Valami újat talált ki a koda, ilyen még nem volt. A topic nyitásakor még nem jelent meg az autó, de az autós újságírók már tesztelték és elismerően nyilatkoztak róla. Ide várom az első tesztvezetések tapasztalatait és a majdani új autó tulajdonosok észrevételeit is!
:-) Tessék ötletelni! bp-tata-győr háromszög belső szögfelezőinek metszéspontjában találkozunk. oca ezt az üléshúzatot forgalmazzák hozzánk közel. Szerintem jobban járnék ha tölük rendelem. Valahogy árlistát nem találtam a sk oldalon.??? Csabi elvitték az elegancs 170 le yetit ceglédről.
Én annó jó drágán vettem a Roomsterhez óléshuzatot cseh cégtől, de szerintem anyaga olyan mint a gyárié, 4,5 éve használom és még semmilyen kopás fakulás nem látszik rajta!
Ettól a cégtől vettem a Yeti-re is a huzatot és meg vagyok vele elégedve!
Az egyetlen hátránya, hogy drága..(ca. 40e Ft), de mindenre van huzat a könyöklőre..stb..
(ui.: szívtam egy kicsit a felrakásnál, aztán amikor végeztem és el akartam dobni a huzat csomagolását, akkor láttam, hogy adtak hozzá egy CD-t, amin videó segédlet volt, hogyan lehet könnyen felszerelni!:))
Helló Csabi. Semmit. Pont kérdeztem az értékesító srácot. Mondta:,,á semmi újdonságról nem hallani,, citigo, rapid.igen. Pedig a yeti már 2009 ősze óta it van. Vmi ütös ráncfelvarrás vagy mi faxom.
Korrekt cég, az anyag jó minőségű, de mivel még nagyon friss így a tartósságról nem tudok beszámolni. Azt bánom, hogy a könyöklőről nem beszéltünk velük, de asszem felhívjuk őket mit is lehet tenni ilyen ügyben.
Ha gondolod képet csinálhatok hogy néz ki.
Amúgy teljesen passzol az ülésekre, a fejtámla része, az amin látni, hogy plusszban van rátéve. A várakozási idő kb 1,5-2hét volt azt hiszem, mert nagy megrendeléseik vannak.
Nem, én valahol Pesten voltam, amikor a márkaszervizben drága pénzen megvett huzatot a gyártó -akinek a címét a csomagban megtaláltam- kiegészítette a könyöklőre varrt elemmel.
Ott mondták el, hogy ők kb. féláron adták volna a teljes szettet, mint a márkaszervíz...
Persze tudtam, csak nem volt annyi eszem, hogy előre érdeklődjem mondjuk itt a neten...