"Wherever you go, whatever you do You know these reckless thoughts of mine are following you I'm falling for you, whatever you do 'Cos baby you've shown me so many things that I never knew Whatever it takes, baby I'll do it for you"
Segítségeteket kérném abban, hogy a 11 éves mosó és szárító Whirlpool AWG 327 gépünk szárító része nem müködik, a szárítás után eddig meleg alíg nyirkos ruhát szoktunk kivenni, most langyos, inkább hideg és némileg nyirkos ruhát veszünk ki.
meg tudnátok mondani, hogy mit kellene megnéznem, és merrefelé? Gondolom a fütőszáll ment ki.
A mosásnál nincs gond, ott melegíti a vizet rendesen, vagyis ott nem vettünk észre semmit.
Vedd le a tetejét, hátul 2 csavar tartja, és meglátod a mosószertartó fiók-tömböt, ha érzel magadban elég türelmet kiszerelheted, vízkőoldóval, stb kimosogathatod, és akkor talán jó lesz!
Kedves Sanyo! Segítséget kérek :Indesit wn897wf tip.mosógép öblitő programban nem üríti az öblitőtartályt,hátlemezt levéve a tartály felett mechanikát látok,amihez nem tudok hozzáférni.Ami még látható a bemenő tömlő egy kettős elágazású csatlakozással a tartály hátulján,az egyiken nincs tömlő.Szeretném tudni hogy lehet levenni a tetőt illetve a kezelőszerv előlapját.Kerestem hozzá alkatrészeket ,mágneskapcsolót találtam ez szabályozná a tartály ürítését?Ha igen ez hol található? Válaszodat,segítségedet előre is köszönöm. Gábor
"Én olyan bolond voltam Azt neked gondolni Valaha megváltoztatja az utadat Ráadásul tette a kezedet A szíveden és Mondta azt nincs senki más Tudja venni a helyemet Én hogyan voltam annyira vak"