :-)
Jó néhány Majorette pihen nálam is, alkalmasint majd csepegtetem a képeket!
Az első talán legyen egy mai beszerzés:
Tojcsitól jött a holmi, sajnos az első kerék tengelyestül hiányzott, és a két hátsóban sem volt benne a kerék agy! Egy kopott, hiányos Mercedes 450 SE volt az áldozat! (higgyétek el, ha menthető lett volna, már rendbe hoztam volna)
A szárnyat is pótolni kellett, a választás egy Matchbox Super Bossra esett! Azért legalább nem kár! :-)
Megnéztem a rendőralfát amit mondtál! Hát pont elöttem meg is vették! Volt egy másik mégszebb az 2500, na azt meg otthagytam! Üzenj majd légyszi utánfutó ügyben!
A majo azért is jó mert egy csomó evoluciót le lehet követni általa! 1-5-ig a golf,3 korú clio, scenic, millió peugeot variáns! No meg van sima meg versenyfestéses tipus is! A kék tipo szerinten jól eltalált darab az én sárga versenyfestésúm kevésbé! De a gyerekeknek nekünk érdeklődés szerint is más tetszik! Meg jópofák az apró figyelmességek! Pl valaki nézte már a majoretteinek csomagtartóját? Esernyőtöl a golfütőig minden van bennük!
Az ígért képek. Nos a szép borús időhöz mérten a képek akár éjszakaiak is lehetnének, ám még így látszik az egyetlen pici különbség a tiédhez képest a bukólámpa! Pont olyan mint a fehér nissanodé! Én a simát amit most vettél keresgetem egy ideje de még nem találtam!