Szinte a világ minden táján ismert tehetségkutató műsor Magyarországra is megérkezett!
Ebben a topicban minden olyan szóba jöhet, ami kizárólag a topic-címet adó tehetségkutató műsorának résztvevő versenyzőiről, zsűrijeiről - kizárólag a műsorban látottakról - szól!
Az érintettek magánéletei, bulvárhírei és más előadókkal (az adott produkciót érintők kivételével) történő azonosítás, hasonlítás OFF-nak számítanak!
Kösz Frankee, de azt hiszem kár vitatkozni. Okos enged a szamár meg szenvedjen. Tudod ha valaki csak olvas, de nem ért, az már eleve probléma, és a kedves "barátom" úgy tűnik elég nagy kihívásokkal küzd intelligencia terén.
Hogy ő a barátjának nevez, számomra érdekes, már csak azért is, mert az ember ismeri a barátait, rendszeresen összejönnek. Én őt nem ismerem, lehet hogy ő engem igen, de ezt nem fogjuk megtudni.
Egy a lényeg, itt - ahogy írtad is - mindenkit isteníteni kell, különben véged. Nem tudom hol olvasta, hogy én lehülyéztem mindenkit, de nyilván jobban tud olvasni - bár szerintem 3 év alatt járta ki az első osztályt... Nyilván most f.sza csávónak tartja magát, meg roppant elégedettnek, de tudod én nem alacsonyodom le az ő szintjére. Olyan mélyre már nem is lehetne.
Ha valaki nem érti meg azt, hogy vannak olyanok is, akiknek bizonyos dolgokról más a véleménye, az nem más, mint egy magányosan élő ember, mert az ilyen embert ki bírja elviselni? Senki. Biztos szép élete lehet... :)
Hát erről ennyit. Azért kösz! És mivel nem foglalkozom az IQ betyárokkal, így szóra sem méltatom tovább a fikázásait :)
"Nekem herótom van ettől az X-Faktortól. Már az elején megmondtam, hogy ez a Zizi Labor-lány fogja elvinni a trófeát - vajon miért is?... Talán mert apuci elintézte neki. Egyébként ennyi tehetségtelen majmot ritkán látni egyszerre egy színpadon. Igazán vége lehetne már ennek a baromságnak!"
Ezzel köszöntél be!
Nem azzal, hogy "sziasztok, az az igazság, hogy sajnos én nem szeretem az X-Faktort" stb., hanem "leszaroztad" a műsort.
Innenntől kezdve a mentorok is csak hozzá nem értő kutyaütők számodra, akik "még ebbe a szarba is jók" (idézet tőlem).
kiderül, hogy nagyjából az eleje óta nézed -- na de mi a francnak, hogy utána fikázd?? Ha meg nem nézed, honnan tudod, hogy mindenki tehetségtelen?
Nekem, ha herótom van valamitől, távol tartom magam és nem játszom az agyam.
Megmondtad az elején, hogy a "Zizi Labor-lány" fog nyerni, talán mert apuci elintézte neki??
Na de akkor mi van a többi apuucival, akik között egy sereg jelenlegi és volt zenész, gazdag vállalkozó stb. van, ők mit intéztek el?
Itt vannak szabályok, aminek keretében zajlik a verseny. Akit jobban kedvelnek a nézők, az nyer, ennyi.
Azt hiszem azért fel kell hogy homályosítsalak, mert számomra úgy tűnik, hogy olvasol, de nem érted amit olvasol, szóval én az írtam, hogy az a 4 majom, akit mentornak neveznek, pont egy ilyen műsorba való. Magyarázzam el, hogy mire gondoltam, vagy esetleg megérted ennyi idő után végre?
Tehát NEM azt írtam, hogy NEM VALÓK ilyen műsorba... Do you understand?
A fantáziámat nem a popzenére szoktam fecsérelni - lehet hogy te igen, de akkor viszont elég szánalmas életed lehet -, a magyar előadók olyanok, amilyenek. Vannak köztük jók, de a többség egyenlő a nullával.
Én nem sértegettelek, veled ellentétben, ez téged minősít, nem engem.
Maradjunk annyiban, hogy bármelyik "celeb" bekerülhetne a műsorba mint zsűritag, a színvonal amúgy is a béka s.gge alatt van. Ilyen szinten akárki lehetne.
Egy szóval sem mondtam, hogy nézem, az első adásokat láttam, de elég is volt belőle ennyi. Az a 4 majom akiket zsűrinek (mentornak?) neveznek, pont egy ilyen műsorba való.
Olvasd el az origo.hu-n a cikket V. Tamás, v. Csab és KLN szerződést kötött. De lesz még több szerződése is Norbinak. Kinek ne kellene az"arany tojást tojó tyúk".
Nem én, hanem Nagy Feró mondta Norbinak, ti is hallottátok: "Erről beszéltem neked, ezt kell csinálni, kijönni és el kell énekelni, hogy ne mondja azt mindenféle hülye újságíró meg mindenféle hülye ember hogy nem tudsz énekelni! Nagyon jól énekelsz !" Na ennyi ...
Felejtsétek már el ezt a "Norbi hörög" dolgot! A hörgéses hang az teljesen más. Aki nincs tisztában, ezzel a fogalommal,annak ajánlom a black v. death metál stílust, na abban tényleg az van. Azt a hangot teljesen máshogy kell kiadni. Konyha nyelven szólva úgy, mintha az ember hányna így gyomorból. Na most Norbi mindent csinál csak nem hörög. :)
Nekem herótom van ettől az X-Faktortól. Már az elején megmondtam, hogy ez a Zizi Labor-lány fogja elvinni a trófeát - vajon miért is?... Talán mert apuci elintézte neki. Egyébként ennyi tehetségtelen majmot ritkán látni egyszerre egy színpadon. Igazán vége lehetne már ennek a baromságnak!
Ha igazad lenne, akkor nem "őrülne meg" több 100 ezer ember hétről-hétre. Sőt tudjuk, hogy az sms küldés csak az RTL-t gazdagítja és egyébként sokan soha nem szavaznak ezért, -én sem- de Norbi olyan ferentikus hatással van mindenkire, hogy feladom(juk) érte az elveinket. Nézz már meg egy Lady Gaga koncertet?
Nohát a tegnapi műsor nem volt semmi...főleg maga a nagybetűs MŰSOR, nem konkrétan a versenyzők által előadott dalokra godoltam....Az első körben nekem Nikolasz tetszett a legjobban, a többiek dalválasztása egyáltalán nem jött be...Veca nem tud mozogni és gyenge volt a hangja ahhoz a dalhoz, Csaba inkább egy jóságos télapót juttatott eszembe, ahogy eldörmögte a wonderful world-öt, Tamás bugyuta dalt választott (azt hittem megőrülök, hogy megint nem normális dalt énekel a szép hangjával), Norbi meg...jó volt, jó volt, ha azt nézzük (imádom a Tankcsapdát, valószínűleg azért vagyok elfogult), de neki NEM SZABAD lassú dalt 'énekelnie'...
A második kör már kicsit jobban tetszett...Nikolas művészdala érdekes volt, már-már túl művészi és elvont, Tamás szépen énekelt, de igaza volt gesztipéternek, hogy gyakran kóvályog a színpadon és nyitva hagyja a száját is:DD...minha álmos lenne:D Csaba királylánya....nem tudom, Ákost szívesebben hallottam volna tőle, vagy valami komolyabb hangvételű dalt, pl amit a párbajban énekelt...Veca dalválasztása nagyot dobott rajta, tudták, hogy kell egy hatásvadász nóta a műsor végére...Norbi meg:D A csávó egy lol volt, amit művelt a színpadon:DD
A párbajszitura számítottam...Nem hagyhatták ki, hogy ne párbajoztassák a Vastag testvéreket, mivel kell a dráma...számítotam arra is, hogy Tamás kiesik (bár szavaztam rá:D). De szerintem egy így volt helyes, menjen csak érettségizzen le, úgyis nagy jövő áll előtte, abban biztos vagyok. Olyan gyönyörűen énekelte el a párbaj dalát, hogy csak lestem:O De eljutottam oda, hogy most már végképp nem tudom megtippelni, hogy ki fog nyerni..két adással ezelőtt Kartira tippeltem vagy Csabára...de most, h ELVILEg Veca több szavazatot kap, mint Csaba...na midengy, kíváncsi vagyok már nagyon nagyon nagyon...:D
Ez a "megy megyünk" ezt nem nagyon értem, de ha élő koncertjére mentek Norbinak akkor ne csak a kocsiba tegyetek DVD-t hanem a koncertre is vigyetek MP3 lejátszot, mert 2-3 számnl nem tud többet elénekelni. Nincs meg hozzá a hangtechnikája. De most már szurkolok neki hogy megnyerje mert annál nagyobbat fog bukni.